Joku

Joku

Käyttäjä, 27 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (860)

28.09.2018 klo 00:04

Poliisiopisto 3: Jatkokoulutuksessa

Ensimmäinen Poliisiopisto on eräänlainen jenkkiläisen komedian klassikko, myös kakkososa on ihan mukiinmenevää sekoilua. Itselle sillä on todella kova nostalgia-arvo. Tässä kolmannessa leffassa sitten tapahtuukin kova notkahdus. Taso suorastaan romahtaa kahden ekan jälkeen. Tekijät ilmeisesti luuli, että juonta sen suuremmin kuljettamatta, lätkimällä sketsiä entistäkin tiuhemalla tahdilla toisen perään, tulee hyvää jälkeä. No ei tullu. Toki tälläkin on omat hetkensä. Steve Gutenbergin sanailuista ja Bobcat Goldthwaitin kiljumisesta lähinnä aiheuneet naurut. Pääosin leffan huumori on kuitenkin vaivaannuttavaa ja heikkotasoista verrattaen edeltäjiinsä. Harmi, muistin tän lapsuudesta edes vähän paremmaks.

Tästä edespäin mennään luultavasti syöksykierteellä. Eteenpäin siis, pysähdytä ei ennen Moskovaa!

rating 50,000

23.09.2018 klo 16:38

Yön saalistajat

Visa Mäkinen on ohjannu kyllä monta filmiä suomi-roskan eliitistä. Yön saalistajat kuuluu ehdottomasti siihen kastiin. Äärimmäisen viihdyttävä, äärimmäisen huono elokuva! Toimii kun jointti Reunan huuleen.

Yks tai viis tähteä.

rating 20,000

16.09.2018 klo 11:04

Paholaisen lapsenvahti

William Friedkinin 90-luvun paluu kauhuun on melko ristiriitainen teos. Siinä on liikaa todella tehokkaita ja hyviä kohtauksia ollakseen huono elokuva, mutta se on myös liian juustoinen ja kömpelö ollakseen aidosti hyväkään elokuva. Päähenkilöiden näyttelijät on yhtä puisia kuin elokuvan antagonisti. Idea on todella hyvä kuitenkin, tälläistä pakanauskontoon ja luonnonvoimiin nojaavaa kauhuelokuvaa näkee aivan liian harvoin. Gore-efektit on myös hyvin kohdillaan, ja etenkin lopun perseily nosti hymyn meikäläisen huulille.

Läpeensä hölmö, mutta viihdyttävä ja hauska ajalleen tunnusomainen kauhuelokuva. Pari vuotta tämän jälkeen tuli vielä parempi elokuva samasta aiheesta, nimittäin Käsi joka kehtoa keinuttaa.

rating 60,000

15.09.2018 klo 00:04

Kolme kuningasta

Alkupuolisko, kuten jo aiemmin täällä todettu, on hitokseen parempi kun loppuosio. Jokatapauksessa Kolme kuningasta on elokuva joka ansaitsee paikkansa muiden sotaleffojen joukossa. Huumorilla ja satiirilla kyllästetty teos sodasta, jossa ei todellakaan glorifioida amerikkaa, tai sodankäyntiä yleensäkkään. Kestää jokusen katselukerran varsin hienosti. Näkisin, että Kolme kuningasta voi saada jopa pienimuotoisen klassikon leiman joskus kauempana tulevaisuudessa.

rating 70,000

14.09.2018 klo 11:40

Tulikuumat pakoputket

60-luvun lopun Amerikassa tehtiin paljon näitä ns. biker-leffoja. Jokusen katsoneena voi todeta, että ikävä kyllä kun olet nähnyt yhden, olet nähnyt ne kaikki. Tässäkin taas toistuu samat kaavat. Ylipitkiä ajokohtauksia ja täysin merkityksetöntä öyhötystä. Jostain syystä myös tappelukohtauksiin on ympätty Adam Westin tähdittämien Batmanien kaltaista musiikkia? Mitä vittua? Se jos joku pilaa muuten ihan mukiinmenevien turpaanveto-kohtausten tunnelman lopullisesti. Jack Nicholsonin läsnäolo pelastaa ehkä hieman tätä filmiä, mutta ei sekään seikka tätä suosta nosta. Paska on paskaa, Nicholsonilla tai ilman.

Jos pitää joku prätkäleffa katsoa, katsokaa se Easy Rider. Se on valovuosien päässä tästä.

rating 30,000

11.09.2018 klo 17:10

The Shallows

Maisemat on kauniisti kuvattu, ja Blake Lively on todellinen ilo silmälle. Mitään muuta hyvää tässä ei oikeestaan ookkaan. Kaikki on nähty jo tuhanteen kertaan.

rating 40,000

30.08.2018 klo 14:57

Terminal Velocity - Vapaapudotus

Läpeensä pöljä äksönfilmi hienoilla laskuvarjohyppykohtauksilla ja venäläisellä Gandolfinilla höystettynä. Ei ihan umpisurkee, tai no joo, osittain on. Viihdyttävyysmittari kuitenkin naputtelee plussan puolella. Charlie Sheen vetää perusvarman roolin ja Nastassja Kinski on nätti kuten aina. Kyllähän tämmöstä höpöhöpöö välillä kattelee.

rating 60,000

28.08.2018 klo 12:51

Yöjuna

Paikoittain ihan hyvä jännäri, ja paikoittain taas todella kökköö menoo. Leffan paras asia oli over-the-top sekopäämurhaajaa näyttelevä Oskari Katajisto. Ei vittu äijä irrotti kyllä eleillään hyvät naurut. Olihan tässä muutenkin aika kova kaarti näyttelijöitä. Mielummin kuitenkin kattelen Kinnuselta Mäkelän kökköäksöni Romanovin kiviä tai Veturimiehet heiluttaa. Yöjuna jää ysärileffoissa vähän lopulta paitsioon.

rating 50,000

24.08.2018 klo 15:57

Suojelija

Varsin käypästä äksöniä ajalta jollon stuntit todellakin näytti vielä vaarallisilta ja veripussit poksahteli kunnolla. Tän päivän greenscreenin edessä kuvattuihin höpöhöpö-hollywoodäksöneihin verrattuna todella rautanen teos kyseessä. Jackie potkii ja pätkii niinkun tyyliin on tapana eikä vertakaan säästellä. Juoni on tietysti lajityyppiin sopivasti melko ohut ja päätön. Viihdearvo sensijaan on korkeella.

rating 60,000

20.08.2018 klo 12:35

Hyytävät hetket

Charlie Sheen kuumottelee ja juoksentelee aika turvoksissa pitkin maita ja mantuja. Hiki virtaa ja alienit on kokoajan askeleen perässä. Käppäefektejä ja kaikenlaista hölmöö ja hauskaa tarjoaa koko rahalla The Arrival. Ei tätä huonoks voi sanoa, tai no sanotaan näin, että huono just oikealla tavalla. Avaruusolentojen imuripallot ja skorpionit tuulettimen päällä jäi leffan parhaiks kohtauksiks!

Viihdyttävää ryönää.

rating 50,000

02.08.2018 klo 09:01

Suurkaupungin yöt

Suurkaupungin yöt muistuttaa pliisua versiota Martin Scorsesen teoksista. Itseasiassa Scorsesen piti alunperin ohjata tää leffa, mutta jättäyty sitten pois kelkasta. Tarina on sinällään ihan hyvä, ja muutamia hyviä hahmojakin on ympätty mukaan. Loppukädessä Suurkaupungin yöt ei kuitenkaan tarjoa mitään, mitä ei olis jo nähty tuhanteen kertaan. Ehkä pitäiskin katsoa se alkuperäinen 50-luvun elokuva tästä.

Ihan viihdyttävä, mutta myös tasapaksu elokuva.

rating 60,000

26.07.2018 klo 16:48

Antikiller

Jälleen kerran kelpo osoitus siitä, että toimivaa rikos ja actionleffaa osataan tehdä myös muualla kun jenkeissä. Ei Antikiller mikään alan mestariteos todellakaan ole, mutta ihan pätevää paukuttelua venäläisittäin. Rujot ja katujen koulimat rikollishahmot on todella paljon uskottavampia kuin siloposkiset amerikkalaisserkkunsa.

rating 60,000

22.07.2018 klo 12:15

Lohikäärmeiden silta

Melko viihdyttävä, mutta hyvin pitkälti hajuton ja mauton toimintaleffa Dolpalta. Eipä tuu ensimmäisenä Bridge of Dragons mieleen, jos joku kyselee Lundgrenin elokuvia. Vaikkei tää suinkaan täysin toivoton tekele ole, älyttömän pöljästä juonestaan huolimatta. Toimintakohtaukset on tyylikkäitä ja räjähdyksiä riittää, joskin elokuvan ilmestymisaikaan kovassa suosiossa olleita slow-motion kohtauksia kyllä pystyy toteuttaan paremminkin.

Kertalaakiviihdettä.

rating 50,000

18.07.2018 klo 18:06

Mustanaamio

Melkosta köntsää. James Remar kähisee pahiksena ja Billy Zane painelee pitkin viidakoita violeteissa trikoissaan laukomassa puujalkavitsejä. Sopivassa mielentilassa ihan mielettömän viihdyttävä elokuva. Niin huono, että kipuaa hyvän puolelle. Tuskin kuitenkaan tulee enää toiste katsottua.

rating 40,000

22.06.2018 klo 10:57

Hercules New Yorkissa

Aivan loistavaa roskaviihdettä. Arska elämänsä tikissä tappelemassa karhupukuisen äijän ja kaikenlaisten konnien kanssa. Erikoistehosteet on parasta ö-luokkaa, Zeuksen nuolet on joku vääntäny harjateräksestä ja vetäny paukkupurkilla hopean väriseksi, musiikki on jotain ihme balalaikkarämpytystä volyymit kaakossa ja Arskan dialogi niin paksua itävaltaa, että aikanaan äijä oli jopa dubattu. Eihän tälläisestä voi kuin nauttia!

Joko tai !

rating 20,000

31.05.2018 klo 13:50

Mortuary

Arvostan Tobe Hooperia valtavasti kauhuohjaajana, mutta täytyy sanoa että kyllä äijällä on lähes yhtä paljon näitä huteja, kuin hittejäkin. Mortuaryssa on kyllä ideaa ja ihan hyvät lähtökohdat, mutta kun kaikki on toteutettu päin honkia. Näyttelypuoli ei toimi, eikä tehosteet, eikä hirveesti mikään muukaan. Auttamatta kertakäyttökamaa. Hädintuskin sitäkään. Hooperin heikoimpia teoksia.

rating 40,000

17.05.2018 klo 20:26

Wyrmwood

Erikoinen, paikoin jopa omaperäinen sekasotku jonka vaikutteet on selvästi Evil Deadista, Braindeadista ja Mad Max -leffoista napattu. Hyvää splatteria riittää, mutta hahmot on taustatarinoistaan huolimatta pirun ohkasia ja epämielenkiintoisia tapauksia. Zombien kontrolloiminen oli hieno ja uudenlainen veto tälläsiin leffoihin. Harmi, että Wyrmwood tippuu loppukädessä mahalleen, kaikesta potentiaalista huolimatta.

rating 50,000

11.05.2018 klo 14:19

Plump Fiction

Ihan luokattoman huono elokuva, ja totaalisen epäonnistunut parodia. Täysin kirkkain silmin ja valehtelematta voin sanoa, että tässä sontaläjässä ei ollu yhtä ainutta hauskaa kohtausta. Leffa on alusta asti vaivaannuttavan surkea, ja myötähäpeää aiheuttava. Sopiva kohdeyleisö olis varmaan joku esikoululaisryhmä. Tai no vitut, edes lapset ei varmaan naurais tälläselle filmille. Luojan kiitos, elokuvan ohjaaja Bob Koherr ei ole ohjannut tai käsikirjottanu yhtä ainutta elokuvaa tän jälkeen. Eikä toivottavasti jatkossakaan. Siirtyi ilmeisesti pysyvästi tv:n puolelle. Hyvä niin.

Helvetti mitä roskaa. Eikä edes hyvällä tavalla.

rating 10,000

07.05.2018 klo 15:30

Feed

Ideana hyvä, toteutus ei vaan oikein pelitä halutulla tavalla. Kuvottaako Feed? -Kyllä. Herättääkö se ajatuksia, tai jääkö se mieleen? -Ei todellakaan. Melkolailla tyhjää poljentoa monessa kohtaa, mukanokkela juoni, pökkelöä ylinäyttelyä kerrakseen. Siltikin, ihan kelvollinen puolitoistatuntinen tälläsen ällötyksen parissa.

Paljon tehokkaammin ruokahalun vie Morgan Spurlockin dokumentti Super Size Me! Jos oudot ja kieroontuneet filmit viehättää, Feed saattaa silti olla sun juttus.

rating 50,000

09.04.2018 klo 00:16

Skeletons

Yli 140 leffaa tasaisen roskaisella tahdilla ohjanneen David DeCoteaun käsialaa oleva Skeletons on melkosta peruskauraa. Ihan kelvollisella castilla varustettu kauhutrilleri kiihkouskovaisista kilipäistä kun ei pääse yllättämään sitten oikein mitenkään päin. Juoni on ennalta arvattava ja kliseinen. Jollain oudolla tapaa kuitenkin viihdyin tän parissa ihan hyvin sen tunnin ja puolikkaan. Uudestaan ei tulis kuitenkaan mieleenkään katsoa.

Elokuvan paras kohtaus oli kun paikallinen pastori sihtaa kalashnikovilla sanoen: "You cannot hide from an AK-47 that's been blessed by the lord."

rating 40,000

05.04.2018 klo 10:36

Cabin Fever

Gore-efektit on kyllä just eikä melkein kohdallaan, mikään muu ei niinkään. Viihdyttävää roskaa jokatapauksessa!

rating 50,000

19.03.2018 klo 14:32

Bodom

Bodom on kliseitä kihisevä keitos ihan nättiä visuaalipuolta ja suupieliä nostattavan huonoa dialogia. Juonenkäänteet näkyy ja kuuluu kilometrin päähän. Näyttelytyö on tasoa salatut-elämät. Kyllä Bodomin jaksaa loppuun katsoa, mutta mitään siitä ei päähän jää. Täysin mitäänsanomaton hajuton, mauton, turha tekele. Katsokaa mielummin aidosta aiheesta joku dokumentti, huomattavasti kiehtovampaa ja jännempää kun tää elokuva.

rating 30,000

19.03.2018 klo 12:15

Julmia aikeita

Melkosta kieroilua. Jonkunaikaa tää jakso kiinnostaa, sitten jatkuvat muka-nerokkaat käänteet alko puuduttamaan. Toisekseen, päähenkilöt on niin ylivedetyn vastenmielisiä ihmisiä, että tästä on vaikee nauttia. Ei ollu meikäläisen juttu, niinkun ei teinileffat yleensäkään.

rating 50,000

02.03.2018 klo 10:47

Kuherruskuukausi Vegasissa

Ihan täyspöljä elokuva, mutta Nicolas Cage ja James Caan pitää homman ihan hauskana loppuun asti. Etenkin Cagen meuhkaaminen on aina yhtä viihdyttävää katsottavaa. Hauska pikkurooli myös Pat Moritalta nähdään tässä!

rating 50,000

28.02.2018 klo 23:40

Hierro - salaisuuksien saari

Melko keskinkertainen psykologinen jännäri. Visuaalinen puoli on pääosin todella hyvin kunnossa, mutta tarinankuljetus laahaa pahasti. Kertakatseluna meni ihan mukavasti.

rating 50,000

24.02.2018 klo 00:05

Scary Movie 5

Aivan luokattoman huono elokuva. Parodiana, ja noin niinkun komediana yleensä. Hymähdin ehkä yhdessä kohtaa koko filmin aikana. Scary Moviet ei ikinä oo edustanu mitään hupailun kärkikastia, mutta ensimmäiset kaksi, jopa kolmonen on ihan viihdyttävä. Tämän leffan kesto on alle puolitoista tuntia, ja se tuntuu jumalauta kun istuis katsomassa kolmen tunnin elokuvaa. Aivan perkeleen puuduttavaa, nolostuttavan huonoa juttua lentää kokoajan. Ihan oikeesti uskon, että elokuvan kohderyhmä on 10-vuotiaat. Sen ikäisiä tää varmaan naurattaa.

Vittu mitä paskaa.

rating 20,000

21.02.2018 klo 11:07

Napapiirin pikajuna

Napapiirin pikajuna on juoneltaan aika perushuttua, ja imelää joulun sanomaa viljellään tottakai jenkkiläistyyliin runsaasti. Visuaalinen puoli on kuitenkin enemmän kuin kunnossa. Leffa näyttää parhaimmillaan todella kauniilta. Motion capture -tekniikalla toteutetut ihmiset jää ehkä leffan heikoimmaksi lenkiksi. Välillä tuntuu, ettei hahmojen tunteet oikein välity näiden ilmeiden ja eleiden kautta. Maisemat sen sijaan on todella upeaa katsottavaa!

rating 70,000

15.02.2018 klo 14:10

Dangerous Water

Tää leffa oli just sitä mitä odotinkin, eli aivan luokaton räpellys. Kaikki mikä voi elokuvassa mennä vikaan, myös menee. Tuntuu että mitä paskempi elokuva, sitä usemmalla eri nimellä se tunnetaan. Elokuvan nimi on Dangerous Water. Alkuperäinen nimi on Spring Break Shark Attack. Kuitenkin itse elokuvan alussa lukee Dangerous Waters: Shark Attack. Mitä vittua?!

Näyttelijäbongaus: Bryan Brown!

Dangerous Watersilla on kunnia olla huonoin tänävuonna vastaan tullut elokuva tähän mennessä. Melkoista ripulipaskaa saakin olla, että tämän ohittaa!

rating 20,000

15.02.2018 klo 10:53

Pankkikeikka

Veijarimainen pankkiryöstöelokuva 70-luvulta. Ei mitenkään huikean mieleenpainuva tapaus, mutta varmaa viihdettä koko kestonsa ajan. Välillä on ihan mukava katsella tällästä vanhanajan harmitonta komediaa.

rating 60,000

24.01.2018 klo 13:27

Cocktail

Kasarifiiliksen kiteytymä jossa Cruise ja Bryan Brown kippaa jupeille viinaa aikansa kuumimmissa pintaliitopaikoissa. Ei tätä hyväks elokuvaks voi mitenkään vakavalla naamalla väittää. Filmin kepeä yleisilme, hauskat läpät, kilometrien päästä paistavat juonenkäänteet ja coolin ja nolon rajamailla tasapainotteleva Tomppa tekevät kuin tekevätkin tästä kuitenkin varsin viihdyttävän tapauksen.

rating 60,000

23.01.2018 klo 10:08

Dragon - Bruce Leen tarina

Hieman ehkä jopa liikaa tosiasioista muuteltu elämänkertaelokuva. Ei käy kuitenkaan kiistäminen, etteikö Dragon tarjoaisi hemmetin viihdyttäviä ja nättejä taistelukohtauksia. Kaikki Bruce Leen teokset katsoneena oli tämäkin pakko katsastaa.

rating 60,000

18.01.2018 klo 14:39

Brake

Hyvä ja omalla tavallaan todella ahdistava filmi. Klaustrofobinen tunnelma välittyy tehokkaasti katsojalle. Stephen Dorffin showhan tää leffa kokonaan on, ja äijä onneks kantaa pääroolinsa hienosti. Jostain luin, että Dorff kärsi oikeasti ahtaan paikan kammosta. Melkonen metodinäyttelijä täytyy olla, että pystyy silti vetämään tollasen roolin. Elokuvan lopetus oli ihan kekseliäs, mutta.......

Spoileri: näytä

rating 70,000

12.01.2018 klo 00:58

Kirvesmurhaaja

Leffan tekijät ei osannu päättää, tehdäänkö slasher-filmi vai trilleri. Lopputulos on näiden kahden välimaastosta oleva äärimmäisen tylsä räpellys. Unilääkkeenä kyllä tehokkaampi kun mitä apteekilla on tarjota!

rating 30,000

11.01.2018 klo 22:19

Ihastus

The Crush on todella perinteisellä kaavalla etenevä trilleri. Ihan kelvollinen tapaus kuitenkin. Helppoa viihdettä etsivälle toimii kyllä.

rating 50,000

11.01.2018 klo 10:41

Manson

Manson Family vaikuttaa lähinnä siltä, että ohjaaja on lähteny tekemään puolentoistatunnin shokki-musavideota. Siinä saa sitten mtv-nuoret ihmetellä ja kauhistella. Aiheesta olis saanu ehdottomasti paremmankin elokuvan tehtyä. Itseasiassa aiheesta kiinnostuneen lienee viisainta katsoa kyseisistä kilipäistä oikea dokumentti, tälläsen halvan ja mukashokeeravan elokuvan sijaan.

rating 40,000

10.01.2018 klo 11:56

Doppelganger - kaksoisolento

Trilleri tai kauhufilmi aiheenaan doppelganger, ajatus on sinänsä hieno. Harmi vaan, että toteutus ontuu pahemman kerran. Iso osa näyttelystä on lähinnä myötähäpeää aiheuttavaa, eikä jännitystäkään oikein saada rakennettua. Elokuvan lopetus pyyhkäisee kyllä maton jalkojen alta. Toisaalta överi lopetus oli ehkä ihan paikallaan muuten niin vaisulle elokuvalle. Tästä aiheesta soisi jonkun tekevän oikein kunnon kauhuelokuvan. Ellei oo jo tehny, pitänee tutkia asiaa.

Harmi kyllä, loistavasta ideastaan huolimatta, Doppelganger on melko tökerö elokuva.

rating 40,000

09.01.2018 klo 12:07

Frostbite

Pitkästä aikaa tuli vastaan elokuva, jota en pystyny katsomaan edes loppuun. Toivotonta räpellystä.

Välttäkää kuin ruttoa.

rating 10,000

08.01.2018 klo 00:36

Evil Aliens

Helvetin käppäsiä cgi-efektejä, sitten taas puolestaan helvetin hyviä praktikaali-efektejä. Bad Tasten sun muiden splatter-klassikoiden hengessä mennään, läheskään samalle levelille kuitenkin yltämättä. Huumori toimii paikoittain, paikoittain ei. Aika ristiriitainen tapaus. Jake West ohjasi myöhemmin huomattavasti tätä paremmankin splatter-pläjäyksen, Doghousen. Suosittelenkin ennemmin katselemaan sen kuin tämän. Joskin kyllä tämänkin parissa sen puolitoista tuntia viihtyy, ainakin kerran elämässään.

rating 50,000

07.01.2018 klo 16:49

German Angst

German Angst edustaa 2010-luvulla tehtyjä shokkifilmejä. Tällä kertaa valmistusmaana nimensä mukaisesti Saksa. German Angst sisältää kolmen eri ohjaajan lyhytelokuvat. Näistä kolmantena oleva "Ulraune" on selkeästi joukon paras. Ensimmäinen ja toinen filmi on melko yhdentekeviä. Sääli sinänsä, kolmas osa olis kaivannu rinnalleen kaksi yhtä vahvaa teosta, ja tässä olis melkoinen kattaus. Tällä setillä kuitenkin kokonaisuus jää melko kuivaksi. Onneks tää paras filmi oli kuitenkin joukon viimeinen, näinollen ei tullu niin pahaa pettymyksen tunnetta.

Gorepitoista, pienillä fantasia ja bodyhorror -elementeillä höystettyä kauhua. Ikävä kyllä kertakäyttöistä kamaa.

rating 50,000

03.01.2018 klo 10:17

Haihurrikaani 3 - Ei helvetissä!

Tähän on vähän vaikea suhtautua mitenkään. Tietenkin haihurrikaani on liian typerä vakavaksi leffaksi, mutta myöskään komediaksi se ei naurata tarpeeksi. Toki muutama läskiks vedetty kohta sai hymyn naamalle, mutta mistään naurunremakasta ei tän leffan kanssa ollu toivoakaan. Iteasiassa hauskin asia oli lukuisien cameo-roolien spottaileminen. Tässähän on vaikka millä mitalla porukkaa, joita et olettaisi tälläisessä filmissä näkevän. Muutamina esimerkkeinä Lorenzo Lamas, Michael Winslow, Chris Jericho, Penn Jillette ja tietysti toverinsa Teller. David Hasselhoffinkin kohtaloks on ilmeisesti tänäpäivänä koitunu näytteleminen paskoissa eläinkauhufilmeissä. (Esim. Haihurrikaanit, Piranha 3DD ja Anaconda 3.)

rating 30,000

25.12.2017 klo 16:59

BloodRayne

Ladies and gentlemen... Uwe vitun Boll.

