Arvostelu

Välillä mietityttää, että mistä ihmeestä käsikirjoittajat keksivät näitä.

Ja jälleen kerran putkahti ruutuihin taas yksi uusi piinaava vuorokausi Jack Bauerin hyvin tuskallisesta elämästä. Tällä kertaa agentti Jack Bauer (Sutherland) on saanut potkut terrorismin vastaisesta yksiköstä CTU:sta. Hän on siirtynyt puolustusministeri James Hellerin (William Devane) turvapäälliköksi Washingtoniin. Rakkauden tiet ovat käyneet myös yhteen Hellerin tyttären Audrey Rainesin (Kim Raver) kanssa. Ongelmat kuitenkin alkavat, kun puolustusministerin käydessä Los Angelesissa poikaansa tapaamassa, terroristit kidnaappaavat hänet ja tyttärensä. Tästä alkaa monien tapahtumien kierre, jonka seurauksena Jack Bauer on jälleen kerran korviaan myöten terroristien aiheuttamassa liemessä.

Okei, tehdään nyt yksi asia selväksi. Ei enää 24 tuotantokausia pyydän. Kyllä vain, neljäs kausi olisi sopiva päätös tälle pitkälle ja mielenkiintoiselle sarjalle. Palataanpa nyt todellisuuteen: 24:sta tehdään kahdeksan tuotantokautta ja vielä elokuvakin. Ei hyvä. Ihan vain siitä yksinkertaisesta syystä, nimittäin rahastuksesta. Homma alkaa pahasti liusua rahastamisen puolelle. Neljäs kausi ylitti rahastuksen rimaa hipoen, mutta ei anna toiveita hyvästä jatkosta.

Kaikki kriisit ydinpommista, pressan murhayrityksiin ollaan käyty läpi. Välillä mietityttää, että mistä ihmeestä käsikirjoittajat keksivät näitä. No, iloksenne (allekirjoittaneen suruksi) saamme nähdä vielä neljä uutta kriisiä, plus vielä se leffakin. Ei hyvä. Jack Bauer on mies, joka on kokenut kovempaa surua, kuin kukaan muu meidän rakkaalla planeetalla. Ja kyllähän se machoilun mestari, planeetan kovin äijä Bauer ansaitsi arvoisensa lopetuksen. Mutta ei niin ei.

Neljäs tuotantokausi, toiselta nimeltään Day 4 eli päivä number neljä osaa loistaa niillä tutuille 24:sen osa-alueilla. Eli: käsikirjoituksella, näyttelijäsuorituksilla, jännitävyydellä ja niillä kuuluisuuden tuoneilla juonenkäänteillä. Lisäksi loppuun ollaan saatu niin kutkuttavan kutkuttavaa jännitystä, ja loistava loppuratkaisu, että sarja OLISI saanut niillä hienon päätöksen. No, ei auta itku markkinoilla, sanoo vanha kansansanonta. Katsokaa ihmeessä, ja kirotkaa käsikirjoittajat maan ja taivaan välille, sillä tulette näkemään vielä edellisistä kausista matkittuja kriisejä ja juonenkäänteitä, sekä Bauerin loputonta tappamista vielä monien vuosien ajan.

Pisteet: rating 70,000

Muumipappa
Käyttäjä, 6 arvostelua
Arvosteltu: 20.06.2008
Katsottu: Kotona

Saman kategorian TOP-leffoja

Auringonnousu
Auringonnousu arvosana 3,92
Auringonnousu
Ilmestyskirja. Nyt
Ilmestyskirja. Nyt arvosana 4,31
Ilmestyskirja. Nyt
Harakiri
Harakiri arvosana 4,20
Harakiri
Rita Hayworth - avain pakoon
Rita Hayworth - avain pakoon arvosana 4,54
Rita Hayworth - avain pakoon

Sarjan tiedot

24: 4. tuotantokausi
24: 4. tuotantokausi arvosana 3,83