Arvostelu

Ensimmäisestä jaksosta lähtien huomaa selvästi, että sketseihin on panostettu kunnolla.

Ketonen & Myllyrinne on kahdeksanosainen Subtv:llä esitetty kotimainen sketsisarja vuodelta 2006, jossa käsitellään vakaviakin aiheita mustan huumorin kautta. Jokainen jakso kestää n. 30 minuuttia. Sarja sai jo ennen esitystään huomiota netissä pyörivien videoiden ansiosta. Sittemmin se on julkaistu myös dvd:llä.

Ketonen & Myllyrinne sisältää paljon hauskoja sketsejä, kuten: kokkisota, urheiluvälineliike, kaikkitietävä Herccus Poiroo, Doping-urheilija Mika-Matin älyttömät selitykset, verkostomarkkinointi, sienestäjä, kalastajat, luomuteurastaja Tuomas Murtomäen haastattelu, palkkaneuvottelu, AA-kerho, Ferdinand ym. Suuri osa sketseistä on niin älyttömiä, että on vaikeaa arvata, mitä lopussa tulee tapahtumaan.

Pääasiassa sarja on Kari Ketosen ja Ville Myllyrinteen kahdenmiehen show, mutta tukijoina sketseissä on mukana myös Ria Kataja,Pirjo Määttä ja Panu Vauhkonen. Ensimmäisestä jaksosta lähtien huomaa selvästi, että sketseihin on panostettu kunnolla. Pokerin pettämisiä ja virnistyksiä ei juuri näy. Sarjan huumori muistuttaa jonkin verran Velipuolikuuta. Ketonen & Myllyrinne on turhaan saanut negatiivista palautetta, jota se ei ansaitse. Toivottavasti herrat tekevät vielä jatkossakin yhtä hauskaa viihdettä. Sarja erottuu edukseen muista kotimaisista sketsisarjoista. Dvd:llä on ekstramateriaalina "faking of" -haastattelu.

nimimerkki: Joey

Pisteet: rating 80,000

Joey
Käyttäjä, 7 arvostelua
Arvosteltu: 10.02.2007
Katsottu: DVD

Saman kategorian TOP-leffoja

Arvottomat
Arvottomat arvosana 3,84
Arvottomat
Barton Fink
Barton Fink arvosana 3,96
Barton Fink
Tuhon enkeli
Tuhon enkeli arvosana 4,32
Tuhon enkeli
Rowan Atkinson Live
Rowan Atkinson Live arvosana 4,02
Rowan Atkinson Live

Sarjan tiedot

Ketonen & Myllyrinne: 1. tuotantokausi
Ketonen & Myllyrinne: 1. tuotantokausi arvosana 4,13
Genret:
Komedia
Tuotantovuosi:
2006
Pituus:
208 min
Ohjaajat:
Mikko Mattila
Pääosanäyttelijät:
Kari Ketonen, Ville Myllyrinne
Maat:
Suomi