tonsa

tonsa

Käyttäjä, 2 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (3)

08.04.2011 klo 18:02

Océans

5 tähteä saatto heilahtaa ehkä hieman fiiliksellä, mutta puolikas siitä korkeintaan joskus putoaa jos putoaa. Mieletön teos. Käykää kattomassa teatterissa kun se nyt siellä on.

Mahtavaa kuvaa ja äänimaisemaa koko ajan höystettynä kovalla sanomalla. Todellista audiovisuaalista karkkia alusta loppuun. Pisti miettimään vaikka ennen tätä luulin tietäväni, mikä on maailman merien tila tällä hetkellä. Nyt tuntuu siltä, että todellisuudessa en tiennyt edes mitä meret ovat ennen kuin katsoin tämän.

rating 100,000

11.09.2010 klo 14:15

Titanic 2

Jotenkin sitä aina hymy nousee kasvoille kun kuulee mitä Asylumin pojat on taas keksiny. Niin tälläkin kertaa. Naurua pidätellen katsoin screenshotteja leffasta ja mietin, että tämän kanssa tulee kyllä naurettua iha hillittömät määrät. Vakavuus kuitenkin yllätti katsojan. Ei tälle voinut edes nauraa, meininki on niin käsittämätöntä taas kerran jokaista osa-aluetta tarkasteltaessa. Tähdet puhukoot puolestaan.

rating 10,000

14.07.2010 klo 22:17

Pilvilinna joka romahti

Tämä osui jostain kumman syystä itelle aika kovasti. Osa I hyvä, toinen keskinkertainen ja sen jälkeen jo vähän pelkäsin menikö siinä tämäki trilogia, vaan eipä mitään. Mielestäni tämä viimeinen osa lyö hyvän sinetin tälle trilogialle. Omissa silmissä selkeästi heikoin toinen osakin sai lisäarvoa tämän myötä.

rating 90,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot