Telkussa seuraavaksi

Saapasjalkakissa (2011)

Ohjaajat:
Chris Miller (LX)
Genret:
Animaatio Seikkailu Komedia

Suomeksi puhutussa animaatiossa seikkailee Shrekistä tutuksi tullut Saapasjalkakissa. Huima seikkailu saa alkunsa, kun Saapasjalkakissa kuulee, että pahamaineisella rikolliskaksikolla Taavilla ja Annilla on hallussaan taikapapuja, joita Saapasjalkakissa on etsinyt pitkään. Yhdessä ystäviensä Tyyris Aleksanteri Tyllerön ja Kitty Pehmotassun kanssa, Saapasjalkakissa päättää viedä taikapavut Taavilta ja Annilta. (86') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Tänään 15:40

Saapasjalkakissa rating 3,23

Tarkka arvo: 3.226
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 113
Kommentteja: 19

Johnny English iskee jälleen (2018)

Ohjaajat:
David Kerr
Genret:
Komedia Toiminta Seikkailu

Kun kyberhyökkäys paljastaa kaikkien Britannian salaisten agenttien henkilöllisyydet, tunariagentista Johnny Englishistä tulee salaisen palvelun ainoa toivo. Eläkkeeltä takaisin töihin kutsuttava English syöksyy suin päin hakkerineron jäljille. Taidoiltaan erittäin köykäisen ja keinoiltaan vanhan liiton miehen on päihitettävä modernin teknologian haasteet onnistuakseen tehtävässään, jottei tehtävä jää salaisen palvelun viimeiseksi. 81 min. Ohjaus: David Kerr. Pääosissa: Kevin Eldon, Emma Thompson, Adam James, Rowan Atkinson, Alfie Kennedy, Kendra Mei, Adam Greaves-Neal, Olga Kurylenko, Noah Spiers, Jasmine Brightmore. (Johnny English Strikes Again, Toimintakomedia, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 2018)

Tänään 16:20

Johnny English iskee jälleen rating 2,82

Tarkka arvo: 2.818
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 66
Kommentteja: 17

Billy Elliot (2000)

Ohjaajat:
Stephen Daldry
Genret:
Draama Komedia

Palkittu draama pohjoisenglantilaisessa kaivoskaupungissa 1980-luvulla kasvavasta 11-vuotiaasta Billystä, jonka tanssihaaveita jäyhä isä ei katso hyvällä. 105 min. Ohjaus: Stephen Daldry. Pääosissa: Gary Lewis, Jamie Bell, Jamie Draven, Julie Walters. (Billy Elliot, Draama, Iso-Britannia, Ranska, 2000)

Tänään 17:50

Billy Elliot rating 3,70

Tarkka arvo: 3.695
Arvosteluja: 3
Pisteytyksiä: 302
Kommentteja: 41

Itse ilkimys 3 (2017)

Ohjaajat:
Eric Guillon, Kyle Balda, Pierre Coffin
Genret:
Animaatio Seikkailu Komedia

Elokuvasarjan hulvattoman hauskassa kolmannessa osassa Gru saa tietää, että hänellä on kauan kateissa ollut lähes identtinen kaksoisveli Dru. Samalla Gru kohtaa tähän asti pahimman vastustajansa, hillittömän kasaritelkkaritähden Balthazar Brattin. Elokuva on tekstitetty suomeksi. 85 min. Ohjaus: Pierre Coffin, Kyle Balda, Eric Guillon. Pääosissa: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Jenny Slate, Dana Gaier, Julie Andrews. (Despicable Me 3, Animaatio, Yhdysvallat, 2017)

Tänään 19:10

Itse ilkimys 3 rating 2,92

Tarkka arvo: 2.924
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 33
Kommentteja: 8

Vaaleanpunainen pantteri 2 (2009)

Ohjaajat:
Harald Zwart
Genret:
Komedia

(The Pink Panther 2/USA 2009). Mestarikoomikko Steve Martin palaa komisario Clouseaun saappaisiin vauhdikkaassa komediaseikkailussa, jossa hän ja aina valmis avustajansa Ponton (Jean Reno) saavat vastaansa historiallisia aarteita eri puolilla maailmaa ryöväävän mestarivarkaan Tornadon. Kun kateissa ovat Vaaleanpunainen pantteri -timantin lisäksi muun muassa Japanin keisarin miekka ja Torinon käärinliina, kaksikon on yhdistettävä voimansa kansainvälisen mestarietsivien eliittijoukon kanssa saadakseen konnan pinteeseen. Pääosatähti Steve Martin on ollut myös mukana käsikirjoittamassa elokuvaa. Pääosissa: Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Alfred Molina, John Cleese. Ohjaus: Harald Zwart. (88')

Tänään 19:10

Vaaleanpunainen pantteri 2 rating 2,68

Tarkka arvo: 2.676
Arvosteluja: 2
Pisteytyksiä: 102
Kommentteja: 19

Kill Your Darlings (2013)

Ohjaajat:
John Krokidas
Genret:
Draama

(Kill Your Darlings 2013). 1940-luvun alkupuoliskolle sijoittuva draamaelokuva beat-sukupolven varhaisten edustajien Allen Ginsbergin, Lucien Carrin ja Jack Kerouacin nuoruusvuosista. Huoleton opiskelijaelämä tulee päätökseensä, kun kuolemantapaus ravistelee ystävysten maailmaa. Pääosissa: Daniel Radcliffe, Dane DeHaan, Ben Foster, Jack Huston, Michael C. Hall. Ohjaus: John Krokidas. (98')

Tänään 21:00

Kill Your Darlings rating 2,61

Tarkka arvo: 2.605
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 19
Kommentteja: 3

Mr. & Mrs. Smith (2005)

Ohjaajat:
Doug Liman
Genret:
Toiminta Komedia

Mr. & Mrs. Smith. Jane ja John Smith elävät näennäisesti normaalia elämää, mutta avioliitosta on kadonnut vuosien aikana suurin kipinä. Todellisuudessa molemmat ovat ammattitappajia, mutta kumpikaan ei tiedä toisen salaisuutta. Niinpä he yllättyvät, kun molempien seuraava työtehtävä on eliminoida oma aviopuoliso. Elokuva muistetaan myös siitä, että Angelina Jolien ja Brad Pittin suhde alkoi tämän elokuvan myötä. Ohjaus: Doug Liman, USA 2005 (115'). Pääosissa: Angelina Jolie, Brad Pitt, Vince Vaughn, Adam Brody, Kerry Washington, Keith David, Chris Weitz, Rachael Huntley ja Michelle Monaghan.

Tänään 21:00

Mr. & Mrs. Smith rating 2,88

Tarkka arvo: 2.876
Arvosteluja: 7
Pisteytyksiä: 754
Kommentteja: 116

Fast & Furious 6 (2013)

Ohjaajat:
Justin Lin
Genret:
Toiminta Rikos Trilleri

Kun venäläinen sotilassaattue joutuu iskun kohteeksi Moskovassa, agentti Hobbs turvautuu ainoaan mieheen, joka voi auttaa häntä löytämään syyllisen: Dominic Torettoon. Toretto lupautuu apuun saatuaan selville Lettyn olevan elossa ja tekevän töitä Hobbsin ykköskohteen, erikoisjoukkojen palkkatappajan Owen Shaw'n, ja tämän taitavan jengin kanssa. Brian O'Conner ja Toretton eliittitiimi lähtee jahtaamaan Shaw'n jengiä toinen toistaan suuremmilla, hurjemmilla ja jännittävämmillä keikoilla halki Euroopan. 118 min. Ohjaus: Justin Lin. Pääosissa: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jordana Brewster, Michelle Rodriguez. (Fast & Furious 6, Toiminta, Yhdysvallat, 2013)

Tänään 21:00

Fast & Furious 6 rating 3,39

Tarkka arvo: 3.388
Arvosteluja: 2
Pisteytyksiä: 143
Kommentteja: 34

Ganes (2007)

Ohjaajat:
Jukka-Pekka Siili
Genret:
Draama Musiikki

Remu kasvaa vaatimattomissa oloissa. Teinipoikana hän on jättänyt koulunsa kesken ja on ammatiltaan rikollinen. Suvun kohtalo on toteutumassa, odotettavissa on se tavallinen tarina: Vankila, alkoholismi ja väkivaltainen kuolema. Kohdatessaan rock-musiikin Remu kuitenkin innostuu, erityisesti tajutessaan että Amerikassa mustatkin ovat menestyneet rockilla. Remu opettelee soittamaan rumpuja ja tunkee itsensä erilaisiin bändeihin. Bändit kuitenkin karsastavat Remun suoraviivaista otetta ja pelkäävät hänen mainettaan. Ensimmäinen vankilareissu katkaisee soittouran. Vankilasta palattuaan Remu perustaa oman bändin, jonka nimeksi tulee Hurriganes. Sitkeästi Remu stailaa ja treenauttaa bändin huippukuntoon. Sitkeydellä ja persoonallisinkin keinoin Remu saa yhtyeensä toimimaan ja suosio alkaa kasvua. Ennen lopullista läpilyöntiä Remun täytyy kuitenkin tehdä ankaraa tiliä menneisyytensä haamujen kanssa. Rooleissa: Eero Milonoff, Jussi Nikkilä, Kari Hietalahti, Minttu Mustakallio, Olavi Uusivirta, Reino Nordin, Timo Tikka, Tommi Korpela. Ohjaaja: JP Siili, Suomi 2007. (103'.

Tänään 21:00

Ganes rating 3,19

Tarkka arvo: 3.187
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 323
Kommentteja: 49

Arrival (2016)

Ohjaajat:
Denis Villeneuve
Genret:
Draama Sci-fi

(Arrival 2016). Kun avaruudesta saapuu kaksitoista avaruusalusta maapallolle, kielitieteilijä Louise Banks (Amy Adams) saa eversti Weberiltä (Forest Whitaker) käskyn saapua laskeutumispaikalle Montanaan selvittämään, mitä avaruusoliot maapallolta tahtovat. Apuna Louisella on Jeremy Rennerin esittämä fyysikko Ian Donnelly, jonka kanssa Louise alkaa kääntää avaruusolioiden käyttää kieltä. Oscar-palkitun ja useita ehdokkuuksia kahmineen elokuvan on ohjannut Denis Villeneuvo. Pääosissa: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Tzi Ma, Mark O'Brien. Ohjaus: Denis Villeneuve. (111')

Tänään 22:05

Arrival rating 3,76

Tarkka arvo: 3.763
Arvosteluja: 3
Pisteytyksiä: 160
Kommentteja: 30

Wallander: Ampuja (2009)

Ohjaajat:
Agneta Fagerström-Olsson
Genret:
Rikos Draama Trilleri

Wallander: Ampuja. Ystadissa koetaan kauhunhetkiä, kun poikkeuksellisen taitava tarkka-ampuja alkaa tappaa ihmisiä. Pian Wallanderille selviää, että uhreja yhdistää vuotta aiemmin tehty jalokiviliikkeen ryöstö, ja jäljet johtavat häikäilemättömän rikollisjärjestön luo. Poliisikokelas Pontus nousee ratkaisevaan rooliin ampujan etsimisessä uhmatessaan kylmäverisesti sekä Wallanderin käskyjä että kuolemaa. Samalla selviää, että Pontus on jättänyt kertomatta erään oleellisen asian yksityiselämästään. Hyytävän jännittävän Wallander-elokuvan sivuosassa esiintyy myös Vareksena tunnettu Antti Reini. Ruotsalainen jännityselokuva. Ohjaus: Agneta Fagerström-Olsson, Ruotsi 2009 (90'). Pääosissa: Krister Henriksson, Sverrir Gudnason, Tom Ljungman, Nina Zanjani, Lena Endre.

Tänään 22:35

Wallander: Ampuja rating 3,17

Tarkka arvo: 3.167
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 12
Kommentteja: 1

Rakastunut Shakespeare (1998)

Ohjaajat:
John Madden
Genret:
Komedia Draama

Romanttisessa elokuvassa maailmankuulu kynäniekka saa tosielämästä kipinän kirjoittaa tunnetuimman rakkaustarinansa: William Shakespearen on luotava kiireesti näytelmä, mutta runoilija on muusaa vailla. Kaunis Viola puolestaan janoaa teatterin lumoa ja naamioituu mieheksi kivutakseen näyttämölle. Parin kohdatessa syttyy romanssi, jota vastaan ovat sekä olosuhteet että kilpakosija. 113 min. Ohjaus: John Madden. Pääosissa: Ben Affleck, Colin Firth, Geoffrey Rush, Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes, Judi Dench. (Shakespeare in Love, Draama, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 1998)

Tänään 23:00

Rakastunut Shakespeare rating 3,38

Tarkka arvo: 3.383
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 257
Kommentteja: 38

Sex and the City - Sinkkuelämää (2008)

Ohjaajat:
Michael Patrick King
Genret:
Komedia Draama

Sex and the City - Sinkkuelämää 2. Toisessa Sinkkuelämää-elokuvassa newyorkilaisnelikostamme kolme on tukevasti naimisissa. Seksikolumnisti Carrie rakastaa aviomiestään Kihoa, uratykki Mirandalla on uskollinen Steve ja Charlotte painii kahden pienen tytön aiheuttamassa äitistressissä. Samanthan tehtäväksi jää haluta seksiä jokaisen kaksilahkeisen kanssa, kun ystävykset suuntaavat riemulomalle Abu Dhabiin. Ohjaaja: Michael Patrick King, USA 2010, 147'. Pääosissa: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, David Eigenberg, Evan Handler, John Corbett. Uusinta.

Tänään 23:15

Sex and the City - Sinkkuelämää rating 2,90

Tarkka arvo: 2.897
Arvosteluja: 6
Pisteytyksiä: 300
Kommentteja: 46

Riddickin aikakirja (2004)

Ohjaajat:
David Twohy
Genret:
Toiminta Seikkailu Sci-fi

Pimeän uhka -tieteiselokuvan jatko-osassa palkkionmetsästäjiä pakeneva vankikarkuri Riddick saa vastaansa koko universumia uhkaavat nekromongerit. 106 min. Ohjaus: David Twohy. Pääosissa: Alexa Davalos, Colm Feore, Judi Dench, Karl Urban, Keith David, Nick Chinlund, Thandie Newton, Vin Diesel. (Chronicles of Riddick, The, Toiminta, Yhdysvallat, 2004)

Huomenna 00:30

Riddickin aikakirja rating 3,51

Tarkka arvo: 3.506
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 351
Kommentteja: 57

Yön ritarin paluu (2012)

Ohjaajat:
Christopher Nolan
Genret:
Toiminta Trilleri Rikos

(The Dark Knight Rises 2012). Christopher Nolanin Batman-trilogian loppuhuipennuksessa on kulunut kahdeksan vuotta Harvey Dentin kuolemasta. Elämänhalunsa menettänyt Bruce Wayne (Christian Bale) on eristäytynyt kartanoonsa, mutta sitten palkkasotilas nimeltä Bane (Tom Hardy) ottaa Gothamin panttivangikseen, ja Batmanin pitää palata pelastamaan kaupunkilaiset. Pääosissa: Christian Bale, Tom Hardy, Marion Cotillard, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Lewitt. Ohjaus: Christopher Nolan. (157')

Huomenna 00:30

Yön ritarin paluu rating 3,91

Tarkka arvo: 3.907
Arvosteluja: 16
Pisteytyksiä: 579
Kommentteja: 118

Ammattitappajat (1995)

Ohjaajat:
Richard Donner
Genret:
Toiminta Trilleri

Ammattitappajat. Toiminnallisessa rikosjännärissä elämän varjopuolen ammattimiehet joutuvat vastakkain nuoren tappajan lähtiessä haastamaan eläkepäivistä haaveilevaa rutinoitunutta kollegaansa. Ohjaaja: Richard Donner, USA 1995. (127') Pääosissa: Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Julianne Moore, Anatoli Davydov, Muse Watson. - Ohjelma sisältää voimakkaita kohtauksia, jotka saattavat olla haitallisia lapsille. Uusinta.

Huomenna 01:55

Ammattitappajat rating 3,49

Tarkka arvo: 3.491
Arvosteluja: 3
Pisteytyksiä: 266
Kommentteja: 47

Snowtime! (2015)

Ohjaajat:
François Brisson, Jean-François Pouliot
Genret:
Animaatio Komedia Draama

Koulujen joululoman alkaessa joukko koululaisia suunnittelee suuren, tarkasti organisoidun lumisodan. Lumipallojen heitteleminen alkaa hauskanpitona, mutta saa taistelun edetessä vakavia sävyjä. 82 min. Ohjaus: Jean-François Pouliot, François Brisson. Pääosissa: Angela Galuppo, Mariloup Wolfe, Lucinda Davis, Nicholas Savard-L'Herbier, Sophie Cadieux, Anne Casabonne. (Snowtime!, Animaatio, Yhdysvallat, 2016)

Huomenna 08:05

Snowtime! rating 1,90

Tarkka arvo: 1.900
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 5
Kommentteja:

2 yötä aamuun (2015)

Ohjaajat:
Mikko Kuparinen
Genret:
Draama

(2 yötä aamuun 2015). Ranskalaisarkkitehti Carolinen ja suomalais-dj Jaakon yhteinen hotelliyö Liettuan Vilnassa johtaa yllättäen tilanteeseen, jossa kumpikin joutuu punnitsemaan elämäänsä ja valintojaan. Pääosissa: Marie-Josée Croze, Mikko Nousiainen, Arly Jover, Eedit Patrakka, Jonas Bra?kys. Ohjaus: Mikko Kuparinen. (84')

Huomenna 10:40

2 yötä aamuun rating 2,43

Tarkka arvo: 2.429
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 7
Kommentteja:

Harha-askelia New Yorkissa (2001)

Ohjaajat:
Edward Burns
Genret:
Komedia

(1964) Erik Häkkisen ohjaama yhteiskunnallinen draama. N: Ville-Veikko Salminen, Annikki Moksi, Tarja Nurmi, Pehr-Olof Sirén. HD

Huomenna 12:00

Harha-askelia New Yorkissa rating 2,79

Tarkka arvo: 2.786
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 7
Kommentteja:

Wonder Wheel (2017)

Ohjaajat:
Woody Allen
Genret:
Draama

(Wonder Wheel 2017). 1950-luvun Coney Islandille sijoittuvassa draamassa nuori näytelmäkirjailija (Justin Timberlake) kertoo tarinaa huvipuistotyöntekijästä (Jim Belushi) ja tämän elämäänsä kyllästyneestä, hermoheikosta vaimosta (Kate Winslet), joiden elämän sekoittaa vaimon romanssi nuoren rantavahdin kanssa ja miehen tyttären yllättävä kotiinpaluu. Pääosissa: Kate Winslet, Justin Timberlake, Jim Belushi, Juno Temple. Ohjaaja: Woody Allen. (96')

Huomenna 12:10

Wonder Wheel rating 2,83

Tarkka arvo: 2.833
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 15
Kommentteja: 4

She's Funny That Way (2014)

Ohjaajat:
Peter Bogdanovich
Genret:
Komedia

(She's Funny That Way 2014). New Yorkiin sijoittuvassa komediassa seuralaispalvelussa työskentelevä Glo (Imogen Poots) haaveilee näyttelijän urasta. Tavattuaan maineikkaan ohjaajan (Owen Wilson) hän pääsee mukaan Broadway-näytelmään, jossa esiintyy myös ohjaajan vaimo ja vaimon ex-rakastaja, mistä vasta soppa syntyykin. Pääosissa: Imogen Poots, Owen Wilson, Jennifer Aniston, Rhys Ifans, Kathryn Hahn, Will Forte. Ohjaus: Peter Bogdanovich. (89')

Huomenna 13:50

She's Funny That Way rating 2,29

Tarkka arvo: 2.286
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 14
Kommentteja: 4

Kämppikset (2001)

Ohjaajat:
Mark Waters
Genret:
Komedia Draama

Rakkauteen pettynyt Amanda muuttaa kimppakämppään neljän mallitytön kanssa. Hulvattomassa tyttöporukassa riittää vauhtia, ja asteleepa vastaan myös unelmien prinssi Jim. Mutta sitten Amanda näkee Jimin tekevän murhan, ja tytöt ryhtyvät tutkimaan juttua. 80 min. Ohjaus: Mark Waters. Pääosissa: Monica Potter, Freddie Prinze Jr., Shalom Harlow, Ivana Milisevic, Sarah O'Hare. (Head Over Heels, Komedia, Yhdysvallat, 2001)

Huomenna 14:50

Kämppikset rating 2,20

Tarkka arvo: 2.200
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 15
Kommentteja: 1

Hercule Poirot: Kolmas tyttö (2008)

Ohjaajat:
Dan Reed
Genret:
Draama Rikos

(Third Girl, 2008) Henkisesti tasapainoton perijätär pelkää tehneensä murhan, ja vanha lastenhoitaja löytyy surmattuna. Poirot tutkii kiintoisaa juttua, jossa suvun salaisuudet sekoittuvat nykyhetkeen. N: David Suchet. HD

Huomenna 15:15

Hercule Poirot: Kolmas tyttö rating 3,39

Tarkka arvo: 3.393
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 28
Kommentteja: 3

Vaaleanpunainen pantteri 2 (2009)

Ohjaajat:
Harald Zwart
Genret:
Komedia

(The Pink Panther 2/USA 2009). Mestarikoomikko Steve Martin palaa komisario Clouseaun saappaisiin vauhdikkaassa komediaseikkailussa, jossa hän ja aina valmis avustajansa Ponton (Jean Reno) saavat vastaansa historiallisia aarteita eri puolilla maailmaa ryöväävän mestarivarkaan Tornadon. Kun kateissa ovat Vaaleanpunainen pantteri -timantin lisäksi muun muassa Japanin keisarin miekka ja Torinon käärinliina, kaksikon on yhdistettävä voimansa kansainvälisen mestarietsivien eliittijoukon kanssa saadakseen konnan pinteeseen. Pääosatähti Steve Martin on ollut myös mukana käsikirjoittamassa elokuvaa. Pääosissa: Steve Martin, Jean Reno, Emily Mortimer, Andy Garcia, Alfred Molina, John Cleese. Ohjaus: Harald Zwart. (88')

Huomenna 15:25

Vaaleanpunainen pantteri 2 rating 2,68

Tarkka arvo: 2.676
Arvosteluja: 2
Pisteytyksiä: 102
Kommentteja: 19

Itse ilkimys 3 (2017)

Ohjaajat:
Eric Guillon, Kyle Balda, Pierre Coffin
Genret:
Animaatio Seikkailu Komedia

Elokuvasarjan hulvattoman hauskassa kolmannessa osassa Gru saa tietää, että hänellä on kauan kateissa ollut lähes identtinen kaksoisveli Dru. Samalla Gru kohtaa tähän asti pahimman vastustajansa, hillittömän kasaritelkkaritähden Balthazar Brattin. Elokuva on tekstitetty suomeksi. 85 min. Ohjaus: Pierre Coffin, Kyle Balda, Eric Guillon. Pääosissa: Steve Carell, Kristen Wiig, Trey Parker, Miranda Cosgrove, Steve Coogan, Jenny Slate, Dana Gaier, Julie Andrews. (Despicable Me 3, Animaatio, Yhdysvallat, 2017)

Huomenna 15:55

Itse ilkimys 3 rating 2,92

Tarkka arvo: 2.924
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 33
Kommentteja: 8

Kunnon dinosaurus (2015)

Ohjaajat:
Peter Sohn
Genret:
Animaatio Seikkailu Komedia

(The Good Dinosaur 2015). Koko perheen suomeksi puhuttu animaatioelokuva on jännittävä ja sydämellinen tarina ystävyydestä, perheen kaipuusta ja pelkojen voittamisesta. Nuori dinosaurus Arlo joutuu ihmisystävänsä Pupen kanssa huikeaan seikkailuun halki vaarallisten ja salaperäisten seutujen. Pääosissa: Lassi Hirvonen, Sasu Moilanen, Mimosa Willamo, Tommi Korpela, Pete Parkkonen. Ohjaus: Peter Sohn. (89') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Huomenna 16:30

Kunnon dinosaurus rating 2,84

Tarkka arvo: 2.837
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 43
Kommentteja: 9

The Runner (2015)

Ohjaajat:
Austin Stark
Genret:
Draama

(Runner, The 2015). Draamaelokuva kertoo Colin Prycesta (Nicolas Cage), idealistisesta kongressiedustajasta, jonka ura lähtee nousuun Meksikonlahden öljyonnettomuuden jälkipelissä. Poliittisen juonittelun keskellä Prycea kosiskellaan ehdolle senaattiin ja öljyalan edunajajaksi, mutta kuinka käy, kun tämän julkisivu alkaa rakoilla seksiskandaalin seurauksena? Pääosissa: Nicolas Cage, Sarah Paulson, Peter Fonda, Connie Nielsen, Wendell Pierce, Bryan Batt. Ohjaus: Austin Stark. (86')

Huomenna 17:00

The Runner rating 1,60

Tarkka arvo: 1.600
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 5
Kommentteja: 2

Rakastunut Shakespeare (1998)

Ohjaajat:
John Madden
Genret:
Komedia Draama

Romanttisessa elokuvassa maailmankuulu kynäniekka saa tosielämästä kipinän kirjoittaa tunnetuimman rakkaustarinansa: William Shakespearen on luotava kiireesti näytelmä, mutta runoilija on muusaa vailla. Kaunis Viola puolestaan janoaa teatterin lumoa ja naamioituu mieheksi kivutakseen näyttämölle. Parin kohdatessa syttyy romanssi, jota vastaan ovat sekä olosuhteet että kilpakosija. 113 min. Ohjaus: John Madden. Pääosissa: Ben Affleck, Colin Firth, Geoffrey Rush, Gwyneth Paltrow, Joseph Fiennes, Judi Dench. (Shakespeare in Love, Draama, Iso-Britannia, Yhdysvallat, 1998)

