vallu_87

vallu_87

Tähtääjä, 43 fania

Sontalaari

1

Shriek 1 (2000)

Eihän tässä pökäleessä toiminut mikään. Parodian parodiointia paskimmillaan.

Shriek 1 rating 2,80

2

Nukke jonka kanssa ei leikitä (1991)

Tylsää lannanjauhantaa pienellä näyttelijämäärällä. Chucky-elokuvista vauhtia hakenut Dolly-nukke ei hauska eikä pelottava samaan aikaan, vaan ilmeetön ja mielikuvitukseton aina loppuun saakka. Pikkutyttö teki hyvän roolin elokuvassa, muuta mainitsemisen arvoista ei sitten oikein olekaan. Sontalaarin täytettä.

Nukke jonka kanssa ei leikitä rating 2,42

3

Agentti 000 ja kuoleman kurvit (1983)

Paras Porilainen toimintaleffa mitä olen ikinä nähnyt. Ikävä kyllä se on myös ainoa sellainen. Periaatteessa kaikki tarvittava löytyy: Kopteria pärrää, pyssyt paukkuvat, ja kyttäautot lentävät katolleen, akkoja pyöritellään lakanoissa, Tenho Sauren sanoo "nääs". Mutta kun ei niin ei. Suomileffan äänimiehet, kuvausryhmä, näyttelijät ja leikkaajat sössivät homman jälleen kerran.

Agentti 000 ja kuoleman kurvit rating 1,75

4

Retrograde - paluu menneisyyteen (2004)

Dolphankin uralla on muutama kuraroiske. Tämä on sieltä kamalimmasta päästä. Halpuus ja tylsyys on siedettävissä pienessä määrin erikseen, mutta rinta rinnan ne eivät kulje. Dolph on koko leffan vähän vittuuntuneen oloinen (Mahtoiko miettiä, mihin sitä tuli suostuttua?) eikä ollenkaan omalla kömpelyysasteellansa. Mahtireisijuoksua tai huumoria ei irtoa juuri lainkaan. Kari Daniels yrittää näytellä enemmän kuin potkia, eikä se ole hyvä juttu. Tarina ja tehosteet ovat kuraa eikä muuksi muutu. Retro talvimuoti on ainoa vähänkin viihdyttävä asia. Dolphilla on lopussa komea toppatakki.

Retrograde - paluu menneisyyteen rating 1,50

5

Pirullinen ajojahti rating 2,43

6

The Cabin in the Woods (2012)

Tämä oli kyllä yksi heikoimmista kauhuelokuvista koskaan. Kaikkea mahdollista yritetään tyrkyttää tuutin täydeltä, vaikka kaikkea mahdollista on jo nähty sata kertaa aiemmin. Myllytyksen loppukliimaksi on typerä, ja huonosti perusteltu. Hulluuksia yritetään oikaista järkyttävän kehnolla satiirisella huumorilla, joka ei onnistunut uppoamaan omaan päähän missään asennossa. En suositteele kenellekään.

The Cabin in the Woods rating 3,15

7

Vaihtopenkin vakkarit (2006)

Amerikkalaisleffojen puhkikulutetuimmasta lajista, Baseballista, tehtiin jälleen kurapaskan katkuinen Dennis Dugan-filmatisointi. Tuttuun tapaan ollaan turvauduttu jälleen vahvasti peräaukon ympärille. Silloin kun ei paskanneta, niin silloin satutetaan. Huonoja näyttelijöitä vilahtaa ruudulla ennätyksellisen paljon, joten mikään ei voi tätä pelastaa.

Vaihtopenkin vakkarit rating 1,21

8

Welcome to the Jungle (2013)

Ennakko-odotukset eivät trailerinkaan perusteella eivät olleet korkealla. Puolentoista tunnin versio oli aivan yhtä järkyttävän jäätävä kuin parin minuutin traileri. Mukahauska nuoriso riehuu luonnon armoilla ja taistelevat viidakon herruudesta. Van Damme ei ole millään tavalla hauska, oikeastaan hävetti katsoa äijän koheltamista muutaman tasokkaan roolin jälkeen. Tähän ollaan tultu. Hyppää häpeäkuoppaan, Jean-Claude!

Welcome to the Jungle rating 1,92

9

Vampyyrien yö (2002)

Kannessa luki kissankokoisilla kirjaimilla, että veristä toimintaa ja Vamppyyrien yö. Pettymykseksi sain huomata, että tässä kikkareessa ei ollut kumpaakaan. Vain ja ainoastaan dikitaalisia lepakoita läpyttämässä siipiään ja kainalohikeäkin kamalanpi Corbin Brensen. Roolihahmoilla oli järkyttävä tarve nenäillä toisillensa mukahauskasti, mikä vei lopunkin kiinnostuksen. Ajanhukkaa.

Vampyyrien yö rating 1,00

10

The Last Sentinel (2007)

Näin alas Lohikäärme ei ole edes armoa antavilla aikaisemmilla pisteytyksillä vielä vajonnut. Nyt se kuitenkin tapahtui. Wilson seikkailee autioutuneissa kortteleissa ammuskelemassa muoviämpäreihin pukeutuneita sotilaita puhelahjoilla varustetun aseensa kanssa. Fläspäkkien ja nopean räiskinnän varaan rakennettu puolitoista tuntia alkaa haukotuttaa vartin jälkeen. Jatkuvat kipinäsuihkut ja pauke alkavat vain ärsyttää, mitä pidemmälle edetään. Vanhentunut Wilson on edelleen toimintaa toteuttaessaan kuiva kuin rusina, eikä hurraahuutoja aiheuta edes suhteellisen kova padikaunt. Voiko muuten katakarapuproteiinilla oikeasti parantaa ampumahaavan?

The Last Sentinel rating 1,00

11

Sharknado (2013)

Haikaloja pomppii ovista ja ikkunoista, kun Hurrikaani pääsee valloilleen Kalifornian rannikolla. Järjettömyyden tuolla puolen kulkeva Asylum-tuotos on taattua vikkulikakkaa, joka toisia saattaa viihdyttää, toisia taas ei. Itse kallistun jälkimmäiseen.

Sharknado rating 1,45

12

Black Friday (2001)

Tämä elokuva oli varsinaista ajanhaaskuuta. Suurinpiirtein kahdella videokameralla ja yhdellä kameramiehellä kuvattu roska luottaa pitkiin, epäkiinnostaviin dialogeihin, still-kuvaukseen ja Gary Danielsin potkuihin. Viimeiseksi mainittuja näistä ei nähdä kuin parissa kohtauksessa. Elokuvan musiikit ovat amatöörimaista nu-metallia, jota soi aivan liikaa. Lopun naurettava "räjähdys" sai aikaiseksi leffan ainoat naurut. Mutten meni pelkäksi huokailuksi.

Black Friday rating 0,50

Profiilin tiedot

TOP-listat

Teemat