Jonttura
Käyttäjä, 7 fania
Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (15)

Syke: 1. tuotantokausi
Parhaimpia suomalaisia draamasarjoja pitkään aikaan! Käsikirjoitus on todella onnistunut ja näyttelijätkin uskottavia!

Syke: 1. tuotantokausi

Gossip Girl: 3. tuotantokausi
En oo koskaan kattonu mitään sarjaa jossa oisin yhtä paljon emotionally involved. Täyttä henkistä tuskaa koko kauden kattominen ja silti en voinu lopettaa!!!

Matkalla avaruuteen
Hyvin kliseinen scifi sarja. Silti tuli koko kausi katsottua

Star Trek: Discovery - 1. tuotantokausi
Aivan järkyttävää kuraa!

Outlander - Matkantekijä: 1. tuotantokausi
Kirjan lukeneena odotin tätä paljon ja samalla pelkäsin yhden tietyn jakson tuloa. Kaikki oli mielestäni hienosti toteutettu ja alkuperäiselle tarinalle oltiin uskollisia. Se jakso jota odotin kauhulla täytti odotukset, enkä varmasti tule sitä ikinä toistamiseen katsomaan!

Skam: 4. tuotantokausi
Rakastan tätä sarjaa, mutta sen loppuminen ja kuinka se loppui oli pettymys! Kuitenkin niin loistava sarja etten usko, että minkään maan versio tulee olemaan yhtä hyvä!

Sense8 - 1. tuotantokausi
Mahtava sarja! Tempaisee mukaansa nopeasti ja pitää koukussa! Ainot miinus että loppuu liian nopeasti! Tätä lisää!!

Firefly
Mahtava scifi sarja! Mitä ovat tuottajat ajatelleet kun menivät tämän peruuttamaan?
Alku lähtee ehkä hieman hitaasti mutta kun mukaan pääse ei katsomista pysty lopettamaan.

Samaa sukua: 1. tuotantokausi
Aivan uskomattoman hieno, koskettava ja naurattava sarja! Suosittelen kaikella lämmöllä!

Uusi Sherlock - 2. tuotantokausi
Yhen jakson olen ehtinyt katsoa ja olen ihan koukussa!!!

Uusi Sherlock - 1. tuotantokausi
Uskomattoman upea sarja! Suosittelen kaikille älykkäästä huumorista ja mysteereistä pitäville!!

Niin sanottu elämäni
Kuinka tällasisesta sarjasta ei voinu tulla kuin yksi tuotantokausi?!?!?

Boston Legal
Yksi maailman hauskimmista sarjoista! Harmi että on saanut niin vähän huomiota! Varsinkin suomessa!
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
Tempaisi mukaansa ensi minuutista. Todella loistavasti käsikirjoitettu trilleri sarja. Richard Madden tekee myös ilmiömäisen roolisuorituksen! Voin todella suositella kaikille jännityksestä pitäville!