Ensisilmäyksellä: 9. tuotantokausi (2013)

Alkuperäinen nimi: How I Met Your Mother - Season 9
- Michael J. Shea, Pamela Fryman
- Barbara Adler, Carter Bays, Chris Harris, Chris Romano, Chuck Tatham, Craig Gerard, Craig Thomas (II), Dan Gregor, Doug Mand, Eric Falconer, George Sloan, Jennifer Hendriks, Kourtney Kang, Matthew Zinman Matt Kuhn , Stephen Lloyd, Tami Sagher
- Alyson Hannigan, Cobie Smulders, Cristin Milioti, Jason Segel, Josh Radnor, Neil Patrick Harris
- USA
- Jaksoja:
- 24 kpl
IsoVauva
0 viestiä
23.10.16 klo 21:58
Uusintakatselu.
Rakastettavista hahmoista ja hauskasta huumorista on jäljellä vain enää pieni ripaus, sillä meno muistuttaa jo mitä tahansa tusina sitcomia. Oikean elämän tuntua ei ollut enään yhtään.
Koko kauden sijoittaminen häiden ympärille ja muutaman päivän sisään oli todella idioottimainen ideanakin ja toteutus ei ollut yhtään parempi. Aivan turhaa tarinan kahlitsemista ja tämän takia lopussa rynnitään tarinassa hirveää vauhtia eteenpäin.
Finaalista olen jo avautunut vuosia sitten blogissani, joten en jaksa siitä enää sen enempää meuhkata. Sanotaan nyt vain, että me katsojat saimme viimeisen läpsyn naamalle. Ei Barney.
Ei kausi kuitenkaan täydellinen pannukakku ole, sillä vihdoin kuvioihin tullut Äiti oli oiva lisä sarjaan. Hän sopi mukisematta muiden joukkoon. Harmi vain kun nainen oli ruudulla loppujen lopuksi todella vähän ja se mitä finaali teki hahmolle oli anteeksi antamatonta. Ei sitcomia kuulu päättää noin..!!
Ainoa asia minkä finaali sai oikein oli kuitenki se tärkein. Tedin ja Äidin ensitapaaminen. Se oli oikeasti koskettava ja odotusten arvoinen. Tämä hetkellinen hyvä fiilis raiskataan kuitenki jo minuutin päästä, joten se siitä onnesta.
Muutama hyvä jakso kauteen kuitenkin mahtuu ja draama toimii edelleen. Huumori ei kuitenkaan enää millään ole entisellä tasollaan. Ihan tuli ikävä ensimmäisiä kausia.
Eipä parantunut tämä viimeinen kausi uudelleen katselulla. Harmittavaa kuinka näinkin hyvä sarjan viimeiset hönkäykset olivat näin heikkoja.
Kokonaisuudessaan HIMYM on kuitenkin edelleen suosikki sitcomini kautta aikojen. Kunhan vain unohdan nämä pari viimeistä kautta ja varsinkin finaalin.
Keräilijä
85 viestiä
05.03.15 klo 00:20
Kausi oli periksiantamattoman johdattava yhä murheellisempiin ja iloisempiin tapahtumiin. Kaikki se häämelu kauden alusta viimeiseen jaksoon asti oli periaatteessa melko turhaa. Ei siitä sen enempää.

Tätä voisi sanoa kituutteluksi, kaikki se romantiikka ja söpöys sarjasta heitetään menemään. Mahtavat näyttelijät esittävät tässäkin kaudessa roolinsa uskottavan mahtavasti.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu