Moderni perhe: 2. tuotantokausi (2010)

Alkuperäinen nimi: Modern Family: The Complete Second Season
- Adam Shankman, Beth McCarthy-Miller, Chris Koch, Dean Parisot, Fred Savage, Gail Mancuso, James R. Bagdonas, Michael Spiller, Scott Ellis, Steven Levitan
- Abraham Higginbotham, Bill Wrubel, Brad Walsh, Carol Leifer, Christopher Lloyd (II), Danny Zuker, Dan O'Shannon, Elaine Ko, Ilana Wernick, Jeffrey Richman, Paul Corrigan, Steven Levitan
- Ariel Winter, Ed O'Neill, Eric Stonestreet, Jesse Tyler Ferguson, Julie Bowen, Nolan Gould, Rico Rodriguez, Sarah Hyland, Sofía Vergara, Ty Burrell
- USA
- Jaksoja:
- 24 kpl
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

JustinHenryFan
60 viestiä
Vaikea sanoa, kuinka monta kertaa olen jokaisen Modernin perheen jakson nähnyt. Jokaisessa sitcomissa tuntuu olevan niitä jaksoja, joissa mennä&a... Lue loput
JustinHenryFan
60 viestiä
19.01.18 klo 13:56
Vaikea sanoa, kuinka monta kertaa olen jokaisen Modernin perheen jakson nähnyt. Jokaisessa sitcomissa tuntuu olevan niitä jaksoja, joissa mennään niin järkyttävälle myötähäpeä-osastolle, että tekee pahaa katsoa, mutta kuitenkin niiden jaksojen pariin päätyy viimeistään siinä kohtaa, kun kaikki muut jaksot taas kulutettu niin rikki, ettei pysty enää katsomaan. Ja sitten kun kelaa läpi ne "huonot" jaksot, niin sitten jaksaa taas katsoa niitä hyviä jaksoja!
Kakkoskaudella on ehkä eniten näitä "huonoja jaksoja"
Spuge
119 viestiä
29.06.11 klo 14:38
Jatkaa ensimmäisen tuotantokauden jalanjäljillä. Hauskin hahmo on ehdottomasti Luke ja muutenkin Dunphyn perhe. Pseudodokumenttimainen tyyli sopii hyvin sarjalle. Kolmatta kautta odotellessa.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu