Parasite

Parasite

Käyttäjä, 13 fania

Western TOP-10

1

Huuliharppukostaja rating 4,47

2

Armoton (1992)

Armoton rating 4,22

3

Vain muutaman dollarin tähden (1965)

Oma ehdoton suosikkini dollareista. Taiteellinen taso on kova vaikka leffa on pitkälti hauskuuttavaa viihdettä. Ikimuistoinen kohtaus Eastwoodin ja Lee Van Cleefin välillä se hattu ammuskelu!

Vain muutaman dollarin tähden rating 4,41

4

Hyvät, pahat ja rumat rating 4,56

5

Kalpea ratsastaja (1985)

Mukavasti rullaava westerni Clintiltä. Perus antisankari tarinan ja sopivan rauhallisten draamakuvioiden ohella Clint osoittaa tyylitajunsa mieleenpainuvilla kuvakulmilla "Saarnaajasta" hevosen selässä. Finaalissa oli myös sitä "Eastwoodia" eikä liikaa muistuttanut Leonen teoksia, kuten ehdin jo etukäteen pelätä. Armottomaan verrattuna tämä on kuitenkin aivan peruskauraa.Mutta silti oikein suositeltava. Itäpuun ystäville etenkin.

Kalpea ratsastaja rating 3,71

6

Armoton maa (2003)

Ylvään näköinen ja melko hyvin toimiva westerni joka kärsii puuduttavasta pituudesta ja muutamista turhista kliseistä. Costner ja Duvall-kaksikolla synkkaa ja dialogi sujuu hyvin.

Armoton maa rating 3,85

7

Wyatt Earp (1994)

Eppisen pitkä, tapahtuma- ja hahmorikas western suurlainvalvojasta ja hänen perheestään. Komea ja kiehtova elokuva kompastuu jossain määrin vahvuuksiinsa. Esim. Tombstonen Ike Clanton ja Curly-Bill jäävät suorastaan häiritsevän irralisiksi, mielettömiksi roistoiksi. Costner ja Quaid sen sijaan ovat nappivalintoja rooleihinsa.

Wyatt Earp rating 3,63

8

Klo 15:10 lähtö Yumaan rating 3,69

9

Appaloosa (2008)

Appaloosa rating 3,19

10

Kova kuin kivi (2010)

Tätä odotellessa voisi katsastaa vaikka alkuperäisen teoksen. Tämä näyttää kyllä pirun hyvältä. Ja kyllähän Coenien arvostus western-genreä kohtaan näkyi jo menetety maa-leffassa. Realistisen ja tyylikkään kuvan antavat trailerit.Ja sen lisäksi itse Jeff Bridges ja Coenit yhdistävät jälleen voimansa!

Kova kuin kivi rating 3,77

Profiilin tiedot

TOP-listat