Joku

Joku

Käyttäjä, 27 fania

Oma statistiikka: Sarjojen kommentit (4)

05.11.2020 klo 23:36

Stephen Kingin Hohto

Joo. Vaikka tää on uskollisempi Kingin alkuperäiselle kirjalle, niin ei käy kiistäminen etteikö Kubrickin mestariteos olisi sekä visuaalisesti että sisällöltään valovuosia tätä edellä. Enkä sano tätä nyt sillä, että en olis pitänyt tästä. Jokseenkin vaan tuntuu että lähes kaikki muutokset jota Kubrick on tehnyt omaan versioonsa, on ollu perusteltuja ja järkeviä, kuten niiden puskamörköjen jättäminen pois. Myös lopetus on huomattavasti jämäkämpi Kubrickin versiossa.

No, jottei mene ihan tyhjänpäiväiseks vertailuks pelkästään, niin mitäs hyvää tässä sitten on? No, paljonkin. Tuhansien tv-sarjojen Weber vetää roolin Jackina ihan hienosti, kuten myös Rebecca De Mornay tämän vaimona. Perheen poikaa Dannya esittävä vekara ei kyllä oikein vakuuttanu, vaan pikemmin ärsytti monessa kohtaa. Juonipuoli ja sen kuljetus on tässä myös riittävän napakkaa ja kahdessa osassa katsottuna tää toimi varsin hienosti. Kolmessakin osassa episodi kerrallaan varmasti ihan jämerä kokonaisuus. Pidin myös siitä että Jackin alkoholismia vatvottiin tässä enemmän, ja niitä sekoamisen syitä tuotiin esille. Ettei pelkästään vaikuta siltä, että mies on täys kilipää jo lähtökohtaisesti

Kokonaisuutena Hohto on ajan hampaan hiukan kaluama, etenkin tehostepuolella. Siitä huolimatta se on toimiva minisarja, eikä todellakaan niitä King-minisarjojen heikoimpia edustajia, vaikka toisin monesti kuulee väitettäväkin. Voisin jopa katsoa uudestaankin joskus.

+

rating 60,000

18.12.2017 klo 15:39

Mortal Kombat: Legacy

Ikävä kyllä Mortal Kombat: Legacy on pääosin lähes yhtä vaivaannuttavaa katsottavaa, kun 90-luvun kaksi aiheesta tehtyä filmiä. Legacyhan on siis lyhyistä episodeista kasattu kokonaisuus, ei tavallinen elokuva. Taistelukohtauksista osa on sinällään ihan mukiinmenevää kamaa. Legacyn näyttelypuoli ja kässäri on kuitenkin sitten niin juustoista tavaraa, että hohhoijjaa. Hommassa on selvästi haettu edeltäjiään synkempää, Mortal Kombatin maailmalle ominaista tunnelmaa. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Myötähäpeä iskee monesti lujempaa kuin Johnny Cagen nyrkki munille.

Jään edelleen odottamaan, että Mortal Kombat saa ansaitsemansa filmatisoinnin. Tämäkään ei sitä nimittäin ole.

rating 40,000

13.12.2016 klo 13:29

Kultaiset vuodet

Golden Years on huonoin King-minisarja mitä on tullu vastaan tähän päivään mennessä. Huonot näyttelijäthän näissä liki aina on mutta nyt mennään kyllä jo pohjia pitkin. Kankee juonenkuljetus ei myöskään auta koko hommaa mitenkäänpäin.

rating 30,000

21.07.2014 klo 12:32

Stephen Kingin Rose Red

Alku oli ihan lupaava mutta kuten moni on jo maininnu, homma venyy ihan liian pitkäks. Olis toiminu paremmin esimerkiks kahden tunnin elokuvaks tiivistettynä. Rose Redin perinteisessä kummitustarinassa ei kuitenkaan ollu valittamista.

rating 60,000

Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat