Makassu Pictures

Makassu Pictures

Käyttäjä

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (4)

16.10.2012 klo 19:29

Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa

Aivan loistava, mukavasti erilainen Bond-elokuva. Juoni poikkeaa reilusti totutusta kaavasta ja Bondin hahmosta tuodaan esille uusia puolia, tosin George Lazenbyn roolisuoritus oli varsin heikko. Silti elokuvallisesti lähes helmi ja ehdottomasti Bond-parhaimmistoa.

rating 90,000

01.08.2008 klo 12:34

Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla

Tämä on kauheaa katsottavaa! Tylsä ja sekava, eikä tässä pysy perässä. Toimintakohtaukset ovat ylipitkiä ja niihin tylsistyy moneen kertaan. Hukkaan menivät vaiva ja raha. Ei hyvä, ei todellakaan!.

1,5/5

01.08.2008 klo 12:24

Batman & Robin

Yööölh, mikä hirvitys. Yritin väkisin ajatella tästä elokuvasta hyvää mutta tämä on täysi katastrofi. Pohjanoteeraus. Batmanistä on tehty pelkkä pelle tähän elokuvaan, ja hyvät näyttelijät ovat aivan hirveitä. He selvästi häpeävät elokuvaa ja on syytäkin. Vakavista hahmoista väkisin väännetyt klovnit hyppivät ja juoksevat kuin lastenohjelmassa ikään. No pikkulapsiahan tämä saattaa ehkä viihdyttää ja mikäs siinä. Ohjaaja Schumacher on vääntänyt kasaan studion roskiksesta löytyneitä ideoita ja tuloksena¨on tällainen epäselvä, elokuvaa ehkä hämärästi muistuttava epäonnistuneiden otosten kokoelma. Onneksi Christopher Nolan tuli ja kaivoi elokuvasarjan pohjamudista ja tulos oli loistava Batman Begins.

1/5

(mieluiten antaisin nollan, mutta jos asteikko on 1 - 5, niin minkäs teet)

01.08.2008 klo 11:56

Hurjapäät: Tokio Drift

Tokio drift on yksi parhaista Hurjapäät - elokuvista, mutta eihän siinä kummoista juonta ole, musiikki on surkeaa. Elokuva sopii erityisesti rap-hulluille. Jos elokuvassa ei olisi tuunattuja autoja, se olisi aivan mitätön, eikä sitä katsoisi Erkkikään. Autokaahailu ja kuvaus on aika taitavaa, mutta tekele on siitä huolimatta melko kehno. Ei tämä ansaitse lainkaan enempää pisteitä kuin

2,5/5

ja huonolla tuulella ehkä vähemmänkin.

rating 50,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot