Arvostelu

Monien nyky-sarjojen vanavedessä Kadotettu on kyllä sieltä heikoimmasta päästä.

Kadotettu, ei se Denzel Washingtonin tähdittämä suspense-trilleri, vaan mm Mimi Lederin (Rauhantekijä, Deep Impact) luotsaama poliittinen-katoamis-trilleri tv-sarja, jonka menestys rapakontakana jäi sen verran vaisuksi, että sarjalle ei lähdetty enempää kausia tekemään, eikä olisi kyllä tarvettakaan.

Arvostetun senaattorin Jeffrey Collinsin (Nelson) vaimo Sara (Kelly) katoaa suurista juhlista kuin tuhkalumeen. FBI-aloittaa suur-tutkimukset ja hiljattain lapsen eräässä tutkinassa menettänyt Graham Kelton (Harold) ottaa tutkinassa johdon. Tapaus alkaa näyttää yllättävänkin monimutkaiselta, kun hommaan liitetään vielä muinaista salaisuutta varjeleva salaliitto. Lopulta jäljet alkavat mennä uuden tuomarin Wallace Rainerin (Cousins) läheisyyteen.

Monien nyky-sarjojen vanavedessä Kadotettu on kyllä sieltä heikoimmasta päästä. Muutama ensimmäinen jakso lupaili vielä ihan kohtuullista trilleriä, mutta hommat alkoivat sen jälkeen laskea kuin pannukakku. Mihinkään asiaan ei oikein kunnolla panostettu ja välillä tuntui kuin jokainen eri-kohtaus olisi täysin irrallinen tarinaa nähden. Eikä hommaa pelasta värittömät hahmot, jotka eivät saaneet rooleinsa juurikaan mitään, ainoastaan John Allen Nelson vaimoaan etsivänä ja perhettään huoletivana isänä ja Eddie Cibrian tutkivana FBI-agenttina tekivät ainaostaan rooleistaan kohtuullisia.

Myöskin Saran kohtalo jätetään välillä tyystin kertomatta. Hänen kaapajiensa motiiveihin ei puututa edes pienellä tikullakaan. Perättömiä vihjeitä kyllä satelee, niin että katsojakin on välillä yhtä perättömän sarjan katsonut. Muutama näppärä juonenkäänne ei olisi ollut pahitteeksi, nyt Kadotettu on 13-jaksoinen kliseiden ja ennalta-arvattavuuden juhlasarja.

nimimerkki: andy

Pisteet: rating 40,000

andy
Tähtääjä, 5 arvostelua
Arvosteltu: 24.05.2007
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Tokyo Story
Tokyo Story arvosana 4,26
Tokyo Story
Koskemattomat
Koskemattomat arvosana 4,20
Koskemattomat
Jahti
Jahti arvosana 4,15
Jahti
Kunnian polut
Kunnian polut arvosana 4,03
Kunnian polut

Sarjan tiedot

Kadotettu
Kadotettu arvosana 2,42