THOND95

THOND95

Käyttäjä, 2 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (5)

24.07.2013 klo 15:30

Dinot New Yorkissa

Tämä oli yllättävän hyvä. Tarinassa haetaan vähän uudenlaista näkökulmaa kaikenmaailman dinosaurus-elokuviin. Ja siinä on onnistuttukkin ihan kiitettävästi. Perinteiset Disney-tyyppiset rallatukset loistavat poissaolollaan ja ne on korvattu huomattavasti aikuisemmalla materiaalilla. Joissain kohti tästä tuli mieleen ensimmäinen Maa aikojen alussa. Vaikka lähellekkään sen parhautta ja eeppisyyttä ei päästäkkään. Oikein hyvä kuitenkin.

rating 60,000

24.07.2013 klo 15:26

Alfa ja Omega

Ei mikään jättipotti tosiaankaan. Elokuvassa esim. päähenkilöiden rakkaustarina ja lähes koko elokuvakin on jo niin kliseistä alusta loppuun että ei lähes tulkoon mitään rajaa. Suomenkielisen dubbauksen äänissä tai näyttelyssä ei ole hurraamista, mutta se miten tökerösti alkuperäiset nimet on käännetty suomeksi on jo vaivaannuttavaa. Pieniä kliseettömiä yksityiskohtiakin on, mutta valittettavasti ne jäävät vain yksityiskohdiksi. Mielenkiintoisia, jopa mukiinmeneviä hahmoja ovat päähenkilön Katin äiti, Katin pikkusisko Lilli ja Katin uusi uhkea sulhasehdokas, joka loppujen lopuksi päättyy yhteen Lillin kanssa. Ja ihan nyt rehellisesti sanottuna heidän kahden suhde ja sen kehittyminen on ainakin kuusi kertaa mielenkiintoisempaa kuin päähenkilöiden rakkaustarina. Pienistä hyvistä ominaisuuksista huolimatta vaivaannuttava ja turhauttava elokuva. Jaksaa tämän sentään kerran vaivoin katsoa loppuun asti.

24.07.2013 klo 15:17

Bolt

Bolt on tarina koirasta, joka etsii itseään, totuutta ja perhettään. Kyseessä on perus-viihdyttävä elokuva, jonka jaksaa kerran katsoa ihan hyvällä mielellä liikoja kyllästymättä. Kliseistä? On kyllä. Mitään kovin suuria tunteita ei elokuvaa katsoessa synny, mutta elokuvan lopputekstien alkaessa huomaa kuitenkin kasvoilleen jääneen hymyn. Toista kertaa en kuitenkaan katsoisi. Hahmoista on ehkä yritetty tehdä jollaintavoin erilaisia, mutta silti heille on löydettävissä sielunkumppaneita muista nykypäivän animaatioista vaikka millä mitalla.

3/5

rating 60,000

24.07.2013 klo 15:13

Poutapilviä ja lihapullakuuroja

Elokuva oli pieni positiivinen yllätys. Toiset hahmoista ovat jopa mielenkiintoisia, mutta tarinan varsinaiset päähenkilöt jäävät ennalta-arvattaviksi ja kliseillä kyllästetyiksi. Elokuvan idea on uusi ja peruspiirteiltään ihan hyvä, mutta jotain jäi kuitenkin puuttumaan. Se tietty syvempi olemus jää suurelta osin jonnekkin matkalle, mutta elokuva on kyllä oikein hyvää viihdettä kerran katsottuna.

15.12.2012 klo 15:37

Karhuveljeni Koda 2

Ehdottomasti yksi surkeimpia Disneyn tekemiä jatko-osia ikinä. Vanhat tutut hahmot ovat yhtä ihania kun ennenkin, mutta ne uudet hahmot... voiko pahemmin mennä hahmosuunnittelu metsään. Kaikekaikkiaan vaivaannuttava ja ärsyttävä paketti, ja suuri pettymys ensimmäisen osan jälkeen.

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot