Bones: 9. tuotantokausi (2013)

Alkuperäinen nimi: Bones: Season 9
- Alex Chapple, Allison Liddi-Brown, Anne Renton, Chad Lowe, David Boreanaz, Dwight H. Little, Ian Toynton, Jeannot Szwarc, Jeffrey Walker, Kate Woods, Kevin Hooks, Milan Cheylov, Rob Hardy, Tim Southam
- Dave Thomas, Dean Lopata , Emily Silver, Hart Hanson, Jonathan Collier, Karen Wyscarver, Karine Rosenthal, Kathy Reichs, Keith Foglesong, Kerry Reichs, Megan I. McNamara, Michael Peterson, Nkechi Okoro, Pat Charles, Sanford Golden, Stephen Nathan
- David Boreanaz, Emily Deschanel, John Francis Daley, Michaela Conlin, Tamara Taylor, T.J. Thyne
- USA
- Jaksoja:
- 24 kpl
dbgirl
111 viestiä
03.08.17 klo 14:09
Edellisen ja tämän kauden välillä olikin minulla aikamoinen ero, taukoja tuli pidettyä usein ja siksi minulle jäi vähän hämärät muistikuvat mitä tällä kaudella edes oikeastaan tapahtui. Mitään järisyttävän isoa ei kyllä tapahtunut, paitsi lopussa joka jäikin sitten todella pahaan cliffhangeriin! Pakko sanoa etten minä pidä tästä enää niin paljoa, päähahmot (etenkin Bones) ovat muuttuneet niin paljon vakavampaan suuntaan mikä on harmi sillä sarjan alun huumori oli se joka kolahti minuun ja kaipaisin sitä takaisin. Huono tämä ei edelleenkään ole, mutta...
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu