Arvostelu

Kevyttä viihdettä kaikenikäisille katsojille!

Muutama vuosi sitten Nelosella esitetty sarja saa jatkoa syksyllä 2008 esitettävästä toisesta tuotantokaudesta, joten revitään tämä ensimmäinen näin aluksi esille, sillä kyseessä on toimiva viihdesarja. Siitä on jo aikaa kun sarjan telkkarista katsoin ja viimepäivinä videolta olen muutaman jakson muistin virkistykseksi tsekannut.

Paratiisi Hotelli on viihdyttävää amerikkalaista tosi-tv draamaa. Sarjan idea on yksinkertainen: kasa sinkkuja laitetaan oikeaan paratiisi hotelliin, jossa heitä kohdellaan kuin kuninkaallisia, hovimestarit ja tarjoilijat passaavat asukkeja ja heidän tarvitsee vain nauttia olostaan. Jotta samoja naamoja ei tarvitsisi katsoa sarjan alusta loppuun pidetään asukkien luku parittomana, jolloin paritta jäänyt pudotetaan karsinnassa pois ja uusi äänestetään tilalle. Tämän lisäksi sarjassa koetaan juonen käänteitä aina silloin, kun niitä vähiten odottaisi ja tämä todella pitää katsojan mielenkiintoa yllä.

Realitydraamaa parhaimmillaan! Asukeiksi sarjaan on valittu loistavia, räväköitä ja mielenkiintoisia ihmisiä, jotka todella tekevät sarjasta mieleenpainuvan. Sarjassa koetaan romanttisia suhteita ja jopa rakkauteenkin asti päädytään. Riidat ovat arkipäivää ja tietyssä pisteessä paratiisissa koetaan todellisia ongelmia ja riidat muuttuvat lähinnä sodaksi, joka käydään toki sanoin.

Silmänruokaa riittää niin miehille kuin naisillekin, sillä asukit hilluvat päivät pitkät vähissä vaatteissa, naiset bikineissä ja miehet ilman paitaa. Ja näin miehenä on pakko sanoa, että todellisia herkkupaloja löytyy heti useampi.
Sarjan ihmisistä olisi hyvä kertoa, mutta ikävä kyllä muistini on sen verran hatara etten pysty kattavaa pakettia heistä tarjoilemaan.

Kevyttä viihdettä kaikenikäisille katsojille!

Pisteet: rating 80,000

Boy From Shadows
Tykittäjä, 4 arvostelua
Arvosteltu: 27.07.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Ilmestyskirja. Nyt
Ilmestyskirja. Nyt arvosana 4,31
Ilmestyskirja. Nyt
Unelmien sielunmessu
Unelmien sielunmessu arvosana 4,47
Unelmien sielunmessu
Harakiri
Harakiri arvosana 4,20
Harakiri
Kaupungin valot
Kaupungin valot arvosana 4,11
Kaupungin valot

Sarjan tiedot

Paratiisi Hotelli: 1. tuotantokausi
Paratiisi Hotelli: 1. tuotantokausi arvosana 3,17

Paratiisi Hotelli: 1. tuotantokausi (2003)

Alkuperäinen nimi: Paradise Hotel: Season 1

Genret:
Draama
Tuotantovuosi:
2003
Pituus:
60 min
Ohjaajat:
-
Käsikirjoittajat:
-
Pääosanäyttelijät:
-
Maat:
USA
Jaksoja:
30 kpl