Histeria! (1998)

- Bob Doucette, Dave Bodensteiner, Dave Pryor, Djordje Cakovan, Herb Moore, John Griffin, Jon McClenahan, Lenord Robinson, Mike Milo, Mike Owens, Scott Jeralds, Stephen Lewis, Vince Price, Wendie Price Owens
- Alex Borstein, Barry Braverman, Brian Palermo, Brian Swenlin, Chad Einbinder, Christopher Darga, Dave Doré, Erin Ehrlich, Jed Spingarn, Jeff Kwitny, Jeff Zimmer, John Ludin, Julie McNally Cahill, Marc Drotman, Mark Seidenberg, Marlowe Weisman, Melody Fox, Michael Maler, Paul Rugg, Randy Rogel, Roger Eschbacher, Sean Hogan (VI), Steve Moore (LXVIII), Steven Shaw, Tim Cahill, Tom Ruegger, Victor Wilson
- Billy West, Cody Ruegger, Cree Summer, Elizabeth Lamers, Frank Welker, Jeff Bennett, Julie Bernstein, Laraine Newman, Luke Ruegger, Maurice LaMarche, Nathan Ruegger, Nora Dunn, Paul Rugg, Rob Paulsen, Tress MacNeille
- USA
- Jaksoja:
- 52 kpl
Pelimies
526 viestiä
25.12.21 klo 22:28
Muistan tän sarjan hämärästi lapsuudestani, tullut varmaan joskus 2000-luvun alkupuolella Nelosen arkiaamujen piirrossarja-maratoonissa?.
Eipä ole hirveästi muistikuvia tästä, joten laitetaan 3, koska on ilmeisesti samoilta tekijöiltä kuin Animaaniset ja Lois Griffin toiminut yhtenä käsikirjoittajista.
⭐️⭐️⭐️
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu