Turtles – mutanttikilpikonnat: 1. tuotantokausi (1987)

Alkuperäinen nimi: Teenage Mutant Ninja Turtles: Season 1
- Yoshikatsu Kasai
- David Wise, Patti Howeth
- Barry Gordon, Cam Clarke, James Avery, Pat Fraley, Peter Renaday, Renae Jacobs, Rob Paulsen, Townsend Coleman
- Jaksoja:
- 5 kpl
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Juki
1583 viestiä
Loistava sarja jota tuli lapsena katseltua todella paljon VHS:ltä. Leonardo oli suosikkini ja myös Silppuri oli kova tyyppi. Hakkaa mennen tullen n&au... Lue loput

Jackou
0 viestiä
Uudemmat on ehkä parempia, vakavampia ja seuraavat paremmin "alkuperäisiä" tmnt-tarinoita. Ei huonoja kyllä nämäkään.

mr.random
36 viestiä
Helkkarin hyvä sarja!

Anzalone
14 viestiä
Alkuperäinen on alkuperäinen. Ei 2000-luvun sarjakaan ole paska, mutta siitä puuttuu tämän alkuperäisen sarjan fiilis täysin.
Juki
1583 viestiä
12.01.17 klo 00:41
Loistava sarja jota tuli lapsena katseltua todella paljon VHS:ltä. Leonardo oli suosikkini ja myös Silppuri oli kova tyyppi. Hakkaa mennen tullen nämä uudemmat Turtles-viritelmät. Suomidubbaus kuulostaa myös aika hauskalta.
Jackou
14 viestiä
22.02.11 klo 15:50
Puzor_
10.10.10 klo 21:28
Liian lapsellinen ja huonosti tehty minun makuun. Tykkään paljon, paljon, paljon enemmän 2000-luvun versiosta, joka on toiminnallisempi, mielenkiintoisempi ja parempi. Tässä on Silppurikin huono. Ei hyvä.

Edellinen sivu | 1 2 3 | Seuraava sivu