RevyFan

RevyFan

Käyttäjä, 28 fania

RevyFan

24 vuotta elellyt sähköasentaja Loimaalta. Harrastuksiin kuuluvat musiikin kuuntelu, elokuvien katselu ja konsolipelaaminen. Kesäisin pyöräily ja muu liikunta miten sattuu. Jos nyt sivun mukaisesti elokuvista kerron enemmän, niin kyllähän niitä tulee katseltua aika reilusti. Vähintään telkusta pari viikossa ja sen päälle muutama vuokraamosta. Suosikkigenreihin kuuluvat toiminta, splatter ja kauhu. Aasialaiset ovat minulle sitä huippua näissä genreissä. Varsinkin jos sisältävät kauniita naisia. ^_^ Joku voisi sanoa että tykkään "huonoista" leffoista, se on sitten hänen mielipiteensä. Se on kyllä totta että arvostelen leffoja mahdollisesti aivan käsittämättömillä perusteilla, joten turha ihmetellä arvioitani. xD

Suosikkinäyttelijäni ja upein nainen jonka tiedän on Nao Nagasawa. Muutenkin tykkään katsella naisten toimintaa enemmän kuin miesten, mitä kyllä pidän aika luonnollisena asiana. Vaikkei siinäkään ole mitään pahaa jos mies tykkää lihaksikkaista miehistä... =D Noh, onhan äijäenergialle oma paikkansa myös, varsinkin kun noita leffoja on aika paljon enemmän.

Tumma olut ja "laatuleffat" ovat vähän samankaltaisia. Kumpaakin on joku kehunut sinulle tai olet lukenut niistä jostain. Kun sitten koitat nauttia tälläisestä, viimeistään puolivälissä alkaa homma mennä pakottamiseksi, mutta kesken et jätä, pakkohan sen on olla hyvää! Kasvotusten et kehtaisi ystävällesi valehdella sen olleen hyvää. Netissä toki kehut että sinuakin pidettäisiin korkean laadun ystävänä. Mutta MINÄ pidän vaaleasta oluesta ja oikeasti viihdyttävistä leffoista. Tai no, nykyään en juo olutta... Mutta silti.

Elokuvia "muutaman" katsoneena on tullut nähtyä paljon niin ison kuin pienen budjetin elokuvia. En halua kommenteillani antaa sellaista kuvaa että pitäisin vain kalliista elokuvista. Katson oikein mieluusti hauskaa ylivedettyä toimintaelokuvaa tai splatteria joka on tehty oikealla asenteella. Mutten tässä kohtaa enää jaksa katsoa 40 000 dollarin budjetilla tehtyjä avaruuselokuvia.

Puuduttavan tylsä tai ärsyttävä, ei juuri mitään hyvää. Ei välttämättä jaksa katsoa edes loppuun.

Jotain hyvääkin, selkeästi katsottava leffa. Ei kuitenkaan iske oikein millään osa-alueella täysin, keskivertoa huonompi.

Viihdyttävä paketti, ei suuria miinuksia. Aihealue todennäköisesti kiinnostaa tai homma on muuten tehty aika hyvin.

Erittäin nautittava paketti jossa lähes kaikki toimii. Ei suuria miinuksia ja katse pysyy ruudulla tiiviisti. TOP-listalle pääsy melko varmaa.

Loistava elokuva. Aihepiiri kiinnostaa, kaikki osa-alueet toimivat hyvin. Tähän ei montaa prosenttia yllä.

Rekisteröitynyt: 16.09.2008
Sukupuoli: Mies
Paikkakunta: Loimaa

Karma: +36

Käyttäjä on kirjoittanut 56 kommenttia. Keskimääräinen pistesaldo kommenttia kohden on +0,64.

Ei sarjojen arvosteluja
3 pisteytystä
Ei videoita
Ei kuvia
4 kommenttia

2 keskustelunavausta
56 viestiä

Profiilin tiedot

TOP-listat