Fast & Furious -tähti lupaa lisää toimintaa

18.5.2015 13:31

Painijatähti Dwayne Johnson alias The Rock on seurannut Vin Dieselin linjaa. Vaikka studiolta ei ole vielä tullut mitään virallista tiedotetta Fast & Furious 8:n tekemisen aloittamisesta, myös Johnson on nyt kertonut olevansa leffassa mukana. Mitä muuta leffassa nähdään kuin hän, Diesel ja nopeita ajopelejä onkin sitten mysteeri.

Vin Diesel ilahdutti fanikuntaa jo aiemmin kertomalla, että Hurjapäät-sarjan seuraavan elokuvan ensi-ilta olisi keväällä 2017. Koska tuoreinkin sarjan osa on jo takonut huikeasti yli miljardi dollaria pelkällä teatterikierroksellaan, olisi seuraavaan kaahailupätkään ollut varmasti kiinnostusta myös edesmenneellä Paul Walkerilla. Walkerin ja hänen hahmonsa Brian O’Connerin puuttuessa joukosta jatkossa keskitytäänkin luultavasti enemmän juuri Dieselin ja Johnsonin hahmoihin, eli Domiin ja Hobbsiin.

Johnson on lisäksi antanut ymmärtää, että Hobbsia nähtäisiin Fast & Furious -sarjan rinnalle tehtävässä spinoff-rainassa. Spinoffista huhuttiin jo ennen Furious 7 -elokuvaa, mutta asia jäi tuolloin vain huhun asteelle. Collider-sivuston haastattelussa Johnson on aiheesta silti nyt optimistisella kannalla:

– Olemme kaikki kiinnostuneita siitä. Kävin juuri pitkän keskustelun studion kanssa, joten katsotaan, mitä tapahtuu.

Lähteet: Collider, Box Office Mojo, Screenrant

Kuva: Universal

Lisää luettavaa