Larno

Larno

Käyttäjä, 4 fania

KURALISTA

1

Austin Powers ja Kultamuna (2002)

Katsoin tätä viisi minuuttia ja jo sillä perusteella tämä on maailman huonoin elokuva.En voi antaa tälle edes puolikasta tähteä.

Austin Powers ja Kultamuna rating 2,93

2

Vakoojaveli (2002)

Kamalaa jöötiä. Joidenkin mielestä tämä on hauska.Tästä vielä paskemman teki kaikki rasistiset vitsit tai siis kyllä nekin ovat tiettyinä määrinä hauskoja mutta tämän ne pilasivat lopullisesti.Ehkä paskin elokuva joka on koskaan tehty!!!!!

Vakoojaveli rating 3,07

3

Daredevil (2003)

Ai helvetti mitä kuraa! Vaikka Daredevil kestää noinkin pitkään ei mitään järkevää ehdi tapahtua. Alkua venytetään liikaa ja sitten lopputaistelut kestävät pierun verran ja leffa on ohi. Colin Farrel vain mörisee pahiksena eikä tee mitään hyödyllistä. Ben Affleck on paska. Jeniffer Garner on paska. Colin Farrel on paskin. Hahmot ovat naurettavasti puettuja ja aredevilin tarina ei aukea. Kaksi plussa ovat keskinkertainen raakuus ja musiikit. Paskojensarjakuva leffojen multihuipentuma!

Daredevil rating 2,63

4

Highlander - kuolematon (1986)

En ole eläessäni nähnyt paskempaa elokuvaa. Siis en oikeasti ymmärrä mitä kukaan näkee tässä. Miekkailun äänet kuulostavat siltä kuin rälläkällä sahattaisiin peltiä. Highlanderin näyttelijä on paska, samoin huumori ja välillä ollaan keskiajan Skotlannissa välillä 80- luvun New Yorkissa ja välillä Natsi-Saksassa. Katsoin tätä tasan tunnin ja Highlanderilla on ollut elokuvassa jo ainkin kolme eukkoa. Joissain kohdissa mumistaan tahattomasti " Olen kuolematon", mutta silti pitää varoa ettei katanalla katkaista päätä. Ja mitä ihmettä salamat iskevät Highlanderiin taistelun jälkeen. Miekalla lyödään seinään ja siitä tippuu puolet pois. Sanon vielä kerran, että uskomatonta paskaa. En voi antaa edes puolta tähteä.

Highlander - kuolematon rating 3,65

5

Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda (2004)

Elokuva on santapaperia pyllynpyyhkimiseen. Isot tähdet Cameo rooleissa eivät paljoa paina.

Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda rating 3,05

6

Superman Returns (2006)

On niin paska, että Green Lanterilekkin voisi taputtaa tähän verrattuna. Miinukset=1. Ylipitkä2.Sisällötön eli siis minkäänlaisia juonenkäänteitä ei jakseta väsätä3.Erittäin tylsä4. Voisi sanoa pikemminkin ihmissuhdedraamaksi kuin supersankari elokuvaksi5. Erittäin huono loppuhuipennus6. Persoonattomia henkilöitä aivan kaikki7.Jos päähenkilö ei voi oikeastaan kuolla, niin mitä itua on elokuvan katsomisessa8. Ne vähäiset vitsit häpeää tuottavia9. Tapahtumat arvasi jo varttia ennen niiden tapahtumista10. Juoni on riippuvainen edellisistä osista liikaa ja ne jotka eivät ole niitä jaksaneet katsoa (kuten esimerkiksi minä) saavat elokuvasta normaaliakin vähemmän irti.11. Välillä meni Luthorin maailman valloitus suunnitelmat vähän yli ja en nyt oikein käsittänyt miten tämä uusi manner alkoi muodostumaanPlussat...Kevin Spacey, jonka roolisuoritus oli ainoa hyvä koko leffassa ja sen tähden tämä roina saa puoli tähteä

Superman Returns rating 2,38

7

World Trade Center (2006)

Lentokone isketyy WTC-torneihin. Nicolas Cage ja joukko muita pollareita lähtee pelastamaan siviilejä rakennuksista. Sitten he jäävät tornin romun alle ja heitä on enää vain kaksi jäljellä.Sitten, kun lopetan elokuvan katselemisen tunnin ja kolmanneksen kohdilla mieleen ei muuta jää kuin elokuvan tylsyys. Siis oikeasti joko kokoajan Cage ja se toinen äijä huutavat "polveni murskaantuivat yhteen" tai "janottaa" taikka toisaalla heidän vaimonsa vollottavat. Tylsimpiä näkemiäni elokuvia.

World Trade Center rating 2,70

8

Backwoods (2006)

On niin helvetin sekava. Mikään ei ole elokuvassa olennaista. Tyttö löytyy kahlittuna metsästä mutanttikäsillä varustettuna, jonka etsijät ovat tämän perhe?. Porukkaa lahdataan osittain aivan turhaan. Edes Gary Oldman ei tätä pelasta. Yhden tähden annoin ainoastaan niistä muutamista pienistä hetkistä, jolloin uskoin tähän elokuvaan. Genrensä häpeätahra ehdottomasti!

Backwoods rating 2,45

9

Vaaleanpunainen pantteri 2 (2009)

Onko tämä komedia?

Vaaleanpunainen pantteri 2 rating 2,68

10

Yes Man (2008)

Yes Man...Leffa ei ole millään tasolla hauska ja vitsit hävettävät. Nyt on myös myönnettävä itselleni ,että Jim Carrey on paska näyttelijä. Elokuva oli myös hyvin sekava joistain kohdin ja vilkuilin kelloa alituiseen ja ajattelin , että loppuisi jo. No onneksi maksoin tästä paskasta vain 2,5 euroa.

Yes Man rating 3,45

11

One Missed Call - puhelu kuolemalta (2008)

Leffan parhaus oli blurayn kansikuva. Muuten leffa on yhtä näyttelijää ja sinänsä ihan ok juonta lukuunottamatta täyttä epäloogista kuraa!

One Missed Call - puhelu kuolemalta rating 2,02

12

Extreme Movie (2008)

HA HA HAA. ,kikkeli, kakka ja neitsyt vitsejä. Extreme movie rökittää Amerikan piet kuulema leffan takakannen mukaan mutta elokuva on niin pervo että oksettaa. Amerikan piet ovat sentään juonella ja pienellä romantiikalla tehtyjä ,mutta tässä elokuvassa aviopari vanhukset ärsyttävät toisiaan kertomalla ketä ovat kiksautelleet ja missä asennoissa.

Extreme Movie rating 1,99

13

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009)

Aivan täyspaska elokuva. Pitkäveteinen, erittäin pitkäveteinen, vaikka toimintaa on kokoajan. Yliutopistisuus häiritsee. Henkilöt omaavat yhden personallisen ominaisuuden kukin. Näyttelijäpuoli ei ole parhaasta päästä. Typeriä heittoja, paska romanssi ja typerät veljes/paras ystävä draamat. Yksi tähti yrityksestä, siitä yhdestä tyypistä, joka oli Scary Movieissa sekä Joseph Gordon-Lewitistä ja ok takaa-ajosta Pariisissa.1 / 5 tähteä

G.I. Joe: The Rise of Cobra rating 2,56

14

Bitch Slap (2009)

Ensinnäkin odotin edes jonkinlaista koossapysyvää juonta. Mitä sain? No kolme lesboa tappaa, paneskele keskenään, vetää toisiaan pataan. Vähän väliä tulee takaumia, kaikki mitä aikaisemmin on puhuttu onkin valhetta, Aku Ankoista temmottuja vitsejä satelee silointällöin ja missään ei ole mitää kunnollista rakennetta. Sitten oli pakko katselu lopettaa, kun mukaan tuli joku viiruspommi, joka muuttaa kaikki ihmiset mössöksi. En tiedä johtuuko täysi paskuus siitä, että lähdin katsomaan vääränlaisella asenteella. Ja näyttely... Mitä voit odottaa Pornoelokuvateollisuuden näyttelijöiltä, muuta kuin luonnotonta voihkimista. Alussa esiintyvä huumekauppias/parittaja sekä poliisi näyttelivät kohtalaisen hyvin. Muuten näyttely on.. no kai sen jo voi arvata. No joo siis onhan elokuvassa isopovisia ja kurvikkaita naisia, mutta jos etsit tuhmaa viihdettä en jokatapauksessa suosittele tätä roinaa katsomaan.

Bitch Slap rating 1,87

15

Armottomat miehet (1993)

Elokuva on kamalaa paskaa. Typeriä kliseisiä heittoja kuulee niin hyvien kuin pahojenkin tyyppien suusta ja se ottaa päähän. Näyttelijät ovat aivan surkeita, kuten myös juoni kuvio. Murhaaja ja salametsästäjä ystävystyy päähenkilön kanssa parhaiksi kavereiksi ja lopussa rikotaan lakia ja tapetaan muutama oma korsto ja kaikki on hyvin. Pääsee ehdottomasti Top10 huonoimmat listalle. Ja niin varoituksena sen verran, että DVD:n takakansi ei kerro mitään totuuden mukaista leffaan liittyen!

Armottomat miehet rating 1,77

16

Green Lantern (2011)

Järjetön elokuva. Hal Jordan on lentäjä, joka ei pelkää mitään ja sitten hänet teleportataan pudonneen UFOn luokse, joka antaa hänelle sormuksensa, joka ladataan lyhdyssä. Sormus antaa Halille pikakoulutuksen ja vie hänet Oa-nimiselle planeetalle, jossa on 3600 erilaista oliota niin kärpäsiä kuin kalaihmisiäkin. Sitten iso Rölli pieksee Halilta pallit kurkkuun. Sen jälkeen Viiksekäs homoseksuaali nöyryyttää Halia lisää. Maassa taas pudonnutta UFOa tutkitaan ja tutkija saa telekineettisiä kykyjä ja kyvyn lukea ajatuksia, koska koskee oranssia paskaa jota löytyy UFOn keuhkosta. Tämä oranssi paska on pelosta voimaa saavaa mönjää ja tohtori muuttuu läskiksi kummajaiseksi. Kappas kappas Halin on tarkoitus tuhota tämä mönjän lähde, joka haluaa tuhota 3,6 miljardista planeetasta juuri maan, kappaskappas. Hal saa lopulta naista, kasvaa henkisesti ja Blaa blaa blaa... Kaikki tietävät miten kliseinen supersankaritarina loppuu. Ja tokihan tulossa on vielä jatko-osa, vaikka se tuottisikin vain muutaman tonnin.Hienot efektit elokuvassa on. Sitä ei voi kieltää, mutta se ei Green Lanteria pelasta.En suosittele kenellekkään.

Green Lantern rating 2,55

17

The Tourist (2010)

Tylsä siis ihan oikeasti tylsä. Deppin ja Jolien takia kuvittelin tämän olevan ainakin 3,5 tähden leffa. Toisin kävi. Todella kliseinen juoni, eikä juonenkäänteitäkään ole kuin yksi ja sekin tapahtuu elokuvan viimeisillä minuuteilla. En voi nimetä yhtään hyvää juttu tai kohtaa. Elokuva on pelkkää "I love you" paskaa.Ehkä Depp tai Jolie fanit saivat tästä edes jotain irti. Tietysti pääkaksikosta pieni plussa, mutta ei se tätä elokuvaa pelasta. En suosittele.

The Tourist rating 2,93

18

The Amazing Spider-Man (2012)

Tylsä, kliseinen, tönkkö, yllätyksetön, keskiverrosti näytelty, sarjakuvaleffojen paskimpaan nurkkaan kuuluva teos. En suosittele edes krapulapäivän leffaksi.

The Amazing Spider-Man rating 3,20

19

Goon (2011)

Goon rating 3,13

Profiilin tiedot

TOP-listat