Telkussa seuraavaksi

Kaksi hauskaa vekkulia (1953)

Ohjaajat:
Lasse Pöysti
Genret:
Komedia Musiikki

Musiikkikomedia kahdesta ystävyksestä, jotka pyrkivät musiikkialalle hintaan mihin hyvänsä. O: Lasse Pöysti. N: Toini Vartiainen, Lasse Pöysti, Pentti Viljanen, Reino Valkama, Rauni Luoma. T: Fennada (1953) (Mv) (U)

Tänään 11:57

Kaksi hauskaa vekkulia rating 2,40

Tarkka arvo: 2.400
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 5
Kommentteja: 1

Tuhka (2018)

Ohjaajat:
Ville Tanttu
Genret:
Draama

Laura on viisikymppinen pyörätuolissa oleva nainen, joka haluaa täyttää hiljattain kuolleen pikkuveljensä toiveen ja ripotella tämän tuhkan merelle, vaikka vanhemmat ovatkin sitä vastaan. Käsikirjoittaja: Kristofer Möller. Ohjaaja: Ville Tanttu. Studio Lumo, 2018. (U)

Tänään 16:15

Tuhka rating 2,40

Tarkka arvo: 2.400
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 5
Kommentteja:

Hurjapäät: Tokio Drift (2006)

Ohjaajat:
Justin Lin
Genret:
Toiminta Rikos Trilleri

(The Fast and the Furious: Tokyo Drift 2006). Kolmas bensankatkuinen Hurjapäät-elokuva sijoittuu Tokioon, jonne ongelmanuori Sean (Lucas Black) on lähetty asumaan isänsä luo. Hän ajautuukin pian alamaailman driftauskisoihin, joissa autoja tai ihmisiä ei säästellä, ja joutuu vastakkain yakuza-pomon veljenpojan (Brian Tee) kanssa. Pääosissa: Lucas Black, Bow Wow, Nathalie Kelly, Sung Kang, Brian Tee. Ohjaus: Justin Lin. (99')

Tänään 21:00

Hurjapäät: Tokio Drift rating 3,00

Tarkka arvo: 2.995
Arvosteluja: 4
Pisteytyksiä: 404
Kommentteja: 76

Täydellinen maailma (1993)

Ohjaajat:
Clint Eastwood
Genret:
Rikos Draama Trilleri

Täydellinen maailma. Hyvien näyttelijöiden jännitysdraama rikollisen miehen ja pienen panttivankipojan pakomatkasta. Pakomatkan edetessä tämän oudon parin välille kehittyy ystävyys. Pari saa peräänsä poliisin ja virkaintoisen kriminologin. Ohjaaja: Clint Eastwood, USA 1993.(133') Pääosissa: Kevin Costner, Clint Eastwood, Laura Dern, T. J. Lowther, Paul Hewitt.

Tänään 21:00

Täydellinen maailma rating 4,09

Tarkka arvo: 4.086
Arvosteluja: 4
Pisteytyksiä: 309
Kommentteja: 52

Jurassic World (2015)

Ohjaajat:
Colin Trevorrow
Genret:
Toiminta Seikkailu Sci-fi

Jurassic Park -elokuvasarjan neljännessä osassa kuuluisassa dinosauruspuistossa alkaa jälleen tapahtua, kun päänähtävyydeksi luotu, geneettisesti muunnelto peto pääsee irti ja alkaa jahdata puiston vieraita. 115 min. Ohjaus: Colin Trevorrow. Pääosissa: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Vincent D'Onofrio, Ty Simpkins, Nick Robinson. (Jurassic World, Seikkailu, Yhdysvallat, 2015)

Tänään 21:00

Jurassic World rating 3,07

Tarkka arvo: 3.067
Arvosteluja: 4
Pisteytyksiä: 203
Kommentteja: 38

Tunteet solmussa (1997)

Ohjaajat:
Robert Greenwald
Genret:
Komedia Draama

Tunteellinen parisuhdedraama sijoittuu Napoliin ja Roomaan, ja kertoo Aldosta ja Vandasta joiden avioliitto hajoaa, kun Aldo myöntää, että hänellä on rakastajatar. Tarina, joka alkaa 1980-luvulta seuraa eron vaikutusta Aldoon, Vandaan ja heidän lapsiinsa aina nykypäivään asti. Perhesiteet pitävät heidät yhdessä, mutta suhdetta muokkaavat edelleen sydänsuru ja katkeruus. O: Daniele Luchetti. N: Alba Rohrwacher, Luigi Lo Cascio, Laura Morante. (Lacci, Italia 2021)

Tänään 23:00

Tunteet solmussa rating 1,29

Tarkka arvo: 1.286
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 14
Kommentteja: 1

Lokakuun taivas (1999)

Ohjaajat:
Joe Johnston
Genret:
Draama

Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa Neuvostoliiton Sputkik-avaruusraketista inspiroitunut Homer Hickam ryhtyy rakentamaan omaa rakettia ystäviensä kanssa isänsä toiveiden vastaisesti. 108 min. Ohjaus: Joe Johnston. Pääosissa: Jack Gyllenhaal, Chris Cooper, Laura Dern, Chris Owen, William Lee Scott. (October Sky, Draama, Yhdysvallat, 1999)

Tänään 23:30

Lokakuun taivas rating 4,13

Tarkka arvo: 4.129
Arvosteluja: 3
Pisteytyksiä: 116
Kommentteja: 24

Subleffa: Ihmeotukset ja niiden olinpaikat

Ihmeotukset ja niiden olinpaikat. New York, vuosi 1926. Jokin selittämätön uhkaa paljastaa velhojen yhteisön. Kun Lisko Scamander saapuu kaupunkiin maailmanlaajuisen taikaotusten tutkimus- ja pelastusretkensä lopulla, "ei-taik" Jacob Kowalski päästää erehdyksessä muutaman otuksista vapaaksi. Tehtävä niiden kiinni saamiseksi vie joukon epätodennäköisiä sankareita törmäyskurssille pimeiden voimien kanssa. Ohjaaja David Yates. Pääosissa: Eddie Redmayne, Dan Fogler, Katherine Waterston, Samantha Morton, Colin Farrell. USA 2016. Uusinta.

Tänään 23:50

Köyhä laulaja (1950)

Ohjaajat:
Ville Salminen
Genret:
Komedia

Musiikkikomedia laulajasta ja säveltäjästä, jotka pääsevät menestyksen makuun alkaessaan esiintyä kahvilassa.O: Ville Salminen. N: Henry Theel, Aku Korhonen, Sirkka Sipilä, Siiri Angerkoski. T: SF (1950) (Mv) (U)

Huomenna 13:20

Köyhä laulaja rating 1,67

Tarkka arvo: 1.667
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 3
Kommentteja:

Sano kiitos ja tanssi (2012)

Ohjaajat:
Antti Heikki Pesonen
Genret:
Komedia Draama

Antti Heikki Pesosen lyhytelokuvassa työtön työnhakija hakee työpaikkaa, jota hän ei missään tapauksessa halua saada. Haastattelija ei usko työnhakijaan, eikä hakija haastattelijaan. N: Mikko Kouki ja Ville Tiihonen. (U)

Huomenna 20:20

Sano kiitos ja tanssi rating 2,82

Tarkka arvo: 2.818
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 11
Kommentteja: 2

Entourage (2015)

Ohjaajat:
Doug Ellin
Genret:
Komedia

Elokuvatähti Vincent Chase kavereineen jatkaa Hollywoodin valloitusta. Vince, Eric, Turtle ja Johnny jatkavat bisneksiään Ari Goldin kanssa, josta on tullut suuri studiopomo. Moni asia kundien elämässä on muuttunut, mutta ystävyys on säilynyt ennallaan poikien navigoidessa Hollywoodin arvaamattomilla ja oikukkailla vesillä. 105 min. Ohjaus: Doug Ellin. Pääosissa: Kevin Connolly, Adrian Grenier ja Kevin Dillon. (Entourage, Komedia, Yhdysvallat, 2015)

Huomenna 21:00

Entourage rating 2,91

Tarkka arvo: 2.909
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 33
Kommentteja: 4

Tomb Raider (2018)

Ohjaajat:
Roar Uthaug
Genret:
Toiminta Seikkailu

(Tomb Raider 2018). Legendaariseen videopelisarjaan pohjautuva toiminnantäyteinen seikkailuelokuva tavallista elämää Lontoossa elävästä Lara Croftista, joka lähtee vaaralliselle ja vauhdikkaalle matkalle saatuaan käsiinsä muinaista japanilaista legendaa tutkineen isänsä muistiinpanot. Pääosissa: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas. Ohjaus: Roar Uthaug. (112')

Huomenna 21:00

Tomb Raider rating 2,95

Tarkka arvo: 2.949
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 59
Kommentteja: 17

Subleffa: Tulilinjalla

Tulilinjalla. Salaisen palvelun agentti Frank Horrigania on muisto Kennedyn murhasta piinannut jo kolmekymmentä vuotta. Presidenttiä suojelemassa ollut Frank epäonnistui muiden lailla. Nykyisen presidentin murhaa suunnitteleva tappaja tietää Frankin heikosta kohdasta ja antaa tälle vinkkejä aikeistaan. Frank on päättänyt pysäyttää murhaajan tällä kerralla, vaikka esimiehet eivät ota hänen varoituksiaan vakavasti. Ohjaus: Wolfgang Petersen, USA 1993. 128'. Pääosissa Clint Eastwood, John Malkovich, Rene Russo ja Dylan McDermott.

Huomenna 21:00

Tarzanin legenda (2016)

Ohjaajat:
David Yates
Genret:
Seikkailu Toiminta

Tarzan on jättänyt Afrikan viidakot taakseen jo vuosia sitten. Hänet tunnetaan nykyisin nimellä John Clayton III, lordi Greystoke, ja hän elää keskiluokkaista elämää rakkaan vaimonsa Janen kanssa. Nyt hänet on kutsuttu takaisin Kongoon parlamentin kauppaedustajana, tietämättömänä, että hän on pelinappula ahneuden ja koston vaarallisessa liitossa, jonka takana on belgialainen kapteeni Leon Rom. Mutta murhanhimoiseen suunnitelmaan osallistuvilla ei ole aavistustakaan, millaisia voimia he ovat päästämässä valloilleen. 110 min. Ohjaus: David Yates. Pääosissa: Alexander Skarsgård, Samuel L. Jackson ja Margot Robbie. (The Legend Of Tarzan, Toiminta, Yhdysvallat, 2016)

Huomenna 21:00

Tarzanin legenda rating 2,58

Tarkka arvo: 2.583
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 84
Kommentteja: 16

Harry Potter ja viisasten kivi (2001)

Ohjaajat:
Chris Columbus
Genret:
Fantasia Seikkailu

Harry Potter -elokuvasarjan ensimmäinen osa. Harry Potter ei voinut ikinä aavistaa, että hänelle oli varattu suurempi kohtalo kuin ankea elämä ilkeiden ottovanhempiensa luona. Hänen vanhempansa olivat kuolleet auto-onnettomuudessa Harryn ollessa vauva, ja koko lapsuutensa hän vietti sijaiskotinsa portaiden alla olevassa pienessä komerossa. Kunnes eräänä päivänä valtava puolijätti Rubeus Hagrid tuli Harryn luokse ja kertoi hänelle totuuden vanhemmistaan sekä hänestä itsestään: Harry on velho ja hänet on kutsuttu oppimaan taikuuden ja noituuden saloja Tylypahkan velhokouluun. 153 min. Ohjaus: Chris Columbus. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson. (Harry Potter and the Sorcerer's Stone, Seikkailu, Iso-Britannia, 2001)

Huomenna 23:10

Harry Potter ja viisasten kivi rating 3,46

Tarkka arvo: 3.464
Arvosteluja: 7
Pisteytyksiä: 1077
Kommentteja: 185

Ted 2 (2015)

Ohjaajat:
Seth MacFarlane
Genret:
Komedia

Maailman rääväsuisin nalle on jälleen täällä! Massachusettsin osavaltio toteaa, ettei Ted ole ihminen kumoten siten hänen avioliittonsa seksikkään Tami-Lynnin kanssa ja estäen heitä adoptoimasta lasta. Ted ja John päättävät palkata asianajajan taistellaakseen Tedin oikeudesta muodostaa oma perhe. 144 min. Ohjaus: Seth MacFarlane. Pääosissa: Amanda Seyfried, Curtis Stigers, David Hasselhoff, Dennis Haysbert, Jessica Barth, John Slattery, Liam Neeson, Mark Wahlberg, Morgan Freeman, Sam J. Jones, Seth MacFarlane, Tom Brady. (Ted 2, Komedia, Yhdysvallat, 2015)

Huomenna 23:15

Ted 2 rating 2,95

Tarkka arvo: 2.950
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 110
Kommentteja: 23

Subleffa: Gods of Egypt

Gods of Egypt. Koko ihmiskunnan tulevaisuus on vaakalaudalla, kun tavallinen kuolevainen Bek nousee sankariksi ryhtyessään pelastamaan maailmaa ja tosirakkauttaan. Onnistuakseen tehtävässään hän värvää avuksene voimakkaan jumalan, Horuksen, taisteluun pimeyden jumalaa vastaan. Ohjaus: Alex Proyas, USA 2016 (122'). Pääosissa Nikolaj Coster-Waldau, Brenton Thwaites, Butler Gerard.

Huomenna 23:40

Hurjapäät (1953)

Ohjaajat:
Laszlo Benedek
Genret:
Draama

(The Fast and the Furious 2001). Huippusuositun The Fast And The Furious -sarjan ensimmäisessä elokuvassa nuori poliisi nimeltä Brian O'Conner (Paul Walker) soluttautuu laittomia katukisoja hallitsevan Dominicin (Vin Diesel) porukkaan tutkiakseen ajoneuvoyhdistelmien ryöstösarjaa. Pian hän huomaa olevansa eri mieltä esimiestensä kanssa Dominicin syyllisyydestä. Pääosissa: Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez Jordana Brewster, Rick Yune. Ohjaus: Rob Cohen. (102')

Perjantaina 19:00

Hurjapäät rating 3,28

Tarkka arvo: 3.276
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 49
Kommentteja: 10

Croodit (2013)

Ohjaajat:
Chris Sanders, Kirk De Micco
Genret:
Animaatio Seikkailu Komedia

Vauhdikas animaatiokomedia kertoo luolaperheestä, joka tempautuu elämänsä seikkailuun suojamuurien luhistuttua heidän ympäriltään. Perheelle avautuu täysin uusi ainutlaatuinen maailma täynnä mitä ihmeellisimpiä hahmoja ja yllättäviä tilanteita. 87 min. Ohjaus: Chris Sanders, Kirk DeMicco. (The Croods, Animaatio, Yhdysvallat, 2013)

Perjantaina 19:05

Croodit rating 3,24

Tarkka arvo: 3.241
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 56
Kommentteja: 8

Kerro minulle jotain hyvää (2016)

Ohjaajat:
Thea Sharrock
Genret:
Draama

Jojo Moyesin menestysromaaniin perustuva romanttinen draamaelokuva herttaisesta Lou Clarkista (roolissa Game of Thrones -tähti Emilia Clarke), joka päätyy neliraajahalvaantuneen ja elämänilonsa menettäneen Willin hoitajaksi. Tahmean alun jälkeen Lou päättää vakaasti saada Willin taas nauttimaan elämästä. Vuonna 2017 elokuva voitti USA:ssa People's Choice -palkinnon katsojien suosikkina draamaelokuvien sarjassa, ja sai eri tahoilla useita palkintoja ja ehdokkuuksia erityisesti musiikistaan. Rooleissa: Emilia Clarke, Sam Claflin, Janet McTeer, Jenna Coleman, Brendan Coyle. Ohjaus: Thea Sharrock. (105')

Perjantaina 21:00

Kerro minulle jotain hyvää rating 3,23

Tarkka arvo: 3.227
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 44
Kommentteja: 8

Sumuisten vuorten gorillat (1988)

Ohjaajat:
Michael Apted
Genret:
Draama

Elämäkertaelokuva Dian Fosseysta, joka omisti elämänsä Afrikan vuorigorillojen tutkimiseen ja suojelemiseen salametsästäjiltä. N: Sigourney Weaver, Bryan Brown. O: Michael Apted. (Gorillas in the Mist, USA 1988)

Perjantaina 21:00

Sumuisten vuorten gorillat rating 3,21

Tarkka arvo: 3.210
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 50
Kommentteja: 5

Harry Potter ja salaisuuksien kammio (2002)

Ohjaajat:
Chris Columbus
Genret:
Fantasia Seikkailu

Harry Potter -elokuvasarjan toinen osa. Harry aloittaa varoituksista huolimatta toisen lukuvuotensa Tylypahkan noitakoulussa, jossa pian alkaa tapahtua kauheita. Seinien sisältä kuuluu pahansuopia ääniä ja jokin voima muuttaa oppilaita kiveksi. Jopa Harrya itseään epäillään tapahtumien alkusyyksi, joten hänen on ryhdyttävä selvittämään totuutta ystäviensä kanssa. 162 min. Ohjaus: Chris Columbus. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson. (Harry Potter and the Chamber of Secrets, Seikkailu, Iso-Britannia, 2002)

Perjantaina 21:00

Harry Potter ja salaisuuksien kammio rating 3,57

Tarkka arvo: 3.571
Arvosteluja: 7
Pisteytyksiä: 1122
Kommentteja: 199

Pacific Rim - Kapina (2018)

Ohjaajat:
Steven S. DeKnight
Genret:
Toiminta Seikkailu Sci-fi

Jake Pentecost, jonka isä, urhea Stacker Pentecost, menetti henkensä taistelussa Kaiju-hirviöitä vastaan, elää pikkurikollisen päämäärätöntä elämää. Mutta kun maailma on jälleen kerran uhattuna, Jake lyöttäytyy yhteen entisen lentäjän Lambertin ja 15-vuotiaan Amaran kanssa päihittääkseen uudet Kaiju-hirviöt. 99 min. Ohjaus: Steven S. DeKnight. Pääosissa: John Boyega, Scott Eastwood, Cailee Spaeny, Burn Gorman, Charlie Day. (Pacific Rim: Uprising, Scifi, Kiina, Iso-Britannia, Japani, Yhdysvallat, 2018)

Perjantaina 21:00

Pacific Rim - Kapina rating 2,36

Tarkka arvo: 2.357
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 28
Kommentteja: 6

Subleffa: White House Down

White House Down. Channing Tatum on henkivartijana toimiva John Cale, jonka haaveena on päästä töihin presidentin salaiseen palveluun. Kun Cale vie politiikasta kiinnostuneen tyttärensä kierrokselle Valkoiseen taloon, terroristijärjestö hyökkää sinne. Presidentin (Jamie Foxx) kohtalo putoaa sattuman oikusta juuri Calen harteille. USA 2013. Ohjaus: Roland Emmerich. Pääosissa: Channing Tatum, Jamie Foxx.

Perjantaina 21:00

Star Wars: The Last Jedi (2017)

Ohjaajat:
Rian Johnson
Genret:
Seikkailu Sci-fi

(Star Wars: The Last Jedi 2017). Star Wars -universumin uudet ja tutut sankarit jatkavat seikkailujaan. Vastarintaliikkeen laivaston rippeiden paetessa Ensimmäistä ritarikuntaa Finn, Poe ja uusi tuttavuus Rose punovat rohkean suunnitelman tilanteen ratkaisemiseksi. Samaan aikaan Rey taivuttelee Luke Skywalkeria palaamaan Vastarintaliikkeen tueksi. Elokuva sai Oscar-ehdokkuudet mm. erikoistehosteistaan ja musiikistaan. Pääosissa Mark Hamill, Carrie Fisher, Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver. Ohjaus Rian Johnson. (145')

Perjantaina 21:05

Star Wars: The Last Jedi rating 3,16

Tarkka arvo: 3.161
Arvosteluja: 6
Pisteytyksiä: 180
Kommentteja: 34

Batman - paluu (1992)

Ohjaajat:
Tim Burton
Genret:
Toiminta Rikos Fantasia

Batman - paluu. Gotham Cityssä tapahtuu: teollisuusjohtaja Max Schreck (Christopher Walken) päättää pystyttää kaupunkiin uuden ydinvoimalan. Samaan aikaan katujen viemäreistä nousee ihmiseläin Pingviini (Danny DeVito) vaatimaan oikeutta kärsimilleen vääryyksille. Gothamin goottilaisen tummiin kortteleihin ilmestyy myös kaksi muuta piinattua sielua, mystinen Kissanainen (Michelle Pfeiffer) sekä Batman (Michael Keaton). Elokuva on Tim Burtonin toinen Batman-filmatisointi. Ohjaaja: Tim Burton, USA 1992, 122'. Pääosissa: Christopher Walken, Danny DeVito, Michael Gough, Michael Keaton, Michael Murphy, Michelle Pfeiffer.

Perjantaina 22:35

Batman - paluu rating 3,82

Tarkka arvo: 3.815
Arvosteluja: 10
Pisteytyksiä: 738
Kommentteja: 149

Fast Five (2011)

Ohjaajat:
Justin Lin
Genret:
Toiminta Rikos Trilleri

(Fast Five 2011). Brian O?Conner (Paul Walker) ja Mia Toretto (Jordana Brewster) päättävät vapauttaa Dominic Toretton (Vin Diesel) vankeja kuljettavasta bussista ja paeta yhdessä Brasiliaan. Riossa Vince (Matt Schulze) kertoo hyvästä keikasta, jossa olisi määrä varastaa autoja junavaunusta. Pian porukka on saanut peräänsä sekä Rion vaikutusvaltaisimman miehen että agentti Hobbsin (Dwayne Johnson). Pääosissa: Paul Walker, Vin Diesel, Jordana Brewster, Dwayne Johnson, Gal Gadot. Ohjaus: Justin Lin. (124')

Perjantaina 22:45

Fast Five rating 3,50

Tarkka arvo: 3.504
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 264
Kommentteja: 52

Ruoska (1973)

Ohjaajat:
Clint Eastwood
Genret:
Draama Western

Kuukauden westernissä asetaitoinen muukalainen suostuu suojelemaan pikkukaupunkia lainsuojattomilta mutta aiheuttaa itse monenlaista päänvaivaa sen asukkaille. O, N: Clint Eastwood. (High Plains Drifter, USA 1973)

Perjantaina 23:05

Ruoska rating 3,77

Tarkka arvo: 3.766
Arvosteluja: 6
Pisteytyksiä: 282
Kommentteja: 58

Tappava ase (1987)

Ohjaajat:
Richard Donner
Genret:
Komedia Toiminta Rikos

Tappava ase on jännittävä tarina kahdesta poliisiksi päätyneestä Vietnamin veteraanista. Heitä yhdistää vain yksi asia: kumpikin työskentelisi mieluiten yksin. 109 min. Ohjaus: Richard Donner. Pääosissa: Mel Gibson, Danny Glover ja Gary Busey. (Lethal Weapon, Toiminta, Yhdysvallat, 1987)

Perjantaina 23:15

Tappava ase rating 3,88

Tarkka arvo: 3.878
Arvosteluja: 5
Pisteytyksiä: 530
Kommentteja: 94

Kanavajakauma

Kanavajakauma kuvastaa seurattujen kanavien leffatarjontaa koko viikolle 13.


Päivän kaikki TV-ohjelmat Kake