vallu_87

vallu_87

Tähtääjä, 43 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (4)

17.12.2014 klo 21:04

From Dusk till Dawn: 1. tuotantokausi

Ihan kohtalainen sarja odotuksiin nähden. Aiheesta saatin yllättävän paljon irti, vaikkei alkuperäisen leffan idea mikään päätähuimaava ollut. Tarinaan paneuduttiin maltilla mutta muutama turhakin jakso mahdutettiin kokonaisuuteen. Ritchien näyttelijä ei ollut hirveän vakuuttavan oloinen missään vaiheessa. Muutama hauska cameo oli upotettu sinne sun tänne tuomaan vähän meininkiä mukaan.

rating 60,000

01.06.2014 klo 12:42

Street Fighter: Assassin's Fist

Markan rahalla toimiva satukirja, jossa rivien välistä puuttuu paljon tekstiä. Konsolipelien maailmaan paneuduttiin jo turhan itsetietoisesti, eikä siten mitään yllätyksiä tullut vastaan. Kerronta ei myöskään onnistu valloittamaan. Nykyhetkessä reenataan valopallojen muodostamista joko paperitalon etupihalla tai merenrannalla. Menneessä ajassa tehdään jotakuinkin samaa pikkuisen perinteisemmin menoin.

Näyttelijät eivät onnistuneet pitämään taakkaa harteillaan, sillä draamapuoli on niin muussia, ettei vain yksinkertaisesti tunne minkäänlaista sympatiaa. Ansahin vuoristogorilla oli sarjan hauskimmista hahmoista, mutta tahtomattaan.

Taistelut puolestaan noudattavat ns. vanhanajan kaavaa, jossa kaikki liikkee ovat harmoniassa toisiensa kanssa, eikä mitään UFC-muottia niihin onneksi sovitettu. En lähtisi tämän pohjalta mitään toista tuotantokautta saati sitten elokuvaa rakentelemaan.

rating 50,000

02.07.2013 klo 10:38

South Park: 4. tuotantokausi

Oli pitkästä aikaa mukava katsella hieman vanhempia Parkkeja. Muutama hieman heikompi jakso, mutta pääasiassa hauskoja hetkiä on tiedossa.

rating 70,000

29.03.2013 klo 18:53

Vintiöt Naked

Mielestäni paljon parempi kuin alkuperäinen sarja, mikä oli vain kotivideomaista kohellusta ilman sen suurempaa viihde-arvoa. Toki tässäkin kipupisteensä on, mutta näyttelijät ovat selvästi pitäneet hauskaa kuvauksissa ja ovat muutenkin itsevarmempia ns. suorituksissaan.

rating 80,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat

Teemat