Mr. Robot: 3. tuotantokausi (2017)

Alkuperäinen nimi: Mr. Robot: Season 3
- Tunnetaan myös nimillä:
- Mr. Robot: Season_3.0
- Sam Esmail
- Adam Penn, Courtney Looney, Kor Adana, Kyle Bradstreet, Randolph Leon, Sam Esmail
- B. D. Wong, Bobby Cannavale, Carly Chaikin, Christian Slater, Grace Gummer, Martin Wallström, Michael Cristofer, Omar Metwally, Portia Doubleday, Rami Malek, Rizwan Manji, Stephanie Corneliussen
- USA

Kerrassaan loistava kausi tämäkin⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dreamer
1 viestiä
14.11.18 klo 22:33
Joo-o, olihan se hieno kausi. Alku oli vähän outo ja sekava, mutta sitten parani huimasti. Ja mitä käänteitä, tyylikkäiden takaumien kauttakin. Loistavaa nörttijännitysviihdettä ihmismielen kummallisuuksia sivuten. 8,5/10
Pelimies
526 viestiä
13.02.18 klo 17:17
Kerrassaan loistava kausi tämäkin⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kivilärvi
411 viestiä
09.02.18 klo 20:21
Mr Robot vain paranee kausi kaudelta. Tässä alkaa olla jo potentiaalia uudeksi Breaking Badiksi. Fantastinen sarja, joka ei aliarvioi katsojaa enää kolmannella kaudellaan. Nopeasti koukuttava, visuaalisesti mielenkiintoinen ja hyvin näytelty sarja ansaitsee paljon enemmän huomiota ja suosiota kuin mitä se tällä hetkellä saa.
gojira
231 viestiä
14.12.17 klo 15:11
Sarjan paras kausi ehdottomasti ja yksi parhaista kausista missään sarjassa, mitä olen nähnyt. Erityisesti puolivälin jaksot ja päätös ovat puhdasta kultaa twisteineen ja luojan kiitos, että tätä tullaan näkemään vielä ainakin 4. kausi. Sam Esmailin jälki on niin omaleimaista, että olisi jännä nähdä mitä kaveri saisi aikaan kokoillan elokuvia ohjatessa.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu