Hell on Wheels: 1. tuotantokausi (2011)

Alkuperäinen nimi: Hell on Wheels: Season 1
- Adam Davidson, Alex Zakrzewski, David Von Ancken, John Shiban, Michael Slovis, Michelle MacLaren, Phil Abraham
- Bruce Romans, Jami O'Brien, Joe Gayton, John Shiban, Mark Richard, Tony Gayton
- Anson Mount, Ben Esler, Christopher Heyerdahl, Colm Meaney, Common, Dominique McElligott, Duncan Ollerenshaw, Eddie Spears, Phil Burke, Tom Noonan
- USA, Kanada
- Jaksoja:
- 10 kpl
Saman kategorian TOP-leffoja
Suosituksia

T-800
T-800
25.01.12 klo 20:08
AMC toi meille jälleen hyvän sarjan. Ensimmäisessä kaudessa seurataan Cullen Bohannanin kostoretkeä, hänen perheensä murhanneita kohtaan ja samalla oikeaa historiaa, kun seuraamme rautatien valmistumista halki Yhdysvaltojen vuonna 1865. Itselläni ei ole paljoakaan tietoa tästä Yhdysvaltojen historian ajanjaksosta, mutta ei tämä menoa haittaa.
Tyyliltään kuten Deadwood ja sisältää westerneille tyypilliset piirteet ja ainakin minut vakuutti. Bohannan ei ole mikään puhdas pulmunen ja ei oikeastaansa kenelläkään ole puhtaita jauhoja pusseissansa. Minä ainakin pidän, kun länkkäreissä mikään ei ole mustavalkoista.
Kannattaa kokeilla pari jaksoa jos sattuu kiinnostamaan. Itse ainakin pidin ja odotan toista kautta mielenkiinnolla.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu