Pirates of the Caribbean -jatko jumissa

31.3.2015 13:58

Johnny Deppin merirosvoilu on toistaiseksi katkolla. Hänen tähdittämänsä Pirates of the Caribbean -leffojen viides osa, Dead Men Tell No Tales, on ollut tekeillä Australian rannikolla, mutta viimeisten tietojen mukaan leffan kuvaukset on pysäytetty. Jokin aika sitten kätensä kuvausten ulkopuolella telonut päästara Depp potee kotosallaan yhä raajavammaansa, joten hänen sijastaan leffan lavasteissa liikkuu nyt vinhasti vain tuuli.

Viimeiset pari viikkoa Pirates of the Caribbean 5 -elokuvaa on kuvattu ilman Deppiä. Ranteensa pahasti huhun mukaan ajopelin tuoksinassa rikkoneen pääosanäyttelijän potemiskausi kaukana kuvauspaikalta halvaannutti leffan tuotannon valitettavasti nyt viimein, kertovat useat australialaislähteet. Ainakin 200 megatuotannon työntekijää on näin ollen passitettu koteihinsa odottamaan potilaan toipumista.

Tämän paussin pitäisi jatkua huhtikuun 15. päivään, mikäli mitään uutta estettä ei ilmene. Elokuvaa yritetään saada valmiiksi vuodelle 2017, mutta kuvausten viivästymiset vievät aikaa sen massiivisilta jälkitöiltä. Seisokki luultavasti kasvattaa myös elokuvan kuluja – koko rainan budjetiksi on laskettu jo entuudestaan huimat 250 miljoonaa dollaria.

Lähteet: Independent, Gold Coast Bulletin, Australian News, Variety

Kuva: BVI Finland

Lisää luettavaa