Lost Girl: 2. tuotantokausi (2011)

Alkuperäinen nimi: Lost Girl - Season 2
- Brett Sullivan, Clark Johnson, David Greene, David Winning, Gail Harvey, George Mihalka, James Dunnison, John Fawcett, Lee Rose, Lynne Stopkewich, Michael DeCarlo, Paolo Barzman, Paul Fox, Robert Lieberman, Steve DiMarco
- Alan McCullough, Alexandra Zarowny, Duana Taha, Emily Andras, Grant Rosenberg, Harris Goldberg, Jay Firestone, Jeremy Boxen, M.A. Lovretta, Shelley Scarrow, Steve Cochrane
- Anna Silk, K.C. Collins, Kris Holden-Ried, Ksenia Solo, Richard Howland, Zoie Palmer
- Kanada
- Jaksoja:
- 22 kpl
Q+Black
0 viestiä
30.01.14 klo 19:48
Toinen kausi oli tottakai myös aivan mahtava kuten edellinenkin, mutta jotenkin olin aistivinani tässä kaudessa hiukan paikallaan junnaamista. Kaudesta olisi varmasti saanut hyvän jos se olisi ollut vähän yksinkertaisempikin. Tosin en valita, Bon seikkailut ovat aina loistavia.
Suosikkina pysyy kuitenkin edelleen goottityttö Kenzi, jonka huumori on aivan mahtavaa. Ksenia Solo tuo todellakin oman räväkkyytensä hahmoon ja sen kyllä huomaa. En sano etteivätkö muutkin hahmot olisi hyviä, mutta Kenzi paistaa edukseen muiden joukossa.
Melkein koko kauden Bo valmistautuu suureen pahaan, Garudaan, mutta sivussa hän hoitaa muita mystisiä tehtäviä ja yrittää samalla pitää omat parisuhteensa kasassa. Dysonin tunteettomuus satuttaa häntä samalla kun Lauren herättää hänessä uusia tuntemuksia. Pakkaa sekoittaa myös pahojen puolelle kuuluva Ryan.
Kauden loppu huipentuu suureen taisteluun, joka vaatii useammaltakin ihmiseltä uhrauksia, mutta jotenkin koko systeemi oli liian nopeasti ohi. Tosin loppu enteilee selvästi sitä, että Bo joutuu vielä suuriin ongelmiin itsensä kanssa. Siis innolla kolmannen kauden kimppuun.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu