Buffy, vampyyrintappaja: 7. tuotantokausi (2002)

Alkuperäinen nimi: Buffy the Vampire Slayer: Season 7
- Alan J. Levi, David Grossman, David Solomon, James A. Contner, Marita Grabiak, Michael Gershman, Michael Grossman, Nick Marck, Rick Rosenthal
- David Fury, Doug Petrie, Drew Goddard, Drew Z. Greenberg, Jane Espenson, Joss Whedon, Marti Noxon, Rebecca Rand Kirshner
- Alyson Hannigan, Emma Caulfield, James Marsters, Michelle Trachtenberg, Nicholas Brendon, Sarah Michelle Gellar, Tom Lenk
- USA
- Jaksoja:
- 22 kpl
Q+Black
0 viestiä
31.10.11 klo 23:12
Ei ihan parhaita kausia. Uusi high school on rakennettu Helvetin suun päälle ja Buffy on varma, että alkaa paukkua. Hän saa pesti koulusta ja pääsee tarkkailemaan tilannetta. Uhka on tällä kaudella aika hurja. Itse pahuuden lähde ja sen voittaminen tuntuu toivottomalta. Mahdollisten tappajien ilmestyminen kuvioihin tuntui vähän kornilta, mutta kieltämättä ainakin yllättävältä käänteeltä. Sillä aikaa kun Ensimmäisen kätyrit listivät tappajia, Scooby Gang pyörii suhdekiemuroissa kaiken pahan lisäksi. Tilanteen kärjistyvät kun ihmiset ottavat yhteen ja Buffy on jo lähellä luovuttaa. Sitten hän löytää megasiistin viikatteen ja Willow tekee hiukan hokkuspokkusta ja kas... Buffylla on armeija vastassa kun Ensimmäisen vampyyrit hyökkäävät. Koko kausi loppuu järkyttävästi siihen kun taistelussa voitokkaasti taistelleet jengiläiset seisovat massiivisen montun reunalla, jossa oli joskus Sunnydale. Aika yllättäv loppu... mutta rakastan onnellisia sellaisia.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu