Gilmoren tytöt: 6. tuotantokausi (2005)

Alkuperäinen nimi: Gilmore Girls: Season Six
- Amy Sherman-Palladino, Daniel Palladino, Jackson Douglas, Jamie Babbit, Kenny Ortega, Ken Whittingham, Lee Shallat Chemel, Linda Mendoza, Michael Zinberg, Robert Berlinger, Stephen Clancy
- Amy Sherman-Palladino, Daniel Palladino, David S. Rosenthal, Jordon Nardino, Keith Eisner, Rebecca Rand Kirshner
- Alexis Bledel, Edward Herrmann, Keiko Agena, Kelly Bishop, Lauren Graham, Liza Weil, Matt Czuchry, Melissa McCarthy, Scott Patterson, Sean Gunn, Yanic Truesdale
- Jaksoja:
- 22 kpl
dbgirl
235 viestiä
12.09.18 klo 15:49
Edellisen kauden arvostelusta onkin jo aikaa, koska tämä kutoskausi jäi minulla pahasti puolessavälissä kesken sen tehtyä Roryn hahmosta epärorymaisen enkä tykännyt siitä ollenkaan. Puolen vuoden tauko, yritin uudelleen ja viimeinen puolisko kaudesta oli onneksi parempi ja meni normaaliksi. Tai no melkein. Käsikirjoituksen taso heikkeni loppua kohden, hahmojen toistellessa samoja asioita tyyliin: "Tiedätkö mitä? Söin eilen jäätelöä suklaakastikkeella." Johon toinen vastaa : "Vau, en tiennytkään että söit eilen jäätelöä suklaakastikkeella paitsi nyt kun kerroit että söit eilen jäätelöä suklaakastikkeella." Hahmot kuitenkin kehittyivät eivätkä olleet enää niin karikatyyrimäisiä, erityisen iloinen olin Lanen, hänen poikaystävänsä ja äitinsä kehityksestä. Lane on jäänyt mielestäni aivan liian vähälle huomiolle ollakseen sentään Roryn paras kaveri. Joistakin vioista huolimatta silti edelleen hyvää viihdettä.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu