tepi

tepi

Käyttäjä, 3 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (23)

13.03.2021 klo 20:45

Supernatural: 7. tuotantokausi

Kaudella oli hieman käynnistysvaikeuksia. Sekavaa touhua, mutta sitten se hörähti käyntiin kuin juuri huollettu Chevrolet Impala 69 !.

Draamaa saatiin kun Bobby parka heitti henkensä. Cassillä nousee jumalmoodi päähän. Hän saa myös toteuttaa marttyyrikompleksiaan pelastaessaan Samin mielen. Loppujaksossa he yrittävät listiä leviathan Dickin, joka onkin varsinainen riesa.

Kasikausi tarjoaa siitä eteenpäin varmaankin sitä samaa enkelten ja demonien kanssa pelehtimistä. Hauskahan veljesten puuhia olisi seurata. Katsotaan nyt, jos nuo DVD-kausiboksien hinnat suvaitsevat hieman laskea.

Näin Subilta viimeiset 15. kauden 6 jaksoa + spesiaali (17. jakso oli päin prinkkalaa lähetetty) ja ne nyt olivat pitkän sarjan jäähdyttelyä. Tekijät ja näyttelijät jättävät Vimppajaksossa höllät jäähyväisensä. Onkin fanien asia sanoa, selvisikö Supernatural kunnialla päättäessään suositun sarjan.

rating 50,000

13.03.2021 klo 20:03

Supernatural: 6. tuotantokausi

Kuutos-kausi tuli ja meni jättäen hyvän maun.
Viimeinen Jakso
- The Man Who Knew Too Much
Jätti juonen jännään vaiheeseen, kun Sam sekosi. Seiskaa peliin !

rating 60,000

13.03.2021 klo 19:30

Supernatural: 5. tuotantokausi

Ajattelin joskus aivan samoin, kuin edellinen kommentoija. Taisi tulla silloin Sub-kanavalla myöhäisillassa alkukausia, mutten vaivautunut seuraamaan niitä.

Vitoskausi onkin täyttä asiaa. Juoni on tarpeeksi tiheä ja jännää piisaa. Pluspuolet yleisesti sarjaa ajatellen painavat enemmän kuin miinukset.

+ Jaredilla ja Jensenillä synkkaa hyvin ja ovat vielä parhaat kaverukset siviilissä.

+ Jenkeillä ei ole varsinaisesti pulaa hyvistä näyttelijöistä.

+Tekijätiimillä on silmää valita sopivimmat näyttelijät rooleihin..

+ Kliseet vältetään taitavasti. Enkelit voivat olla keljuja ja joku demoni voi jopa kiintyä veljeksiin.

+ Sarja pistää myytit ja tarut uuteen uskoon.
Tarjotaan selitys että tosiaankin luoja voi olla keskuudessamme ja kirjoitella tarinaansa luomassaan maailmassa. . .

+ Sarja ei ota itseään liian vakavasti, vaan irrottelee välillä esim. metatasoilla yms.

- On ihan normaalia että välillä pitkään sarjaan tupsahtaa jaksoja, jotka eivät vie pääjuonikuviota eteenpäin. "Scoobi-Doo" piirrosjakson (en ole nähnyt) tapaisia irrotteluja voi muutaman katsoa, muttei ei sentään kokonaisen kauden verran. Niin Jensen !

- Tarinat on hyviä ja fiksusti kirjoitettuja, muttei kuten uskonnot ja muut muuta todellisuuttamme miksikään. Tämäkin on vain viihdettä.

.

rating 50,000

09.10.2020 klo 14:26

Supernatural: 4. tuotantokausi

Dean joutuu helvettiin, mutta sitä ei juuri näytetä. Mitä kaikkea siellä tapahtui. Sitä odotin neloskaudelta. "Hupsista tupsahdinpa helevetistä hello Sammy boy sain vähän leikkiä demonia" Myös kaiken maailman enkeleitä liittyi laulukuoroon.

Viihdettähän tämä vain on amerikkalaiseen tyyliin. Pari jahtaa demoneja ja bailaa. Pari tylsempää jaksoa, Paketin DVD neloskiekon pari ensimmäistä. Muuten ihan katsottava.

Kaikkiaan viisitoista kautta tuntuu hurjalta. Yli kolmesataa jaksoa. Seiskakauteen saakka voisi katsoa. Jonkun mielestä kasi on jo vähemmän viihdyttävä..

rating 30,000

09.10.2020 klo 14:07

Supernatural: 3. tuotantokausi

Toistaiseksi tihein kausi. Dean on joutumassa helvettiin, jossa häntä odottavat sanoinkuvaamattomat kauheudet.

rating 60,000

09.10.2020 klo 14:05

Supernatural: 2. tuotantokausi

Perhetragediat vain jatkuvat ja veljekset joutuvat tappelemaan outoja ilmiöitä, otuksia ja toisiaan vastaa. Jännitys tihenee..

rating 50,000

09.10.2020 klo 13:59

Supernatural: 1. tuotantokausi

Ekakaudessa keskitytään veljesten keskinäisiin suhteisiin ja perhetragediaan. Se koluaa myös vanhoja myyttejä kuten Bloody Mary ja muita aavetarinoita. Katsottava ja mielenkiintoinen

rating 60,000

12.04.2020 klo 12:51

The Walking Dead: 10. tuotantokausi

Niin se koronakriisi iski TWD:n idylliseen maailmanlopun maailmaankin. Kuudestoista jakso nähtiin vasta lokakuun puolella. Jakso oli melko ennalta-arvattava. Selviytyjät selvisivät suht tuskitta Betan laumasta. Loppukohtaus tietysti herättää kysymysmerkkejä ja vähän kiinnostusta seuraavaa kautta ajatellen

Kuusi ns. bonusjaksoa vielä ilmestyivät maaliskuussa. Ne eivät juuri vieneet isoa juonta eteenpäin. Ne olivat vain pieniä tarinoita, joista muutamaa ei olisi välttämättä kaivannut. Varsinkin Carolin ja Darylin puuhailu oli aivan kuin selviytyjien tosi-tv. Varsin tylsä jakso. Neganin tarina sentään tarjosi vahvaa draamaa ja kertoi hänen taistelunsa epidemian alettua. Hän yrittää pitää syöpää sairastavaa vaimoaan hengissä.

. Seuraava kausi onkin viimeinen ja niin tämä aluksi niin uljas ja jännittävä zombi-apokalyptinen sarja raahautuu viimeiseen leposijaansa. Sen kunniaksi näillä näkymin ensi vuonna tulee tusina jaksoa ja seuraavana vuonna toinen mokoma. Jännitettävää riittää siis kalenterissa vielä joka luukulle.

rating 60,000

22.05.2019 klo 20:47

Black Sails: 4. tuotantokausi

Olihan se melko hiljainen loppu varsin verevälle merirosvosarjalle. Seikkailu pääkallosaarella oli pikku huipennus.

21.05.2019 klo 20:44

Game of Thrones: 8. tuotantokausi

Kun suuri ja mahtava Game of Thrones- sarja kohtaa loppukautensa, on fanien syytä pidätellä henkeään. Meinaan kiukusta. Voivatko noin miljoona katsojaa olla väärässä. He kun vaativat koko kasikauden uudelleenfilmaamista. Sori fanit, filmiä ei ole käytetty enää miesmuistiin.

Suositun sarjan päättäminen on tunnetusti hankalaa. GoT-sarjaa näyttää kohdanneen kasikauden kirous TWD:n tapaan. Fanien oikeus on tietysti valittaa "ää ei me pietty juonenkäänteistä" Sarjan teko on sen verran tyyristä hommaa ettei todella sitä tapahdu. Sekä varmasti turhauttavaa näyttelijöille, jos kaikki pitää aloittaa alusta.

Mitäkö pidin tästä kaudesta? No ei ollut GOT, muttei aivan toivotonkaan. Kolmas jakso oli lähinnä puuduttava. Yhtä sekasortoista pimeässä huitomista, kun elävät kävivät kamppailuun kuolleiden armeijaa vastaan. Viitosjaksossa Lohhari-Queen Daenerys polttaa lemmikillään koko kaupungin. Cersei hautautuu veljensä Jaime Lannisterin kanssa kaupungin raunioihin. Cersei olikin aivan kamala hallitsijatar, mutta asukkaita käy sääliksi.

Pikkumies Tyrion on ikään kuin päähahmo, joka pyytää/käskee Jon Snow:ta surmaamaan Daeneryksen. Kohtaus on melko laimea. Jon vain tuikkaa veitsen Daenerykseen. Ei mitään pateettisia viimeisiä sanoja. Sitten lohhari hakee vain Daenerysin ruumiin ja lentää pois. Näyttävä on Sandor the Houndin ja Cersein oman henkivartijapsykopaatin syöksy tuliseen pätsiin.

Loppuaika odotellaan loppua ja yritetään keksiä jotain sanottavaa. Tyrion puhuu viisaita, sekä ehdottaa Bran Starkista kunkkua. Eli kyllä tämä minulle kelpaa. Ei kaiken pidä aina loppua mihinkään silmät sokaisevaan digimössöön tai puhkikuluneisiin kliseisiin, niin kuin fanit ilmeisesti haluavat. Tarina on kerrottu ja pulinat pois.

rating 60,000

21.05.2019 klo 19:50

The Walking Dead: 9. tuotantokausi

Jos tämän kauden suhteen odotuksia ei juuri ollut, voisi sanoa sen olevan parempi kausi kuin seitsemäs ja varsinkin kahdeksas. Viidennessä jaksossa Rick jätti selviytyjänsä. Räjäytti heidän oman siltansa. On paradoksaalista, että suositun hahmon lähtö teki kaudesta paremman.

Tokihan Andrew Lincoln on hyvä ja charmantti näyttelijä, jolle joku fani on ehdotellut näyttelijäpalkintoakin. Rick teki tilaa uusille kiinnostaville hahmoille. Kuiskijat ovat nyt se paha ja Negan on päässyt pehmenemään. Vertaan tässä kokoajan tätä kautta kahteen edelliseen, sillä sarjan alkukaudet painivat aivan omassa luokassaan.

Viidestoista jakso oli ystävät niityllä seipäiden nokassa. Siinä menetettiin monta mainiota selviytyjää. Vikajaksossa talvi ja hyytynyt lämpösysteemi ajoivat porukan tuuleen ja tuiskuun.

En tiedä yhtään mitä odottaa kymppikaudelta. Niin kuin varmasti huomaatte olen aivan innoissani ! (kyllä höh niin varmaan)

rating 60,000

23.04.2018 klo 16:36

The Walking Dead: 8. tuotantokausi

HUOM! Jos maltat odottaa sarjan DVD-levyjen ilmestymistä, jätä tämän lukeminen väliin, sillä se on täynnä SPOILEREITA!

Täksi kaudeksi oli luvassa sotaa. Kova yhteenotto Rickin ja Neganin porukan välillä. Oli lupa odottaa verisiä tapahtumia, paitsi että paljon mitään ei tapahtunut. Ensin oli pakolliset alkulätinät. Sitten nähtiin takautumia jostain haavemaailmasta, jossa Rick ja Michonne elivät rauhassa ystäviensä ympärillä. Kun päästiin lopulta asiaan, oli taistelu varsinainen antikliimaksi. Ammuskelussa tuhlattiin valtavasti luoteja, eikä Negania saatu hengiltä.

Pakkohan sarjan tekijöiden on ajateltava kauden jännityselementtiä, näköjään ikuista taistelua Rickin ja Neganin välillä. Jos Rick olisi ampunut Neganin reikiä täyteen, niin mitä pirua sitten loppukausi olisi tehty?, vietetty venytettyjä bileitä?. Homma olisi latistunut niin kuin kuvernöörin kuoltua neljännen kauden puolivälissä, jolloin sarja lähti luisumaan loivaa alamäkeä.

Kahdeksannen kauden eka puolisko tarjosi kökköjä toimintakohtauksia. Carolin ramboilu raavaita miehiä vastaan. Epäuskottava takaa-ajokohtaus, jossa Rick ja Daryl lähtevät parin saviorin perään. Pahiksella on konetuliase lavalla, eikä saa sillä kuin muutama reiän Rickin jeeppiin. Myöä Michonnen ja Rositan riehuminen varastolla jäi ihmetyttämään. Rosita löytää singon tapaisen aseen. Ase laukeaa ja pahis palaa hetkessä tuhkaksi. Vähän tulee mieleen toimintaleffaparodia HOT SHOTS.

Kahdeksas jakso päätti erään keskeisen hahmon tarinan. Olisi ehkä voitu näyttää kohtauksia aiemmilta kausilta hahmon elämästä, kun sarja oli vielä hyvässä hapessa. Ehkä niitä ei kehdattu näyttää, kun nyt sarja elää täysin tekohengityksen varassa. Ysijakso on sitten pitkitettyä vetistelyä.

Kymppijakso joka onkin jo melkein kymppi, kun Jadisin väki joutuu zombeinä jätemurskaimeen. Tunnelma tiivistyy ep. 12.ssa. Rick ja Negan riehuvat turpakäräjillä. Tämäkin kahina jää lyhyeksi. Jakso loppuu jännästi, kun Jadis on ottanut Neganin vangiksi. Asetelma lässähtää 14:ssa episodissa Jadisin päästäessä neganin vapaaksi. Ehkä Jadisilla on omat motiivinsa siihen, mutta jännitystä se ei lisää.

Kauden viimeinen jakso toi jo Kaivatun lopun Rickin väen ja saviorien sotaan. Tai ainakin välirauhan. Eugenen onnistui sabotoida saviorien aseita. Rick antoi armon käydä oikeudessa. Aukaisi vain hieman Neganin kurkkua. Negan on näköjään niin tärkeä hahmo, ettei sitä millään raaskita tappaa. Hyvä kun sentään jonkinmoinen ratkaisun saivat aikaan. Loppujakso pelasti paljon kovin epätasaisesta kaudesta, josta Juonta olisi voinut tiivistää ja jättää turhat toimintatäytteet pois. Kuusitoista jaksoa on liian paljon tarinan määrään verrattuna.

Sitten se selviytyjien ja saviorien mies- ja naistappioiden täydellinen epäsuhta. On vissiinkn yhden, tai kahden käden sormilla laskettavissa Rickin puolella kuolleet selviytyjät. Sarjasta on tullut jonkinlainen hyvisten puolella olevien näyttelijöiden ammattiyhdistysliike, jonka jäsenet ovat oikeutettuja vakituisiin työsuhteisiin.

Tietenkin on muutama poikkeus, jotta katsojat saavat jotain sentimentaalista nyyhkytunnetta itselleen. Minua on aina ärsyttänyt tälläinen hyvien ja keskeisten hahmojen paapominen. Pahisten näyttelijät saavat tyytyä määräaikaisiin töihin, sekä pätkätöihin, kun jotkut palaavat kuolleina kummittelemaan.

Seuraava kausi jatkuu samoilla naamoilla. Rickin joukoissakin on rakoilua. Ehkä näennäisesti käsisporukka yrittää taikoa jotain nostetta tähän pannukakkuun. Ottaisivat pois sen käsis-suojan joiltakin hahmoilta, kun niitä ei enää osata kehittää,

22.04.2017 klo 14:21

The Walking Dead: 7. tuotantokausi

Katsojien odotus päättyi kun selvisi, kuka Rickin joukosta joutui Lucilllen murjomaksi. Lisäksi vielä yksi sankari bonuksena. Daryl vietiin selliin pehmitettäväksi. Voi olla että "Easy Street" on tuleva kesähitti kaiken maailman kuulustelulaitoksissa.

Muuten koko kausi oli yhtä koston kyräilyä ja joukkojen kasaamista Neganeita vastaan. Ne jotka halusivat tosi pahiksen kuvernöörin jälkeen, saivat sen siinä mailaansa heiluttavassa korstossa. Kun amerikkalaiset katsojat eivät kestä että hyvikset tekevät pahoja asioita, täytyy ilmestyä jokin tosi paha jota katsojat inhoavat ja sankarit ovat taas hyviä. Neganin hahmo on perin yksioikoinen ja kuin jostain keskenkasvuisen miehenroikaleen testosteroni-huuruisista päiväunista. Hyvinhän J.D Morgan roolin esittää ei siinä mitään. Eli voisitko suunnata mailasi poispäin ? pliis !.

Kun Rick lupasi tappavansa joka ikisen Neganin, voi odottaa kasikaudella brutaalin väkivallan korvaavan fiineimmät juonenkäänteet. Toivoisi ensikauden olevan loppuhuipennus ja eeppinen rymistely. Ysikausi olisi jäähdyttely ja vikajaksossa muisteltaisiin menneitä. Jokainen sankari saisi kunnian ja loppufanfaarina se, kuinka pahat pojat lähtivät näyttävästi tästä maailmasta melodramaattisen musan säestämänä.

Ps. tai sarja lähtee kokonaan alusta vaikka kymppikaudella juuri ennen katastrofin puhkeamista uusilla henkilöillä. Tällä kertaa kyynelpuristettua ällöä perhedraamaa PHYI !

rating 50,000

04.06.2016 klo 21:13

The Walking Dead: 6. tuotantokausi

Kaikenlaista tapahtui kuten Glennin yllättävä henkiinjääminen. Myös täytejakso Morganin ja kendomestarin oppitunneista oli ihan ok. Jakso missä Carol ja Maggie joutuivat vangeiksi oli taas kerran katsottava. Rickin ja kumppaneiden suorittamat salamurhat kyllä tiputtivat heidät hyvisten joukosta. He maksavat siitä kallisti vikajaksossa.

Ainakin IMDB:n sivustolla sitä vimppajaksoa on pohdiskeltu verenmaku suussa. Enemmän ja vähemmän pökkelö cliffhanger ei ainakaan minua saa odottamaan seitsemättä kautta vesi kielellä. Kuka se nyt mahtaakaan saada Neganin mailasta.

"Hey folks joko pöksy märkii. Minä paha mies ja hyvi vihane, te tappa moni minu mies. Tämä Lucille ja minä sanoa lasteloru ja hakka jonku päätä kui mätä meloni. Mut ylesö saa tietä kuka vasta ens lokakuu BUHAHAA.

rating 50,000

22.06.2015 klo 23:08

The Walking Dead: 5. tuotantokausi

Paljonhan tällä kaudella tapahtui. Alkujakson raakuus yllätti. Se suorastaan shokeerasi. Huomattavasti enemmän äksöniä vides kausi tarjosi. Tutut hahmot on taas saatu eloon ja ne ovat hyvin näyteltyjä. Ja uudet hahmot ovat tervetulleita. Kauden alussa ryhmä koki useita takaiskuja kun he olivat joutua paikallisten pihviyrittäjien hampaisiin. Toiseksi matka Washingtoniin meni puihin Herra Älypään osoittauduttua huijariksi. Draaman nimissä muutama vanha katosi kuvasta, muttei se tahtia haittaa.

Sarjan suosio on silti hurjaa deadicated-dokun perusteella. Vai mitä sanotte kun näyttelijöitä on vastassa tuhansia zombi-meikattuja faneja eri kaupungeissa.Taso on pysynyt toiminnan suhteen kovana. Mutta saako tutuista hahmoista enää mitään irti vaiko joutuuko Rick ja Carl ja kumppanit poistumaan näyttämöltä lopllisesti? Ennen kuin tungettte närkästyneenä tekosisälmyksiä postilaatikkooni, voin sanoa suosikkihahmojen pysyvän elossa niin kauan kuin heidän kohtalonsa liikuttaa katsojia.

Annan kolme ja puoli tähteä.

rating 70,000

24.07.2014 klo 18:31

Tuhon aatto

ZUNE, ZUNE !

Kun maapallolle ilmestyy Musta Aukko, on epätodennäköistä että ihmiset imeytyvät siihen, ja ilmestyvät paikkaan, jossa palvotaan erään suuren yhtiön tuotetta, sekä syödään banaaninkuoria.

Yhtä epätosi on, että tositilanne aiheuttaa tälläistä nyyhkydraamaa. Aihe on jälleen kerran kiinnostava. Periamerikkalainen p:n jauhaminen vaan pilaa kaiken. Erikoistehosteet sentään estävät lerppuluomia valahtamasta silmille.

Kolmen tunnin elokuvasta on typistetty FOX- kanavalla kolme varttia pois. jotain hyvää siis.

07.04.2014 klo 20:45

The Walking Dead: 4. tuotantokausi

Neljäs kausi tuo Rick Grimesin ja kuvernöörin joukkojen viimeisen välienselvittelyn. Sen jälkeen touhu hieman hiipuu. Joukko häjaantuu moneen ryhmään.

Rick Carl ja Michonne. Daryl ja Beth. Carol ja Tyreese ja pikkutytöt. Glenn etsii tyttöystäväänsä yms. Terminus- pääteasema onkin jotain muuta mitä selviytyneet ovat kuvitelleet...

Eli viidenteen kauteen on odotettavissa taas mukavasti nahinaa. Rickin joukollle ei ryppyillä!.

rating 50,000

25.04.2013 klo 15:13

Game of Thrones: 2. tuotantokausi

Taso säilyy toisellakin kaudella. Hahmot ovat kiinnostavia. Politikoinnin ja toiminnan suhde kohdallaan.

rating 60,000

25.04.2013 klo 15:03

Game of Thrones: 1. tuotantokausi

Ensimmäinen kausi tuli kakkoselta ja osoittautui laatusarjaksi. Aikuisten viihdettä brutaalilla väkivallalla, politikoinnilla ja pehmopornoilulla.

rating 60,000

15.04.2013 klo 16:43

The Walking Dead: 3. tuotantokausi

No niin! kolmennella kaudella alkoi jo tapahtua. Ensin Rickin kauhea menetys, joka palaa kummitelemaan vielä seuraavissakin jaksoissa. Teemana on kahden ryhmän välinen taistelu. Rickin ja kuvernöörin joukot kamppailevat elintilasta. Kuusitoista jaksoa jaksoi hyvin katsella, eikä aika käynyt pitkäksi.

Neljäs kausi alkaa jenkkilässä lokakuussa ja muutaman päivän viiveellä myös täällä,.joten siihen asti oikein hyvää alkanutta zombivuotta!.

28.01.2013 klo 13:58

The Walking Dead: 2. tuotantokausi

Toisella tuotantokaudella juututtiin farmille. Olisi hyvin voitu jättää pari kolme jaksoa tekemättä, niin pitkäveteiseltä välillä tuntui.

Saippudraama sopii kauniiden ja rohkeiden tapaiseen sarjaan jossa henkilöt elävät unelmaansa ja juonittelevat paremman aseman saadakseen.

Kun maailmanloppu tulee kannibaalivainajien muodossa ja ihmiset yrittävät vain selviytyä, ei isyyskysymyksien pitäisi paljoa painaa.

Tähän kuitenkin sorrutaan. Rickin ystävä ja poliisikolleega Shane on pistänyt lusikkansa väärään soppaan Rickin vaimon Lorin kanssa. Tätä sitten vatvotaan ja Lori meinaa ottaa aborttipillereitä mutta sylkäisee ne pois. Tämä osoittautuu myöhemmin kammottavaksi virheeksi.

Ihmiset vain tekevät niitä ei siinä mitään. Lapsen syntyminen hirveään maailmaan ei vain voi käsittää.Harhatoive paremmmasta tulevaisuudesta ja elämisestä perheen kanssa jossain pilvilinnassa käy yli ymmärryksen.

Sekavaan ihmissuhde-soppaan tuo vielä lisämausteensa korealaisen häiskän ja farmin isännän tyttären kuhinat. Jotkut hahmot jäävät vieraiksi kuten isännän poika (?)joka ei montaa vuorosanaa lausu. Rickin poika Carl varmaan ajattelee olevansa zombi-tappaja lopun ikänsä. Daryl koolina ja välillä kuohahtelevana soturina on kuin tehty tähän maailmanlopun taistoon. Joukon järjen ääni on vanhalta pöllöltä näyttävä Dale the owl.

Mainituista epäkohdista johtuen 2. kausi saa minulta vain puolitoista zombinpuremaa

No, kolmatta kautta nähneenä homma tasoittuu ja hyvät, pahat sekä rumat örinäpetterit saavat palkkansa.

rating 30,000

30.12.2012 klo 21:19

The Walking Dead: 1. tuotantokausi

Ensimmäisen kauden ja kuuden jakson perusteella suht katsottava selviytymisjännäri. Zombien maskeeraus tuo mieleen George A.Romeron trilogian sekä Return of the living dead-leffan (MORE BRAIN!) ryömivine torsoineen, mutta huumori on tästä sarjasta jätetty pois. Tilalla on sitä amerikkalasta draamaa mitä vain amerikkalaiset osaavat.

rating 50,000

29.11.2012 klo 16:44

Sydämen asialla

Jäin koukkuun kun tätä sarjaa ensimmäistä kertaa esitettiin. Aidensfieldin kyläläisten ilot ja surut sekä henkilöhahmoihin samaistuminen saa edelleen katsomaan sarjaa, vaikka sitä on esitetty monta kertaa alusta eikä uusia enää tiettävästi tule.

Paras terä katosi kun greengrass ja nick rowan poistuivat sarjasta.Draamaa ja riemua silti riitti 375:n jakson verran.Tyhmänviisas david on varmaan monen katsojan suosikki.

rating 70,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat