Mainio rouva Maisel: 2. tuotantokausi (2018)

Alkuperäinen nimi: The Marvelous Mrs. Maisel: Season 2
- Amy Sherman-Palladino, Daniel Palladino, Jamie Babbit, Scott Ellis
- Amy Sherman-Palladino, Daniel Palladino, Kate Fodor
- Alex Borstein, Bailey De Young, Brian Tarantina, Caroline Aaron, Colby Minifie, Cynthia Darlow, Joel Johnstone, Kevin Pollak, Luke Kirby, Marin Hinkle, Matilda Szydagis, Megan McGinnis, Michael Zegen, Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Zachary Levi
- Jaksoja:
- 10 kpl
dbgirl
240 viestiä
29.01.23 klo 17:41
Tämän katsominen vähän venähti, kuukausi meni 10 jakson katselemiseen kun ei ollut oikein joko aikaa tai kiinnostusta katsoa tätä vaikka sarja todella hyvä onkin. Joskus ei vain oikein innosta katselemisen aloittaminen. En ole varma kumpi on parempi, eka vai toka kausi. Mutta tässä ainakin vihdoin keskityttiin muuhunkin kuin Maisien ja Joelin suhdesotkuun ja Maisien lavakoomikon uran aloittamiseen, vaikka niitäkin tässä toki edelleen on. Mutta esimerkiksi melko ison osan sai tällä kertaa Maisien vanhemmat, eritoten hahmon isää näytellyt Tony Shalhoub ja oli kivaa että heidänkin elämää vihdoin valotettiin, kuten myös Susien eli Maisien manageri. Pidin hänestä jo ekalla kaudella. Draama alkaa vihdoin myös näyttämään melkein oikealta elämältä eikä vain sarjalta jännästi kuvattuja kohtauksia mikä vie ainakin omasta mielestäni välillä vähän tehoja itse tarinalta kun se tuntuu välillä temppuilulta. Onneksi ne todellakin on jännästi ja hyvin tehtyjä. Kai tämä on se, millä haluttiin erottua kaikista muista vastaavista draamoista. Hieman negatiiviselta kuulostava teksti, mutta pidin siis paljon!
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu