Buffy Vampyyrintappaja: 2. tuotantokausi osa 1, jaksot 1-12 (1997)

Alkuperäinen nimi: Buffy The Vampire Slayer: Season Two, Box One
- Bruce Seth Green, David Greenwalt, David Semel, David Solomon, Ellen S. Pressman, John T. Kretchmer, Joss Whedon
- Carl Ellsworth, David Greenwalt, David Tyron King, Dean Batali, Howard Gordon, Joe Reinkemeyer, Joss Whedon, Marti Noxon, Matt Kiene, Rob Des Hotel, Ty King
- Alyson Hannigan, Anthony Head, Armin Shimerman, Charisma Carpenter, David Boreanaz, James Marsters, Juliet Landau, Kristine Sutherland, Nicholas Brendon, Robia LaMorte, Sarah Michelle Gellar, Seth Green
- Jaksoja:

Aku
6 viestiä
Ykköskautta parempi!
Arvostelut
Ehdottomasti keskivertoa parempi TV-sarja.
Kustaa 27.01.2003 18:20
Boy From Shadows
Tykittäjä
242 viestiä
15.12.16 klo 15:54
Buffyn toinen tuotantokausi (minkä ihmeen takia jaettu Tykissä kahteen osaan?) on selkeä parannus ensimmäiseen. Toimintakohtaukset on toteutettu nyt laadukkaasti, yksittäiset jaksot ovat mielenkiintoisempia ja henkilöhahmot on kirjoitettu paremmin. Ensimmäisen kauden läpikatselu oli ajoittain tuskaisaa, kun taas toisen kauden aikana jopa nautin ja koukutuin.
Tarina voisi edelleen olla yhtenäisempi. Tahdikkuus puuttuu. Heti avausjaksossa ollaan mielenkiintoisen teeman äärellä, joka kuitenkin sivuutetaan nopeasti ja jatketaan eteenpäin. Tuplajaksoja ja aiheiden syvempää käsittelyä olisin toivonut. Onneksi kehystarina kantaa hienosti, ja uudet hahmot Spike ja etenkin Drusilla ovat kiehtovia tuttavuuksia.
Se on helppo todeta, että yhdessäkään katsomassani sarjassa toinen tuotantokausi ei ole ollut näin massiivisen paljon parempi edeltäjäänsä.
Aku
6 viestiä
23.10.13 klo 18:37
Ykköskautta parempi!
Q+Black
0 viestiä
31.10.11 klo 22:51
Kakkoskaudella Buffy jatkaa samaan tappavaan tahtiin. Spiken takia on ehkä tullut naurettua muutamia kertoja. Kerta kaikkiaan ihanan sarkastinen ja veemäinen hahmo. Jatketaan samaa vanhaa mallia ja tapetaan hirveitä hirviöitä sen ohella, että jengin sisällä kuohuu. Ah, minä niin pidän tästä!
emmis
11 viestiä
07.09.08 klo 19:17
Jäin aikuisena (siis yli kolmikymppisenä) koukkuun tähän sarjaan ja pakkohan sitä oli kaikki boxit hankkia.
Angelin ja Buffyn tarinassa vaan on sitä jotain ja sarjan huumori on kyllä omaa luokkaansa.
kakemato
0 viestiä
29.03.08 klo 15:31
Yksi parhaista sarjoista mitä on teini vuosina tullut katsottua ja edelleen. Telkkarista koko sarja katsottu ka kaikki boxit omistan eli olen fani. Tämä toinen tuotantokausi on ehkä yksi parhaista buffy kausista, koska siinä enemmän perehdytään Angelin ja Buffyn kemioihin. Huumori on myös sarjojen aatelia. Sarja jota suosittelen kaikille hiemankin scifistä tai vampyyri sarjoista/leffoista tykkääville.
Edellinen sivu | 1 2 3 4 | Seuraava sivu