The Blacklist: 1. tuotantokausi (2013)

Alkuperäinen nimi: The Blacklist: Season 1
- Adam Arkin, Dan Lerner, Jace Alexander, Joe Carnahan, Karen Gaviola, Michael W. Watkins, Michael Zinberg, Nick Gomez, Paul A. Edwards, Peter Werner, Randy Zisk, Stephen Surjik, Steven A. Adelson, Vincent Misiano
- Amanda Kate Shuman, Anthony Sparks, Brandon Margolis, Brandon Sonnier, Daniel Voll, Elizabeth Benjamin, Jason George, Jim Campolongo, Joe Carnahan, John C. Kelley, John Eisendrath, John Zinman, Jonathan Shapiro, Jon Bokenkamp, J.R. Orci, Lukas Reiter, Patrick Massett, Richard D'Ovidio, Wendy West
- Diego Klattenhoff, Harry Lennix, James Spader, Megan Boone, Parminder Nagra, Ryan Eggold
- USA
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

JustinHenryFan
60 viestiä
Olen rakastunut James Spaderiin. Eikä haittaa yhtään, että heppu näyttelee sosiopaatin piirteitä omaavaa massamurhaaja-suurrikolli... Lue loput

Termis85
JustinHenryFan
60 viestiä
25.03.16 klo 12:57
Olen rakastunut James Spaderiin. Eikä haittaa yhtään, että heppu näyttelee sosiopaatin piirteitä omaavaa massamurhaaja-suurrikollista.
Termis85
16.07.15 klo 00:12
Sarja vähä herätti kahdenlaisia tunteita, välillä oli todella kiinnostava kun välillä laski taas todella kehnoksi jos näin voi sanoa menoksi, mutta ihan mielenkiinnolla kakkos kautta alkaa katseleen mitä se tuo tullessaan. Ja nais kauneutta toki löytyy sarjasta:) 3/5.
Soffe
29.04.15 klo 00:04
Salaliittoteorioista innostuneelle täydellinen tv-sarja. Ollako vai eikö olla. Onko Red Lizzyn isä vai ei? Liian selvää, mutta mikä muu selittäisi? Kauden viimeisen jakson loppuhuipennus vielä lisää panoksia seuraavalle kaudelle. Nyt vain täytyy odottaa, että vastaako toinen kausi esitettyyn teaseriin.
Näyttelijät hoitivat hommansa loistavasti. Redin ja Lizzyn näyttelijöiden lisäksi täytyy antaa kunniaa Lizzyn puolisoa esittävälle. Esittää kyseistä hahmoa ja sen tunneskaalaa hyvin.
Keräilijä
85 viestiä
24.04.15 klo 00:41
Mustan kissan paksut posket. Sarjan ensimmäisessä kaudessa on aivan liikaa jaksoja ja kosolti raskasta asiaa. Ei voi moittia näyttelijöitä, he tekivät sen minkä pystyivät ja hehän pystyivät. Sarja on tähän mennessä ollut ilmeikäs ja samalla melko ilmeetön.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu