O.C. - Kausi 4 (2007)

Alkuperäinen nimi: The O.C. - Season Four
- Ian Toynton, Michael Fresco, Michael Lange, Norman Buckley, Patrick R. Norris, Robert Duncan McNeill, Tony Wharmby
- J. J. Philbin, John Stephens, Josh Schwartz, Leila Gernstein, Mark Fish, Stephanie Savage
- Adam Brody, Autumn Reeser, Benjamin McKenzie, Brandon Quinn, Cam Gigandet, Chris Pratt, Gary Grubbs, Kelly Rowan, Kevin Sorbo, Melinda Clarke, Michael Nouri, Peter Gallagher, Rachel Bilson, Willa Holland
- USA
- Jaksoja:
- 16 kpl
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Punakuu
5 viestiä
Ei millään pysty yltämään edellisten kausien tasolle, mutta omalla tavallaan mahtava siltikin.

Palle
0 viestiä
Ehdottomasti olisi pitäny lopettaa kolmanteen kauteen! Neljäs kausi on todella surkea ja väkisin sai katottua läpi!

teippi75
0 viestiä
Tää on loistava! Mulla on kolme ekaa kautta kämpilla.. Neljäs kausi kuulemma huono.. MUT LOISTAVA SARJA ALKUUN!!

Kookosbanaani
1139 viestiä
Hyvä, että loppui. Ärsyttää miten usein tätä sontaa tulee uusintana.
Punakuu
28.01.10 klo 10:42
Kookosbanaani
1139 viestiä
25.07.09 klo 12:00
Hyvä, että loppui. Ärsyttää miten usein tätä sontaa tulee uusintana.
Villetys
271 viestiä
09.06.08 klo 13:10
Paras kausi kaikista tuotantokausista. Innolla tuli aina seurattua kyseistä sarjaa.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu