Van Damme potkii taas

2.12.2014 07:23

Belgialaislähtöinen Jean-Claude Van Damme eli JCVD neuvottelee paluusta vanhan klassikkoelokuvansa uuteen versioon. Kyseessä on Kickboxer-nimeä kantava raina, jonka samannimisen uusintaversion on määrä saada ensi-iltansa ensi vuonna. Taipuisasta vartalostaan tunnettu mutta jo veteraaniluokkaan laskettava JCVD (54 v.) perii roolin uudessa leffassa Tony Jaalta.

EW ja The Wrap kertovat thaimaalaisen taistelulajitaituri Tony Jaan (mm. Ong Bak -elokuvat) joutuneen luopumaan osastaan elokuvassa aikatauluongelmien takia. Jaa on mukana myös ainakin yhdessä Kiinassa kuvattavassa tuotannossa, mutta joutuu kuvausten lisäksi varaamaan aikaa todennäköisesti mm. tulevan Furious 7:n markkinointikiertueelle. Näin ollen John Stockwellin ohjaama Kickboxer-lämmittely oli jäädä yllättäen ilman yhtä keskeistä näyttelijää.

JCVD:n uran käyntiin potkaissut Kickboxer kertoo Kurt Sloanesta, joka tahtoo kostaa potkunyrkkeilijäveljensä traagisen kohtalon ja päätyy harjoittelemaan omia kamppailutaitojaan Aasiaan asti. Van Dammelle ja hänen faneilleen paluu Kickboxerin pariin on melkein kuin ennenaikainen joululahja. Belgian spagaatti-ihme nähdään tällä tietoa Kurt Sloanen opettajana, Alain Moussin esittäessä puolestaan Sloanea, eli Van Dammen alkuperäisessä kasarileffassa tulkitsemaa hahmoa.

Kuva: Lionsgate/The Expendables 2

Lisää luettavaa