Puisto-osasto: 1. tuotantokausi (2009)

Alkuperäinen nimi: Parks and Recreation - Season 1
- Beth McCarthy-Miller, Greg Daniels, Jeffrey Blitz, Michael McCullers, Michael Schur, Seth Gordon
- Alan Yang, Daniel J. Goor, Greg Daniels, Michael Schur, Norm Hiscock, Rachel Axler, Tucker Cawley
- Amy Poehler, Aubrey Plaza, Aziz Ansari, Chris Pratt, Nick Offerman, Rashida Jones
- Jaksoja:
- 6 kpl
Aiheeseen liittyvät uutiset
Koomikkolegenda Mel Brooks tekee viimein jatko-osaa Mielettömälle maailmanhistorialle
Viime kesänä 95 vuoden rajapyykin saavuttanut koomikkolegenda Mel Brooks ei ole vielä eläköitynyt. Mm. elokuvista Frankenstein Junior ja Villiä hurjempi länsi ... Lue loput
Alienin sijasta ritareita Ridley Scottin tulevassa elokuvassa
Ohjaaja Ridely Scott puuhaa nyt muuta kuin Alien-aiheista elokuvaa. The Last Duel -nimellä kulkeva projekti sijoittuu ritariaikaan. Itsekin vuonna 2003 aatelo... Lue loput
Chris Pratt on valmis palaamaan jättiliskojen puistoon
Ennätykselliset lipputulot ensi-iltaviikonloppunaan kerännyt Jurassic Park -jatko-osa Jurassic World tuskin jää sarjan viimeiseksi. Ympäri maailmaa häikäisevä... Lue loput
dbgirl
240 viestiä
29.01.23 klo 17:20
Oho, oli jäänyt tämä kommentoimatta, katsoin nimittäin joulukuussa jo tämän. Olin ollut vuosia tämän suhteen skeptinen, koska ensinnäkin politiikka ei kiinnosta niin paljoa ja tämän tekijät ovat tehneet Officen josta en pidä. Mutta jostain syystä tämä toimikin ihan hyvin. Pidin alkuun siitä Aziz Ansarin hahmosta, mutta jotain tapahtui koska yhtäkkiä se ei toiminutkaan. Muut kyllä toimivat hyvin, jopa Chris Pratt josta en aluksi välittänyt mutta joka loppua kohden alkoi muuttumaan mielenkiintoisemmaksi hahmoksi kuin vain taustalla hengaavaksi tyypiksi. En kyllä tätä katsoessa olisi ikinä uskonut hänestä tulevan mitään supersankarileffojen päähahmoa, mutta toisaalta Guardians of the Galaxyissä hyödynnetään hyvin jo tässä nähtävä tavismaisuus. Sellainen sympaattinen, ei kuitenkaan mikään lälly tapaus vaan josta vähän löytyy särmää. Nick Offermanin esittämä pomo on todella hauska. Hieman kummeksutti, kuten monissa muissakin vastaavissa sarjoissa joissa kamera heiluu mukana, että se kamera tulee kuvaamaan hahmoja myös työajan ulkopuolella. Mutta jos sen unohtaa niin tämä oli ihan hauska komedia kunnan pikkupoliitikon (aina hyvä Amy Poehler) työstä ja hänen elämästään.
IsoVauva
3 viestiä
10.11.18 klo 16:37
Hyvä ja suht fiksu komediasarja! Kausi sisältää vain 7 jaksoa ja se hakee paikoin vielä varsin selvästi omaa tyyliään, mutta siitä huolimatta homma toimii ensimetreiltä alkaen.
Huumori perustuu älykkääseen käsikirjoitukseen ja nokkelaan dialogiin, eikä niinkään yleiseen sekoiluun. Hahmot ovat toki hieman ylivedettyjä karikatyyrejä, mutta pysyvät kuitenkin vielä uskottavuuden rajamailla.
Omiksi suosikeikseni nousi Ron Swanson ja Andy. Nick Offermanin esittämä osaston pomo Ron on hulvaton, perinteiset amerikkalaiset arvot omaava miesten mies. Miehen kommentit kapitalismin hienoudesta ja valtion turhuudesta naurattivat jatkuvasti.
Chris Pratt yksinkertaisena mieslapsi Andyna oli myös mainio hahmo. Tämä oli aikaa ennen Prattin nousua supertähteyteen, mutta miehessä näkyy selvästi jo superstaran potentiaali. Hyvin pidettävä ja sympaattinen näyttelijä ja hahmo!
Itse päähahmo Leslie oli hauskan kaksijakoinen tapaus. Hahmo osaa olla todella ärsyttävä ja samaan aikaan varsin hauskakin!
Viihdyttävä ja lupaava ensimmäinen kausi!
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu