recreazion
Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (12)

Black Swan
Aronosky ei ole vieläkään onnistunut huonoa elokuvaa tekemään. Portmanin suoritus on ihan uskomattoman hyvä ja ansaitsee kaiken saamansa hehkutuksen. Tämä on elokuva Portmanin show alusta loppuun.
Huipputasoa ovat myös Aronoskyn ohjaus sekä hovisäveltjä Clint Manselin score, jota hän nerokkaasti lainaa Tšaikovskilta.
Ehdottomasti vuoden paras elokuva.

2012
Ylipitkäksi venytetty katastrofieepos, jonka ainoa hyvät asia oli Woody Harrelsonin rooli.

Ben X
Uskomattoman hieno elokuva hyvin ajankohtaisesta aiheesta. Tässä Elokuvassa ovat kyllä kaikki osa-alueet kohdallaan näyttelijöistä musiikkiin. Pakko vielä antaa erityismaininta Greg Timmermansille loistavasta suorituksesta kiusattuna Beninä

Inception
Aivan uskomattoman nerokas ja mahtava elokuva Christopher Nolanilta jälleen kerran.

The Cove - meren salaisuus
Koskettava dokumentti, joka kuuluu viime vuosien parhaisiin.

Watchmen
Hyvä supersankari leffa. Eroaa muista saman genren leffoista edukseen.

Epäillyt
Paras tämän genren leffa minkä olen nähnyt. Juoni huippuluokkaa ja samoin näyttelijät.

Ed Wood
Todella hyvä elokuva ja Depp ja Landau loistavat rooleissaan.

Hooligans
Hyvä elokuva. Oli erittäin positiivinen yllätys, odotin tältä leffalta paljon vähemmän.

The Fountain
Kyllä Aronofsky on kyhännyt kokoon niin uskomattoman mestariteoksen, että ei sille vain yksinkertaisesti voi antaa viittä tähteä vähempää.

Ray
Elokuva on katsomisen arvoinen jo pelkästään Jamie Foxxin loistavan suorituksen ansiosta.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
Erittäin positiivinen yllätys Coenin veljeksiltä, vähän heikomman A Serious Manin jälkeen. Varsinkin Bridges ja nuori Steinfield loistavat rooleissaan, enkä olisi pistänyt pahakseni jos he olisivat oscarit pokanneet.