Uhka menneisyydestä - 1. tuotantokausi (2007)

Alkuperäinen nimi: Primeval - Series 1
- Cilla Ware, Jamie Payne
- Adrian Hodges, Bev Doyle, Chris Lang, Richard Kurti
- Andrew-Lee Potts, Ben Mansfield, Ben Miller, Douglas Henshall, Hannah Spearritt, James Murray, Jason Flemyng, Juliet Aubrey, Laila Rouass
- Iso-Britannia

Häviää muille kausille.

EnsioNietos

ShufflinMan
0 viestiä
Hyvä sarja. Kun sitä tuli telkasta oli yks suosikkisarjani. Suosittelen ainakin Dino-Faneille.
korkkinado
5 viestiä
06.01.13 klo 18:07
Häviää muille kausille.
EnsioNietos
24.06.12 klo 05:28
Niin no.. Minä olen em. dinofani ja koin tätä sarjaa katsellessani dinosaurusten pelkäämisen hyvin nöyryyttävänä. Se on sen hemmetin pienen ja ältsin söpön siipiliskon syytä. Vei kaiken uskottavuuden fobialtani. Sarjan perusideahan on ihan hiton tyhmä. Eri kohteisiin ilmestyy aika ajoin sädehtiviä ”poikkeamia” ja niistä tulee ulos milloin mitäkin elävää. Ja ne tappavat milloin ketäkin. Ja pieni jengi amatöörejä suojelee ”salaa” maailmaa näiltä kosmisen kokoisilta otuksilta ja palauttaa niitä aina takaisin himaan. Päähenkilön kuolleeksi julistettu vaimo juoksentelee poikkeamasta toiseen ja käyttäytyy jäykän salamyhkäisesti. Bravo. Viihdyin silti :B
ShufflinMan
06.04.12 klo 10:53