Caprica (2009)

- Jeffrey Reiner
- Alessandra Torresani, Avan Jogia, Eric Stoltz, Esai Morales, Magda Apanowicz, Paula Malcomson, Polly Walker, Sasha Roiz
- Kanada

tikox
2 viestiä

junik
7 viestiä
Aivan uskomaton sarja! Ajattelin ensin ettei millään voi toimia tällainen etkosarja, mutta onneksi olin väärässä.

burningwolle
6 viestiä
Suurella mielenkiinnolla odotan tätä sarjaa.

pst
Ylläpitäjä
21 viestiä
Huhu kertoo että Caprica pyörähtää käyntiin 2009 syksyllä tai vuoden 2010 alussa. Hyvää settiä luvassa pilotin perusteella.
tikox
2 viestiä
24.02.13 klo 16:23
Sarjan puolivälissä ajattelin kommentoivani tähän että en voi yhtyä tässä junikiin, (suokaa anteeksi karkea kielikuva) mutta katsottuani sarjan loppuun huomaan olleeni väärässä.
Olen itse "suuri" BSG "fani" ja uskon ettei omalla kohdalla yhtä päryttävää sarjaa vastaan tule ehkä koskaan, eli tämä kannattaa otta siinä kontekstissa.
Sitten Capricaan. En voi uskoa kenenkään muun kuin BSG:n katsoneiden innostuvan tästä. Sarja on yksinään turha ja itseasiassa monilta osin "paska" kaikkine teini-elemntteineen, mutta lopulta se pystyy tarjoaamaan uskottavan ja ehyen lähtökohdan BSG:lle. Juonen suuret linjat ovat siis hyvin mietittyjä ja sarja sikäli BSG-fanille palkitseva. Sarjassa on kuitenkin varsinkin alkupäässä niin paljon laadutontä näyttelyä ja halpuuden tuntua että silloin ottelukestävyyttä punnitaan, mutta lopussa kiitos seisoo.
BSG: katsoneille, muut älkööt vaivautuko.
junik
7 viestiä
29.12.12 klo 23:30

burningwolle
6 viestiä
19.07.09 klo 22:52
Suurella mielenkiinnolla odotan tätä sarjaa.
pst
Ylläpitäjä