Living dead

Living dead

Käyttäjä, 7 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (329)

04.01.2021 klo 12:59

Labyrintti

Ihan hauska ja hyvä fantasiaseikkailuleffa, mutta kuten jotkut jo mainitsivat, tämä saattaa innostaa enemmän nuoria katsojia (ja Bowien faneja). Fantasiaelokuvista tykkään itse enemmän ainakin Pan's Labyrinthista, Company of Wolvesista ja Valerie and Her Week of Wondersista. Suosittelisinkin Labyrinttia enimmäkseen nuorille katsojille sekä Bowie-faneille ja noita muita taas vanhemmille, synkemmän fantasian ystäville.

rating 70,000

01.12.2020 klo 21:59

Dead Men Walk

Juoneltaan epäomaperäinen ja kliseinen, mutta toteutukseltaan ihan hyvä vanha jännityselokuva. Tätä voikin suositella ehkä vain kovimmille vanhojen jännitys-/kauhuleffojen faneille. Mitään erikoista tältä elokuvalta on siis ihan turha odottaa.

rating 50,000

26.11.2020 klo 14:33

Kwaidan - kauhun kasvot

Ihan kelpo kauhufantasia, joka perustuu Hearnin tarinoihin. Omasta mielestäni elokuva voisi olla vähän pelottavampikin eli olla enemmän kauhua. Leffa on myös turhan pitkä, ellei sitä sitten katso esim. kahdessa osassa. Itse pidin enemmän Hearnin kirjoittamista tarinoista, mutta voin kuitenkin suositella tätä leffaa noiden tarinoiden, vanhojen japanilaisten elokuvien ja kauhufantasian ystäville.

rating 80,000

22.11.2020 klo 12:13

The Breed

The Breedissä on ihan hyvä idea ja ajoittain myös tunnelma. Hahmot eivät onneksi ole mitään teinejä ja täysiä idiootteja. Elokuvan koirat saisivat kuitenkin olla pelottavampia ja hahmot voisivat harrastaa vähemmän typeriä nuorisojuttuja (kuten ryyppäystä). Leffa on muutenkin koko toteutukseltaan liian keskinkertainen (eläinaiheinen) trilleri, mutta sen jaksaa katsoa ainakin kerran ja sitä voi ehkä suositella (eläinaiheisten) toimintatrillerien faneille.

rating 50,000

20.11.2020 klo 11:11

The Dark

Ei erityisen hyvä eikä erityisen huono eli aika keskinkertainen elokuva. Idea ja näyttelijät ovat ihan hyviä, mutta juoni on turhan sekava. Leffassa on enemmän (perhe)draamaa kuin kauhua, joten se ei ole kovin pelottava. Tämä muuten muistuttaa aika paljon Silent Hill -elokuvaa (ja mukana on vielä sama miespääosan näyttelijä), joten tämä saattaa kiinnostaa kyseisen leffan ystäviä.

rating 60,000

13.11.2020 klo 22:20

Devil's Pass

Tämä leffa on kuin Blair Witch Projectin ja The Descentin yhdistelmä. Elokuvan juoni on ihan kiinnostava ja tunnelma hyvä, mutta loppujen lopuksi elokuvassa ei ole mitään uutta ja ihmeellistä. Sekin oli vähän pettymys, että lopulta ei selvinnyt, mitä Dyatlovin ryhmälle oli oikeasti tapahtunut. Ja kuten moni on jo maininnut, leffan loppu on aika typerä. Mutta oli tämä kuitenkin ihan katsottava.

rating 60,000

06.11.2020 klo 21:52

Cursed

Leffassa tapahtuu paljon outoja asioita, eikä paljon mitään selitetä. Se on kuitenkin yleistä japanilaisissa (kauhu)elokuvissa, eikä haittaa muutenkaan tämän leffan tapauksessa, koska leffa on hyvin toteutettu. Mukana on monta karmivaa kohtausta ja elokuvan tunnelma on hyvä. Suosittelen japanilaisen ja aasialaisen kauhun ystäville.

rating 70,000

02.11.2020 klo 12:42

Halloween

Hyvää tässä versiossa on se, että se on erilainen kuin alkuperäinen ja että siinä kerrotaan, miksi Myersista tuli murhaaja. On myös hauskaa bongata leffasta monia kulttinäyttelijöitä. Tämä versio on kuitenkin tyyliltään vähän liian synkkä ja raaka minun makuuni. Lisäksi leffa on turhan pitkitetty, ja loppupuolella katsominen alkaa jo pikkuhiljaa puuduttaa. Mutta silti tämä on ihan kelpo uusintaversio.

rating 70,000

26.10.2020 klo 11:15

In Fabric

Ensimmäinen sana, joka tästä leffasta tulee mieleen, on "outo". Idea punaisesta naisten puvusta on ihan hyvä, mutta leffan toteutus on vähemmän hyvä. Elokuvan visuaalinen tyyli ja musiikki ovat kyllä hyviä, mutta siihenpä ne hyvät puolet sitten loppuvatkin. Itse en ainakaan ymmärtänyt, mikä elokuvan idea lopulta on, ja varmaan sen takia elokuva tuntuu aika tekotaiteelliselta. En osaa sanoa, kenelle muulle tätä voisi suositella, paitsi niille jotka haluavat nähdä oudon ja taiteellisen (kauhu)leffan.

rating 40,000

24.10.2020 klo 22:11

Texas Chainsaw 3D

Minusta tämä oli yllättävän hyvä jatko-osa, suunnilleen samaa tasoa kuin uusintaversio alkuperäisestä. Tietysti tässä on paljon samantapaista meininkiä kuin alkuperäisessä ja uusintaversiossa, mutta tämä on aika hyvin toteutettu. Varsinkin tunnelma on hyvä ja murhat raakoja kuten kuuluukin. Oli myös hauska nähdä mukana olevan joitain alkuperäisnäyttelijöitä. Ei tämä mestariteos ole, mutta voin hyvin suositella tätä ainakin tämän leffasarjan faneille.

rating 70,000

20.10.2020 klo 22:01

Hands of a Stranger

Tämä elokuva ei ole missään vaiheessa niin pelottava, että voisi puhua kauhuelokuvasta. Leffassa ei tapahdu juurikaan mitään kiinnostavaa, saati pelottavaa. Sen sijaan siinä puhutaan paljon päähenkilön käsistä ja kauneuden arvostamisesta, mikä tuntuu aika tyhjänpäiväiseltä. Sen lisäksi ei edes paljasteta, kuka on tyyppi, jonka kädet päähenkilö sai. No, kyllä tämän kerran katsoo, muttei välttämättä toiste.

rating 50,000

18.10.2020 klo 12:08

Uinu, uinu lemmikkini

Ei paljon huonompi kuin vanha versio, mutta jää ehkä jotenkin vähän pinnallisemmaksi. Hyvä että juoneen on tehty muutoksia, jotka tekevät tästä erilaisen vanhaan leffaan verrattuna, vaikka tällaisena tämä versio onkin vähemmän uskollinen Kingin kirjalle. Ihan kelpo uusintaversio joka tapauksessa.

rating 60,000

05.10.2020 klo 12:34

Lisa, unelmien nainen

Leffan idea on hyvä, mutta toteutus on liian hölmö ja lapsellinen ainakin omaan makuuni. Lisäksi tässä on liikaa alapää- ym. aika mautonta huumoria, joka ei ole tarpeeksi hauskaa. Myös elokuvan loppu on vähän epäuskottava ja liian onnellinen (nörtit saavat tyttöystävät, joista ovat haaveilleet ja kovikset jäävät ilman sellaisia). Kyllä tämän silloin tällöin katsoo, mutta esim. Breakfast Club on parempi.

rating 40,000

27.09.2020 klo 11:24

Scary Stories to Tell in the Dark

Tämän leffan juonikuvaus toi ensimmäisenä mieleen Ringin ja Evil Deadin, mikä sai odottamaan aika kliseistä elokuvaa. Onneksi tämä ei kuitenkaan ollut kovin samanlainen kuin nuo kaksi leffaa, vaan tässä oli ehkä jopa jotain omaperäistä. Toisaalta tämä ei ollut myöskään niin hyvä kuin mitä leffan kotelossa kehuttiin (4-5 pistettä). Kyseessä on siis loppujen lopuksi ihan hyvä uusi kauhuelokuva, jolle voisi lopun perusteella odottaa jatkoakin.

rating 60,000

16.09.2020 klo 22:03

Blood of the Vampire

Hyvää tässä leffassa on se, että tämä ei ole tyypillinen vampyyrielokuva. Muuten tämä on kuitenkin aika tavanomainen, mutta kuitenkin ihan hyvin toteutettu 50-luvun kauhuelokuva. Ei tarjoa mitään ihmeempää katsomiskokemusta, mutta saattaa kiinnostaa "hullu tohtori" -aiheisten leffojen ystäviä.

rating 60,000

14.09.2020 klo 21:58

Alaston uhri

Leffa muistuttaa Re-Animatoria ilman huumoria, ja mieleen tulee myös Roald Dahlin novelli William ja Mary. Tämä on ihan katsottava scifi-kauhuelokuva, mutta voisi olla kiinnostavampi ja pelottavampikin. Elokuvan loppu olisi myös voinut olla jotenkin vaikuttavampi, esim. niin että hullulle tohtorille olisi tapahtunut jotain samantapaista, mitä hän oli tehnyt muille. Leffan suomenkielinen nimi ei kuvaa sitä hyvin, mutta sehän ei ole mitään uutta eikä vaikuta itse leffaan.

rating 60,000

10.09.2020 klo 22:07

Monty Pythonin paremmat pilat

Ei haittaa, vaikka eri vitsit eivät liitykään toisiinsa. Se ei varmaan ole ollut tarkoituskaan, ja se tekee omasta mielestäni tästä elokuvasta vain entistä oudomman ja hauskemman. Minusta tämä on suunnilleen yhtä hauskaa katsottavaa kuin Brianin elämä.

rating 80,000

10.09.2020 klo 14:56

The Boy

The Boyssa on hyvä tunnelma ja näyttelijät, ja nukke on omalla tavallaan vähän karmiva. On myös tavallaan hyvä, että nukke ei ole riivattu niin kuin luulisi, koska se olisi vain kliseistä ja tuttua muista nukkekauhuleffoista. Toisaalta elokuvan loppuratkaisu laittaa miettimään nuken roolia leffassa ja sitä, olisiko tässä tarvinnut olla mitään nukkea ollenkaan. The Boy on kuitenkin ihan kelvollinen ja ainakin kerran katsottava nukke-elokuva, mutta ei voita Chucky- ja Annabelle-leffoja.

rating 60,000

06.09.2020 klo 21:06

Blood Rage

Kohtalaisen verinen ja brutaali psykologinen slasher-elokuva, jossa on myös aika hyvä musiikki. Leffan juoni ei ole kummoinen, mutta idea hyvästä ja pahasta veljeksestä on hyvä ja se miten veljesten identiteetit sekoittuvat. Myös leffan tunnelma on hyvä ja ainakin pääosanäyttelijät olivat aika hyviä. Slasher-elokuvaksi Blood Rage on siis aivan kelvollinen ja sitä voikin suositella kyseisen genren faneille.

rating 80,000

29.08.2020 klo 22:29

Uhrilampaat

Muuten hyvä psykologinen rikostrilleri, mutta mielestäni jo tässä elokuvassa olisi voinut kertoa enemmän Lecterin ja Buffalo Billin taustoista. Nuo kaksi hullua kun ovat sen verran mielenkiintoisia tyyppejä. :D Toinen on älykäs ja sivistynyt, toinen taas näyttää olevan pohjimmiltaan itkupilli. Myös muut leffassa ohimennen näytetyt psykopaatit ovat aika hyytäviä.

rating 80,000

29.08.2020 klo 22:21

Black Friday

Katsottava vanha rikostrilleri, joka muistuttaa Tohtori Jekylliä ja herra Hydeä. Mitään uutta ja mullistavaa elokuvassa ei ole, mutta se jaksaa kiinnostaa ainakin kerran katsottuna. Voisin suositella tätä samantyylisten leffojen sekä Karloffin ja Lugosin faneille.

rating 60,000

27.08.2020 klo 22:22

Kauhun saari

Katsottava mutta epäpelottava ja tahattoman huvittava scifikauhuelokuva. Leffan hirviöt ovat kuin jättikilpikonnan ja käärmeen sekasikiöitä. Tätä voi ehkä suositella vain hirviöleffojen kovimmille faneille.

rating 60,000

21.08.2020 klo 15:18

Kauhutähti

Frightmaressa on ihan hyvä idea ja muutamia aika pelottavia/verisiä kohtauksia. Näyttelijät ovat myös tarpeeksi hyviä. Leffa olisi kuitenkin saanut olla mielenkiintoisempi, pelottavampi ja ehkä verisempikin. Lisäksi juonessa on joitain epäuskottavuuksia. Leffa muistuttaa Hills Have Eyesia, We Are What We Area ja vähemmän Driller Killeriä, joten se saattaa ehkä kiinnostaa noiden elokuvien faneja.

rating 60,000

17.08.2020 klo 11:23

Cult of Chucky

Minusta tämän leffan idea siitä, että Chucky siirtää sielunsa moneen nukkeen ja ihmiseen yhtä aikaa, ei ole erityisen hyvä. Lisäksi on epäuskottavaa, että hän haluaisi asua naisen ruumiissa. Myöskään leffan mielisairaalan potilaat ja työtekijät eivät ole erityisen kiinnostavia tyyppejä. Kun tähän vielä lisätään Tiffanyn ja Andyn heikosti kirjoitetut roolit, voi hyvin sanoa, että tämä on sarjan huonoin osa. Omasta mielestäni parhaat osat ovat Child's Play 1 ja 3, Bride of Chucky ja Seed of Chucky. Muutkin ovat katsottavia, mutta vähemmän kehuttavia.

rating 40,000

08.08.2020 klo 22:12

Black Cat, The

Alkutekstien mukaan tämä perustuu Poen samannimiseen tarinaan, mutta mielestäni tällä ei ollut juuri mitään yhteistä tuon tarinan kanssa. Elokuva ei kerro muutenkaan varsinaisesti kissasta, vaan ihan muusta. Leffa ei ollut myöskään yhtään pelottava, vaan enemmänkin hauska. Voin kuitenkin suositella tätä vanhojen humorististen jännityselokuvien faneille ainakin kertaviihteeksi.

rating 60,000

05.08.2020 klo 21:58

May

Melko hidastempoinen ja outo elokuva, jossa on useampiakin outoja hahmoja. Osa hahmoista on myös aika ärsyttäviä. Kauhua ja kauheuksia olisi saanut olla enemmänkin ja hempeilyä ym. vähemmän. Elokuvan idea kuitenkin on hyvä, ja leffa on tyyliltään aika omaperäinen.

rating 60,000

29.07.2020 klo 10:41

Ma

Ma on loppujen lopuksi aika tavanomainen kostotarina, joka kuitenkin pitää mielenkiinnon ihan hyvin yllä ja kasvattaa jännitystä vähitellen. Juoni jopa yllättää muutamassa kohdassa vähän. Ärsyttävintä elokuvassa ovat (taas kerran) juopottelevat ja rivouksia laukovat teinit sekä pari muuta idioottia hahmoa. Niitä lukuunottamatta Ma on kelvollinen, ainakin kerran katsottava kostotrilleri.

rating 60,000

28.07.2020 klo 10:51

The Dead Don't Die

Odotin että tämä olisi ollut tyypillinen zombi-kauhukomedia, mutta mielestäni tämä ei ollut ihan sellainen. Huumori oli tavallista hillitympää, eikä leffassa ollut läheskään niin paljon toimintaa kuin mitä odotin. Tekoverta ei myöskään ollut käytetty niin paljon kuin yleensä, vaan zombeista tuli ulos enimmäkseen jonkunlaista tomua. Nämä asiat olivat minusta kuitenkin hyvää vaihtelua. Hyvää leffassa olivat myös visuaalinen ilme, tunnelma ja viittaukset muihin elokuviin. The Dead Don't Die ei ole ihan parhaita zombileffoja, mutta voin silti hyvin suositella sitä tällaisten elokuvien faneille.

rating 70,000

22.07.2020 klo 09:22

Robert

Nämä Robert-nukesta kertovat leffat ovat näköjään saaneet netissä huonoja arvosteluja. Omasta mielestäni tämä ykkösosa ei ollut ihan niin huono kuin mitä odotin arvostelujen perusteella. Leffa ei tosin ole mikään mestariteos, koska se on halvalla tehdyn näköinen eikä näyttelemisessä ole paljon kehumista. Leffassa ei myöskään tapahdu paljon mitään kovin pelottavaa.

Itse nukke on kuitenkin kieltämättä karmivan näköinen ja sen historia on ihan kiinnostava. Myös tunnelma on sopivan pahaenteinen ja musiikki siihen sopivaa. Elokuvan loppu oli aika hyvä ja jopa hitusen yllättävä. Ei tämä Chucky- ja Annabelle-leffoja voita, mutta ainakin tämä ykkösosa on ihan katsottava. Tämä muistuttaa muuten vähän myös elokuvaa Drag Me To Hell (joku kiroaa esineen avulla jonkun muun).

rating 50,000

21.07.2020 klo 10:54

The Sacrament

The Sacrament on ihan katsottava uskonlahkosta tai uskonnollisesta kultista kertova elokuva. Leffassa olisi kuitenkin voinut tapahtua enemmän jotain kiinnostavaa tai pelottavaa. Nyt siinä enimmäkseen vain pyöritään lahkon mailla, ja kiinnostavimmat kohdat olivat johtajan haastattelu ja elokuvan loppuosa. Lisäksi ihmetyttää, että lahko ylipäätään päästää uutisryhmän paikalle ja antaa haastattelun. Samoin ihmetyttää lahkon tapa menetellä itsensä ja kuvausryhmän kanssa leffan lopussa. Vaikka hullujahan tällaiset lahkot yleensä ovatkin...

rating 60,000

13.07.2020 klo 11:21

Amityville 2: Paholaisen piiri

Minusta tämä osa on suunnilleen samantasoinen kuin alkuperäinen ykkösosa. Tosin tässä on parempaa se, että tässä tapahtuu enemmän pelottavia asioita tai ylipäätään jotain ja se, että tämä ei lopu läheskään niin onnellisesti kuin ykkönen. Toisaalta tämän osan juoni ei ole mitenkään omaperäinen ja tässä on selvästi matkittu Manaajaa. Olisi ehkä ollut parempi, jos tästä olisi tehty enemmän psykologinen, kuten ykkösestä ja jätetty pois silminnähtävät muodonmuutokset demoniksi. Nyt leffassa ei jää arvailun varaan, onko poika demonin riivaama vai ei. Joka tapauksessa tämä osa on kaikesta päätellen vielä täysin katsottava verrattuna myöhempiin osiin.

rating 60,000

08.07.2020 klo 20:10

Annabelle: Creation

Tässä leffassa on hyvät näyttelijät ja monia aika pelottavia kohtauksia. Myös juoni on alussa kiinnostava, mutta jossain vaiheessa alkaa tapahtua liikaa kaikkea sellaista, mikä ei vie tarinaa eteenpäin. Epäpelottavia äkkisäikäytyksiäkin on käytetty liikaa, ja demoninunna on mielestäni turha hahmo tässä elokuvassa. Leffassa on siis liikaa kaikkea, mikä hukuttaa varsinaisen juonen alleen. Kyllä tämän silloin tällöin jaksaa katsoa, mutta kuten on jo mainittu, Conjuringit ovat parempia (ainakin 1 & 2).

rating 60,000

04.07.2020 klo 22:09

Keskiyön kauhut

Tämä leffa on suurimman osan ajasta aika tasapaksua ja vähän pitkäveteistä katsottavaa, mutta lopussa paljastuvat yliluonnolliset tapahtumat ovat ihan kiinnostavia. Elokuva on enemmän rikostrilleri kuin kauhua, mutta sellaisena sen jaksaa katsoa ainakin kerran.

rating 60,000

26.06.2020 klo 12:15

Tri Sadismin kauhukammio

Tämä leffa on ihan hyvä yhdistelmä Poen Kuilu ja heiluri -tarinaa, Dracula-tarinaa ja ehkä vähän jotain Paholaisen naamio -leffasta tai vastaavasta. Parasta tässä on ehkä kuitenkin kuvauspaikat, lavasteet ja tunnelma. Leellä ei ole elokuvassa paljon ruutuaikaa, enimmäkseen alussa ja lopussa, eikä elokuva muutenkaan ole ihan miehen parhaita. Voin kuitenkin suositella tätä Leen, Poen, Draculan ja vanhojen kauhuelokuvien faneille.

rating 60,000

14.06.2020 klo 22:06

Hautaustoimisto hädässä

Ei tämä ihan parhaita (vanhoja) kauhukomedioita ole eikä myöskään esim. Vincent Pricen parhaita elokuvia, mutta tässä on ihan hyvä idea ahdingossa olevasta hautaustoimistosta. Leffa on myös monessa kohtaa ihan hauskaa ja viihdyttävää katsottavaa, joten ei tämä aivan huonokaan ole. Voin suositella ainakin Pricen ja vanhojen kauhukomedioiden faneille.

rating 60,000

10.06.2020 klo 22:10

Kylmät väreet

Shivers on vähän pitkäveteinen ja amatöörimäisesti toteutettu, mutta leffan idea on ihan hyvä, eikä leffa muutenkaan ole niin huono kuin mitä voisi odottaa amatöörimäiseltä esikoiselokuvalta. Omalla tavallaan Shivers on jopa vähän pelottava. Ei ole Cronenbergin parhaita elokuvia, mutta ohjaajan fanien kannattaa ehkä katsoa tämäkin.

rating 60,000

26.05.2020 klo 21:34

Crypt of the Vampire

Visuaalisesti hieno ja tunnelmallinen, mutta juoneltaan löyhä ja sekava elokuva. Ei parhaita Carmilla-tarinaan perustuvia leffoja, mutta ainakin kerran katsottava.

rating 60,000

04.05.2020 klo 21:57

Pahuuden vallassa

Kuten on jo tullut mainittua, tätä leffaa vaivaa tylsyys ja liian lyhyt pituus. Sen lisäksi ei edes selvinnyt, mikä se paha voima oikeasti oli. Kyllä tämän kerran katsoo, mutta kannattaa katsoa mielummin vaikka Poltergeist tai Manaaja.

rating 50,000

30.04.2020 klo 10:47

Unrest

Unrest ei ollut niin huono kuin mitä odotin eikä niin hyvä kuin mitä olisin toivonut. Hyvää elokuvassa oli se, että siinä ei näytetty ruumiiden heräävän eloon ja tappavan tusinoittain ihmisiä kliseisillä tavoilla. Myöskään hahmot/näyttelijät eivät olleet niin typeriä kuin olisi luullut. Unrestissä on myös jotain ideaa mm. sielusta ja kuolemanjälkeisestä elämästä, mutta ideoita ei ole kehitetty kunnolla. Lisäksi leffa on vähän tapahtumaköyhä ja pitkästyttävä. Joka tapauksessa Unrest oli ihan hyvä Dark Label -elokuvaksi.

rating 50,000

30.04.2020 klo 10:29

Kauhujen juna

Enimmäkseen hyvin toteutettu antologiamainen elokuva, jollaisia on kuitenkin tehty ja nähty aika paljon. Tämä leffa ei sitä paitsi eroa mitenkään erityisesti muista samantapaisista leffoista. Mutta kyllä tämä siis ihan hyvä on, ja voin suositella sitä antologioiden faneille.

rating 60,000

22.04.2020 klo 11:30

Kill Bill: Volume 2

Minusta ykkösosa on vähän parempi kuin tämä kakkonen, koska ykkösessä on enemmän aasialaisia hahmoja ym, joista pidän. Ykkönen on myös visuaalisesti vähän erikoisempi kuin kakkonen. Lisäksi kakkososaa on mielestäni pitkitetty liikaa, ja leffan loppupuolella katsominen alkaa jo vähän pitkästyttää. Kaikesta huolimatta tämä kakkonenkaan ei ole huono.

rating 80,000

02.04.2020 klo 22:16

The House That Screamed

Tässä elokuvassa ei näytetä kuin muutama murhakohtaus, mutta leffassa on hyvä tunnelma ja lopun juonipaljastus on aika yllättävä ja karmiva (ja myös ymmärrettävä). Tyttöjen asuntola leffassa tuo mieleen Argenton Suspirian ja Phenomenan, asuntolan rehtorin ja tämän pojan suhde taas Psykon.

rating 80,000

01.04.2020 klo 12:24

Shock

Shock on kiinnostava ja visuaalisesti kekseliäs psykologinen/yliluonnollinen mysteeritrilleri. Oli myös kiinnostavaa nähdä Daria Nicolodi kerrankin jonkun muun kuin Dario Argenton leffassa, vaikka Shock voisi yhtä hyvin olla Argenton ohjaama. Shockia voikin suositella lämpimästi mm. Argenton leffojen ystäville.

rating 80,000

22.03.2020 klo 10:49

Uhkaava uni

Hyvin toteutettu psykologinen kauhuelokuva perheestä, jolle tapahtuu paljon onnettomuuksia. Hyvää leffassa on myös se, että siinä ei voi olla varma, ovatko kuolleet vain päähenkilöiden kuvittelua vai onko kyseessä oikeat aaveet. Kaiken kaikkiaan varsin kelpo tv-leffa.

rating 70,000

21.03.2020 klo 21:16

Cabin Fever

En ole tätä leffaa ainakaan vielä nähnyt, mutta ihmettelen vain, että vielä suhteellisen uudesta (2002) elokuvasta on jo nyt tehty uusi versio. Mutta tuskin tämä ainakaan parempi on kuin alkuperäinen Cabin Fever(?)

20.03.2020 klo 12:21

Fascination

Tyylikäs ja tunnelmallinen elokuva eleganteista "vampyyrinaisista". Alastomuudesta ym. huolimatta elokuva on toteutettu tyylillä ja hyvällä maulla. Epäilemättä yksi Rollinin parhaista leffoista, joka ainakin Rollinin fanien kannattaa katsoa.

rating 80,000

17.03.2020 klo 11:37

Vampyyrit - eroottinen painajainen

Visuaalisesti hieno, tunnelmallinen ja ihan hyvin näytelty elokuvaversio Carmilla-tarinasta. En ole nähnyt kovin montaa kyseiseen tarinaan perustuvaa leffaa, mutta Vampire Lovers on todennäköisesti yksi parhaista tällaisista leffoista. Suosittelen tätä ainakin kaikille Carmilla-tarinasta ja hyvistä vampyyrielokuvista pitäville.

rating 80,000

07.03.2020 klo 23:18

Kaupunki pelon vallassa

Minun mielestäni tämä oli aika perus-slasher/trilleri. Odotin että leffa olisi ollut pelottavampi, mutta sen sijaan se oli enimmäkseen aika tylsä ja joissain kohdissa huvittavakin. Loppuratkaisu on tavallaan hyvä, mutta tavallaan myös huono. Jaksaa katsoa ehkä kerran.

rating 60,000

21.02.2020 klo 22:08

Scream, Blacula, Scream

Tyylikäs, viihdyttävä ja hyvin näytelty jatko-osa, joka ei paljon häviä alkuperäiselle Blaculalle. Tämä on aika samantapainen kuin Blacula, mutta koska leffa on hyvin toteutettu, se ei kauheasti haittaa. Suosittelen kaikkia Blaculasta ja muistakin hyvistä vampyyrielokuvista pitäviä katsomaan tämän.

rating 70,000

17.02.2020 klo 21:53

Scream, Pretty Peggy

Mielenkiintoinen ja tunnelmallinen trilleri, joka muistuttaa vähän Psykoa ja jossa on yllättäviä juonenkäänteitä. Ainoa ärsyttävä asia elokuvassa on sen yli-innokas ja utelias päähenkilö. Suosittelen leffaa vanhojen trillerien/kauhuelokuvien ystäville.

rating 70,000

Edellinen sivu | 1 2 3 4 5 6 7 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot