Legends of Tomorrow: 1. tuotantokausi (2016)

Alkuperäinen nimi: DC's Legends of Tomorrow: Season 1
- Glen Winter
- Andrew Kreisberg, Beth Schwartz, Chris Fedak, Grainne Godfree , Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Phil Klemmer
- Arthur Darvill, Brandon Routh, Caity Lotz , Ciara Renee, Dominic Purcell, Falk Hentschel, Franz Drameh, Victor Garber, Wentworth Miller
- USA

89 viestiä
Leffa Timppa
89 viestiä
21.04.18 klo 08:18
Olen aina pitänyt siitä, miten Arrow ei turvaudu niin paljon heikkoihin tehosteisiin kuin The Flash. Legends of Tomorrow'ssa nähdään entistä enemmän tehosteita, mutta mitä muuta tälläiseltä voisi odottaa. Hahmojen kanssa mentiin nappiin ja tähän vaikuttaa myös se, että Rip Hunteria lukuunottamatta kaikki ovat saanneet jo muissa CW:n sarjoissa esittelynsä. Lisäksi jakso, jossa käytiin vuoden 2046 Star Cityssä oli loistava ja myös se Fail-Safe -niminen jakso, jossa esimerkiksi oli mukana Bratvan kapteeni ja muuta venäläisen vihuliasta touhua. Mukana on myös pari ihan oikeaa yllätystä, joten pari pistettä myös käsikirjoitukselle.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu