Narcos: Mexico: 1. tuotantokausi (2018)

Alkuperäinen nimi: Narcos: Mexico: Season 1
- Alonso Ruizpalacios, Amat Escalante, Andrés Baiz, Josef Kubota Wladyka
- Andrew Black, Ashley Lyle, Bart Nickerson, Carlo Bernard, Chris Brancato, Clayton Russell, Doug Miro, Eric Newman, Jessie Nickson-Lopez, Scott Teems
- Alyssa Diaz, Diego Luna, Horacio Garcia Rojas, Joaquín Cosio, Michael Peña, Tenoch Huerta, Teresa Ruiz
- USA, Meksiko
- Jaksoja:
- 10 kpl
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

Pelimies
418 viestiä
Ei ihan pääsarjan veroinen, mutta silti jännittävä ja viihdyttävä sarja Mexicon kokkelivekkuleista.⭐️⭐... Lue loput
Pelimies
418 viestiä
13.12.20 klo 15:28
⭐️⭐️⭐️⭐️
Dreamer
1 viestiä
24.01.19 klo 22:29
Loppujen lopuksi yllättävän hyvin toimiva kausi. Kliseinen joo, mutta silti osasi historiaa tuntemattomalle tarjota hienoja käänteitäkin. Narcosmainen meininki ja tunnelma oli hyvin säilytetty, vaikka tarina oli uusi. 8/10
IsoVauva
0 viestiä
12.01.19 klo 12:55
Narcos jatkaa menoaan nyt spin-offin muodossa, sillä tällä kertaa siirrytään ajassa hiukan taaksepäin ja kokonaan uuteen maahan. Kausi kertoo nimittäin Meksikon ihka ensimmäisen huumerkartellin syntymisestä.
Uusi asetelma ja näkökulma piristää sarjaa hiukan, vaikka Narcosin peruskaava pysyykin samana. Voice-overia myöten, joka ääneltään muistutti vähän liikaa ensimmäisen kahden kauden Steve Murphyn hahmoa...
Pääosissa on tällä kertaa Diego Luna kartellin perustajana ja pomona ja Michael Pena jenkkipoliisina.
Huumehistorian tuntijat tietävät miten kausi päättyy, joka toki vie yllätyksellisyyden pois, mutta surullinen tarina kerrottiin taidolla ja viihdyttävästi.
Luna on huumepomona hyvä, mutta miehessä ei ollut sellaista suuren karisman tuntua. Välillä minulla oli vaikeuksia uskoa, että muut, kartellin hiukan hullummat jäsenet tottelisivat häntä, sillä hänestä välillä huokui pieni "nössöyden" viba. Toisaalta hänen erinomaiset diplomaatti ja neuvottelukyvyt ja ylipäätänsä suuri älykkyys, tuotiin hyvin esille.
Pena puolestaan oli mielestäni miscastattu. Kaveri on tunnettu lähinnä komediarooleistaan, mutta tässä hän esitti kuumaveristä, kovaksi keitettyä poliisia. Ei Pena missään nimessä huono ollut ja teki selvästi parhaansa, mutta en vain missään vaiheessa täysin vakuuttunut hänen roolisuorituksestaan.
Sivurooleissa puolestaan on useampi onnistunut hahmo. Rafan äkkipikaisuus viihdytti, samoin kuin Don Neto tuuheine mursuviiksineen. Penan poliisipomo oli myös hyvä hahmo, joka pääsi varsinkin loistamaan kahden viimeisen jakson aikana.
Pidin myös siitä, kuinka Penan vaimo sai ruutuaikaa ja heidän perhe-elämäänsä avattiin jonkun verran. Teki lopusta entistä tehokkaamman ja koskettavamman.
Kaudelta jäi puuttumaan Escobarin, tai Pedro Pascalin esittämän Penan kaltaiset aivan loistavan karismaattiset hahmot. Tosin kauden puolivälissä eräät hahmot tekevät fantastiset paluut. Lunan ja tietyn hahmon yhteinen kohtaus olikin yksi sarjan kohokohtia. Loistavaa näyttelyä!
Toiminta oli jälleen kerran hienosti ja mukaansatempaavasti kuvattua. Sillä saralla Narcos ei ole pettänyt kertaakaan.
Kokonaisuudessaan jälleen kerran mainio kausi. Opin paljon historiaa, tosin tyyliteltyä sellaista, hyvin viihdyttävässä muodossa. Odotan innolla tulevia kausia, sillä nyt vasta huumesota käynnistyy kunnolla!
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu