shinji

shinji

Käyttäjä, 8 fania

shinji

Katson leffoja kevyestä komediasta raskaisiin historia aiheisiin ja pelottavasta kauhusta hölmön romanttisiin, mutta olen erittäin vaativa laadun ja näyttelijöiden suhteen. En anna turhia pisteitä, harvoille leffoille annan edes neljää tähteä, vielä yhdellekään en ole antanut täyttä viittä tähteä. Minua ei vakuuteta pelkillä hienoilla erikoistehosteilla, älyttömällä väkivallalla tai paljaalla pinnalla vaan vaadin aina jotain erikoista ja mieleenpainuvaa.

Suosikki näyttelijöitä (ei järjestyksessä)
Christopher Walken, Leonardo DiCaprio,
Charlize Theron, Cate Blanchett, Michael Biehn, Val Kilmer, Steve Buscemi

Suosikki ohjaajat
Stanley Kubrick, Steven Spielberg, Ridley Scott, James Cameron

Arvosanat:
½ tähti = Umpisurkea leffa jota en suosittele edes typeränä viihteenä, enkä ole välttämättä pystynyt katsomaan edes kerran loppuun asti. (esim. Prinsessapäiväkirjat, Batman & Robin)

1 tähti = Huono leffa, mutta annan kohteliaan yhden tähden aina, jos pystyn katsomaan rainan edes kerran loppuun asti, enkä ole raivon partaalla. (esim. Star Wars episodit 1 & 2)

1½ tähteä = Huonohko leffa, mutta näen edes jotain viihdyttävyyttä (esim. X-men, Split)

2 tähteä = Harmaalla ok - tasolla oleva, katsottava leffa, josta en kuitenkaan ole mitenkään innoissani tai suosittelemassa muille (esim. Man of steel, suurin osa Harry Potter leffoista)

2½ tähteä = Minun kohdalla 2 ½ tähteä on vissiin vähän parempi arvosana kuin suurimmalla osalla. Keskiverto hyvä leffa, jonka tulen luultavasti katsomaan vielä uudestaan. (esim. Panin labyrintti, Upgrade)

3 tähteä = Hyvä leffa, kouluarvosanoissa noin 8 arvoinen, (esim Mad Max - Fury road, Wolf of Wall Street)

3½ tähteä = Jos annan näin hyvät tähdet, on kyseessä leffa joka luultavasti tulee kuulumaan omiin suosikkeihini (esim. Menetetty Maa, Blade Runner)

4 tähteä = Aletaan hipoa aika harvinaisia tapauksia, kouluarvosanoissa noin 9+ (esim. Reservoir Dogs, Die Hard, Aliens)

4½ tähteä = Lähes täydellinen elokuva, josta löytyy joku minimaalinen miinus. Todella harvinaista, että annan näin hyvät pisteet (esim. Alien, 2001, TSH1)

5 tähteä = Ei ole ikinä tapahtunut. En ole nähnyt vielä koskaan elokuvaa, josta ei löydy mitään kritisoitavaa, joten en tiedä tulenko ikinä ylikriittisessä päässäni antamaan millekään viittä tähteä.

Rekisteröitynyt: 15.08.2016
Sukupuoli: Nainen
Paikkakunta: Joensuu
Harrastukset: Historia, astronomia, kirjoittaminen, piirtäminen, elokuvat

Karma: +0

Käyttäjä on kirjoittanut 0 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +0,00.

Ei leffa-arvosteluja
487 pisteytystä
Ei videoita
Ei kuvia
469 kommenttia

Ei sarjojen arvosteluja
71 pisteytystä
Ei videoita
Ei kuvia
58 kommenttia

Ei keskustelunavauksia
Ei viestejä

Profiilin tiedot

TOP-listat