Huomenna 17:40

Rakastunut Shakespeare rating 3,38

Tarkka arvo: 3.383
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 257
Kommentteja: 38

Herkullinen elämä (2014)

Ohjaajat:
Lasse Hallström
Genret:
Draama Komedia

(Hundred-Foot Journey, The 2014). Ruotsalaisen ohjaajamestarin Lasse Hallströmin hurmaavassa draamaelokuvassa Kadamin perhe (perheen poikana Resident-sarjan tähti Manish Dayal) muuttaa Intiasta ranskalaiseen pikkukaupunkiin, jossa he avaavat ravintolan vastapäätä Madame Malloryn (Helen Mirren) Michelin-palkittua huippuravintolaa. Tästä alkaa kahden ravintolan välillä kova kilpailu, jossa kaikki keinot tuntuvat olevan sallittuja. Pääosissa: Helen Mirren, Om Puri, Manish Dayal, Charlotte Le Bon, Amit Shah, Dillon Mitra. Ohjaus: Lasse Hallström. (117')

Huomenna 18:50

Herkullinen elämä rating 3,06

Tarkka arvo: 3.060
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 25
Kommentteja: 3

The Fate of the Furious (2017)

Ohjaajat:
F. Gary Gray
Genret:
Toiminta Rikos Trilleri

Hurjapäät-elokuvasarjan kahdeksas osa vie jälleen räjähtävän toiminnan äärelle! Domin ja Lettyn mentyä naimisiin ja Brianin ja Mian vetäydyttyä kuvioista maailmankiertäjien tiimi on löytänyt normaalia muistuttavan elämänmenon. Mutta kun salaperäinen nainen houkuttelee Domin jälleen rikosten poluille, tiimillä on edessään ennennäkemättömiä koettelemuksia. 122 min. Ohjaus: F. Gary Gray. Pääosissa: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Charlize Theron, Tyrese Gibson, Chris Bridges, Lucas Black, Kurt Russell. (Fate of the Furious, The, Toiminta, Yhdysvallat, 2017)

Huomenna 21:00

The Fate of the Furious rating 3,09

Tarkka arvo: 3.086
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 58
Kommentteja: 12

You Will Meet a Tall Dark Stranger (2010)

Ohjaajat:
Woody Allen
Genret:
Komedia Draama

(You Will Meet a Tall Dark Stranger/Espanja-USA 2010). Huippunäyttelijöillä roolitettu Woody Allenin herkullinen draamakomedia sijoittuu tämän päivän Lontooseen. Antonio Banderas esittää karismaattista Gregiä, josta hänen alaisensa Sally (Naomi Watts) ei saa silmiään irti. Toisaalla Sallyn isä Alfie (Anthony Hopkins) heilastelee estottomasti nuoren näyttelijättären kanssa. Modernien ihmissuhteiden kiemuroihin pureudutaan hykerryttävällä tarkkuudella, joka kirvoittaa naurun paatuneimmaltakin kyynikolta. Pääosissa: Antonio Banderas, Josh Brolin, Anthony Hopkins, Gemma Jones, Freida Pinto, Naomi Watts. Ohjaus: Woody Allen. (94')

Huomenna 21:00

You Will Meet a Tall Dark Stranger rating 3,12

Tarkka arvo: 3.117
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 60
Kommentteja: 7

Walk the Line (2005)

Ohjaajat:
James Mangold
Genret:
Draama Musiikki

Walk the line, USA, 2005. O: James Mangold. N: Joaquin Phoenix, Reese Witherspoon. Puuvillaviljelmiltä lähtenyt muusikko Johnny Cash nousi maailmanmaineeseen, mutta kuuluisuudella on hintansa. Draama.

Huomenna 21:00

Walk the Line rating 3,87

Tarkka arvo: 3.868
Arvosteluja: 5
Pisteytyksiä: 421
Kommentteja: 57

Hanna (2011)

Ohjaajat:
Joe Wright
Genret:
Toiminta Trilleri Seikkailu

Entinen CIA:n agentti on Lapin kätköissä kasvattanut teinityttärestään täydellisen salamurhaajan, joka ensimmäisessä tehtävässään vaeltaa Euroopan halki vältellen armottomia takaa-ajajia. Pääosissa Saoirse Ronan, Eric Bana Cate Blanchett, Eric Bana, Tom Hollander, Olivia Williams ja Jason Flemyng. Ohjaus: Joe Wright. (USA 2011) HD

Huomenna 21:00

Hanna rating 3,17

Tarkka arvo: 3.169
Arvosteluja: 1
Pisteytyksiä: 157
Kommentteja: 26

Subleffa: Tappajan näköinen mies

Tappajan näköinen mies. Viktor Kärppä joutuu tahtomattaan keskelle Venäjän sisäistä valtataistelua, jossa tulilinjalla on Venäjän uusi vapaamielinen presidentti. Pian Kärpän perässä ovat sekä palkkatappajat että suojelupoliisi ja vaarassa on myös Kärpän perhe. Pelastaakseen itsensä ja perheensä täytyy Kärpän turvautua ystäväänsä poliisi Korhoseen sekä veljeensä Alekseihin (Ville Haapasalo). Rooleissa Samuli Edelmann, Martti Suosalo, Ville Haapasalo, Maria Ylipää, Krista Kosonen. (91') Ohjaus Lauri Nurkse, Suomi 2015.

Huomenna 21:00

Dying of the Light (2014)

Ohjaajat:
Paul Schrader
Genret:
Toiminta Trilleri

(Dying of the Light 2014). Nicolas Cagen esittävä ikääntyvä CIA-agentti Evan Lake alkaa kärsiä dementiasta, mutta viimeisenä työnään hän haluaa löytää ja tappaa terroristin, joka pääsi häneltä karkuun 20 vuotta sitten. Hän lähtee suorittamaan tehtävää kollegansa Miltin (Anton Yelchin) kanssa. Pääosissa: Nicolas Cage, Anton Yelchin, Alexander Karim, Irene Jacob. Ohjaus: Paul Schrader. (89')

Huomenna 21:15

Dying of the Light rating 2,00

Tarkka arvo: 2.000
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 7
Kommentteja: 2

Mansikkamaa (2017)

Ohjaajat:
Wiktor Ericsson
Genret:
Draama

15-vuotias puolalainen Wojtek lähtee vanhempiensa kanssa Ruotsiin mansikanpoimintaan. Hän tutustuu mansikkatilan tyttäreen Anneliin, ja pian nuoret alkavat tapailla toisiaan salaa vanhemmiltaan. Suhdetta kuitenkin varjostaa nuorten epätasa-arvoinen tilanne. Anneli ei uskalla näyttää tunteitaan avoimesti, sillä ympäristö ei hyväksyisi ikinä parin seurustelua, ja Wojtekin mielestä taas Anneli leikkii hänen tunteillaan. Kun tilanne selviää vanhemmille, reaktiot ovat rajut. Ohjaaja: Wiktor Ericsson, Ruotsi 2016. Pääosissa: Nelly Axelsson, Stanislaw Cywka, Julia Kijowska, Przemyslaw Sadowski, Torkel Petersson. HD

Huomenna 21:15

Mansikkamaa rating 3,00

Tarkka arvo: 3.000
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 3
Kommentteja:

Captain America: The First Avenger (2011)

Ohjaajat:
Joe Johnston
Genret:
Toiminta Seikkailu Sci-fi

(Captain America: The First Avenger/USA 2011). Steve Rogers ilmoittautuu vapaaehtoiseksi kokeiluun, joka muuttaa hänet Captain Americana tunnetuksi supersotilaaksi. Captain Americana Rogers liittyy armeijaan sotiakseen roistomaisen Red Skullin johtamaa pahaa HYDRA-organisaatiota vastaan. Pääosissa: Chris Evans, Hayley Atwell, Sebastian Stan, Tommy Lee Jones, Hugo Weaving, Dominic Cooper, Samuel L. Jackson. Ohjaus: Joe Johnston. (117')

Huomenna 21:40

Captain America: The First Avenger rating 3,05

Tarkka arvo: 3.051
Arvosteluja: 3
Pisteytyksiä: 255
Kommentteja: 40

Everly (2014)

Ohjaajat:
Joe Lynch
Genret:
Toiminta Trilleri

(Everly 2014). Toimintatrilleri kidnapatusta Everlystä (Salma Hayek), joka saa kimppuunsa kirjavan joukon yakuza-pomon (Hiroyuki Watanabe) lähettämiä tappajia aina seksityöläisistä japanilaisgangstereihin. Everly on kuitenkin päättänyt taistella vastaan perheensä vuoksi, joten verinen näytös on valmiina alkamaan. Pääosissa: Salma Hayek, Hiroyuki Watanabe, Laura Cepeda, Togo Igawa, Akie Kotabe, Gabriella Wright. Ohjaus: Joe Lynch. (88')

Huomenna 23:10

Everly rating 2,79

Tarkka arvo: 2.792
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 24
Kommentteja: 8

Arrival (2016)

Ohjaajat:
Denis Villeneuve
Genret:
Draama Sci-fi

(Arrival 2016). Kun avaruudesta saapuu kaksitoista avaruusalusta maapallolle, kielitieteilijä Louise Banks (Amy Adams) saa eversti Weberiltä (Forest Whitaker) käskyn saapua laskeutumispaikalle Montanaan selvittämään, mitä avaruusoliot maapallolta tahtovat. Apuna Louisella on Jeremy Rennerin esittämä fyysikko Ian Donnelly, jonka kanssa Louise alkaa kääntää avaruusolioiden käyttää kieltä. Oscar-palkitun ja useita ehdokkuuksia kahmineen elokuvan on ohjannut Denis Villeneuvo. Pääosissa: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Tzi Ma, Mark O'Brien. Ohjaus: Denis Villeneuve. (111')

Maanantaina 00:10

Arrival rating 3,76

Tarkka arvo: 3.763
Arvosteluja: 3
Pisteytyksiä: 160
Kommentteja: 30

Identtiset kaksoset (1988)

Ohjaajat:
Ivan Reitman
Genret:
Komedia

Salaisen kokeen tuloksena syntynyt, fyysisesti ja henkisesti ylivertainen Julius Benedict saa tietää kaksoisveljestään ja lähtee etsimään tätä. Vincent osoittautuu veljensä täydelliseksi vastakohdaksi. 97 min. Ohjaus: Ivan Reitman. Pääosissa: Arnold Schwarzenegger, Chloe Webb, Danny DeVito, Kelly Preston. (Twins, Komedia, Yhdysvallat, 1988)

Maanantaina 01:35

Identtiset kaksoset rating 3,08

Tarkka arvo: 3.077
Arvosteluja: 2
Pisteytyksiä: 267
Kommentteja: 37

Rakastin sinua, Hilde (1954)

Ohjaajat:
Veikko Itkonen
Genret:
Draama

(Suomi 1954, 70') O: Veikko Itkonen. N: Eija Karipää, Sakari Jurkka, Matti Oravisto, Teija Sopanen, Aku Korhonen. Melodraama hienostonaiseksi kasvatetusta Hildestä ja hänen kilpakosijoistaan. Mv.

Maanantaina 13:15

Rakastin sinua, Hilde rating 2,38

Tarkka arvo: 2.375
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 8
Kommentteja: 1

Snowtime! (2015)

Ohjaajat:
François Brisson, Jean-François Pouliot
Genret:
Animaatio Komedia Draama

Koulujen joululoman alkaessa joukko koululaisia suunnittelee suuren, tarkasti organisoidun lumisodan. Lumipallojen heitteleminen alkaa hauskanpitona, mutta saa taistelun edetessä vakavia sävyjä. 82 min. Ohjaus: Jean-François Pouliot, François Brisson. Pääosissa: Angela Galuppo, Mariloup Wolfe, Lucinda Davis, Nicholas Savard-L'Herbier, Sophie Cadieux, Anne Casabonne. (Snowtime!, Animaatio, Yhdysvallat, 2016)

Maanantaina 13:25

Snowtime! rating 1,90

Tarkka arvo: 1.900
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 5
Kommentteja:

Subleffa: Poliisiopisto

Poliisiopisto. Toimintakomedia, jossa poliisiopiston luovuttua pääsykokeista koulun valloittavat jos jonkinlaiset veijarit ja törttöilijät. Ohjaaja: Hugh Wilson, USA 1984. (95') Pääosissa: Steve Guttenberg, Bubba Smith, Leslie Easterbrook, G.W. Bailey, George Gaynes, Kim Catrall, Michael Winslow, David Graf, Bruce Mahler, Georgina Spelvin.

Maanantaina 21:00

Twister (1996)

Ohjaajat:
Jan de Bont
Genret:
Draama Toiminta Trilleri

Bill ja Jo, maineikkaat myrskyn metsästäjät, ovat avioeron partaalla. Nyt heidän on kuitenkin yhdistettävä voimansa ja puhallettava yhteen hiileen, sillä heitä vastassa on vuosisadan suurin myrskyrintama. 102 min. Ohjaus: Jan de Bont. Pääosissa: Bill Paxton, Cary Elwes, Helen Hunt, Philip Seymour Hoffman. (Twister, Toiminta, Yhdysvallat, 1996)

Maanantaina 21:00

Twister rating 2,55

Tarkka arvo: 2.549
Arvosteluja: 2
Pisteytyksiä: 152
Kommentteja: 22

The Sacrament (2013)

Ohjaajat:
Ti West
Genret:
Kauhu Trilleri

(Sacrament, The 2013). Jonestownin joukkoitsemurhatragediaan löyhästi perustuvassa kauhutrillerissä kuvausryhmä lähtee tekemään juttua uskonnollisesta yhteisöstä, jossa yhden ryhmän jäsenen sisko elää päästyään eroon huumeista. Ensin kaikki vaikuttaa päälle päin auvoiselta, mutta yhteisön johtajan käytös on kummallista, ja pian ryhmä saa myös huolestuttavan avunpyynnön mykältä pikkutytöltä. Käy ilmi, ettei elämä yhteisössä olekaan ihan sellaista kuin ulospäin annetaan ymmärtää. Pääosissa: AJ Bowen, Joe Swanberg, Kentucker Audley, Gene Jones, Amy Seimetz. Ohjaus: TI West. (95')

Maanantaina 21:00

The Sacrament rating 2,72

Tarkka arvo: 2.717
Arvosteluja: 0
Pisteytyksiä: 23
Kommentteja: 5

Syntynyt 4. heinäkuuta (1989)

Ohjaajat:
Oliver Stone
Genret:
Draama Sota

Tositapahtumiin perustuva, Oscar-palkittu draama nuoresta isänmaan ystävästä Ron Kovicista (Tom Cruise), jonka sieluun Vietnamin sota jättää syvät arvet. 134 min. Ohjaus: Oliver Stone. Pääosissa: Caroline Kava, Frank Whaley, Jerry Levine, Kyra Sedgwick, Raymond J. Barry, Tom Cruise, Willem Dafoe. (Born on the Fourth of July, Draama, Yhdysvallat, 1989)

Maanantaina 23:10

Syntynyt 4. heinäkuuta rating 3,61

Tarkka arvo: 3.614
Arvosteluja: 2
Pisteytyksiä: 228
Kommentteja: 33

Kanavajakauma

Kanavajakauma kuvastaa seurattujen kanavien leffatarjontaa koko viikolle 09.


Päivän kaikki TV-ohjelmat Kake