Luin muuten netistä, että Boll sanoi Madsenin olleen lähes koko kuvauksien ajan umpijurrissa. Enkä ihmettele yhtään. Bloodrayne on jotain ihan järkyttävää jöötiä. Eikä edes ohjaajan paskin elokuva!

rating 20,000

25.12.2017 klo 13:13

Shottas

Ihan kelvollinen jamaikalainen gangsteri-elokuva. Alan kliseet on mukana, ja väkivaltaa piisaa.

Leffan kannessa tätä verrataan mm. City Of Godiin ja Scarfaceen. Näiden kahden mestariteoksen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Jos kuitenkin gangsta-meininki ja reggae uppoo, tän parissa viihtyy sen puoltoistatuntisen kyllä.

rating 50,000

23.12.2017 klo 12:01

The Visitation

Ei nää uskonnollis-sävytteiset trillerit ja kauhuleffat oo oikein meikäläisen juttu. Tottakai genressä on omat helmensä kuten Ennustus, Manaaja ja Rosemaryn painajainen, mutta The Visitation on pelkkä varjo edellämainittujen kaltaisista filmeistä.

rating 40,000

07.12.2017 klo 18:26

Snow Sharks

Samat tekijät kuin Sand Sharksissa, ja samoilla linjoilla mennään. Eihän tätä oo missään nimessä tarkotettu vakavasti otettavaks leffaks, mutta kun ei tässä kuitenkaan mitään hauskaakaan ole. Luulis nyt perkele, että jos aiheena on laskettelukeskuksessa ihmisiä vaanivat hait,
jotta siitä sais jonkinasteista komediaa luotua. Itse sain ne parit naurut jälleen todella tökeröistä tehosteista ja näyttelijöistä jotka on luultavasti jostain kadulta pyydetty mukaan tähän. Sellasta tasoo. Eniten tälläsissä turhakkeissa harmittaa se, että tälläsiin on oikeesti haaskattu rahaa.

rating 20,000

04.12.2017 klo 16:55

Ulkopuolinen

No eipä oo tällästä ajanhukkaa tullukkaan taas hetkeen vastaan. Pariah on täysin umpisurkea tekele. Ainoa asia mitä tästä saa irti on myötähäpeän aiheuttamat jatkuvat naurut ylisurkeiden näyttelijöiden takia. Dvd:n kannessa lukee tyyliin "90-luvun Kellopeliappelsiini". Mun mielestä näitä kahta elokuvaa ei pitäis voida edes mainita samassa lauseessa.

Skinheadeista ja rasismista on tehty paaaaaaljon parempia elokuvia kuin tämä. Suosittelenkin vahvasti katsomaan esimerkiksi American History X:n, Romper Stomperin tai Soturin. Jos aihe siis kiinnostaa. Tämä sontaläjä kannattaa sen sijaan kiertää kaukaa.

rating 20,000

28.11.2017 klo 19:35

Open Water

Yritystähän tässä oli. Homma läsähti silti perseelleen. Open Water on pahalla tavalla halvan oloinen räpiköinti. Joojoo tiedetään, elokuvassa oli pieni budjetti. Oon silti b-leffojen ystävänä nähny tuhottomasti halpisfilmejä, jotka näyttää rutosti paremmalta kuin tämä. Mielenkiintoisesta lähtöasetelmastaan huolimatta Open Water on ankea, mitäänsanomaton ja jopa lyhyestä kestostaan huolimatta ylipitkän tuntuinen. Äh...

rating 30,000

20.11.2017 klo 16:19

Skeleton Crew

Olisin kovasti halunnu pitää tästä, mutta elokuva tekee sen mahdottomaks. Skeleton Crew pitäis ilmeisesti katsella jonkinlaisena satiirina, muttei se onnistu siinäkään. Harmillisen kehno ja mitäänsanomaton filmi. Muutamista hyvistä efekteistä puolikas lisää.

rating 30,000

04.11.2017 klo 16:14

Wanted

Ihan komeita toimintakohtauksia ja paikoin kovallekin tasolle yltävää väkivaltaa sisältävä leffa. Juoni on kuitenkin senverran aivokuollutta kamaa, että Wanted jää ainoastaan sille "ihan kiva" -tasolle. Viihdytti kuitenkin nyt jo toista kertaa helposti kestonsa ajan.

rating 50,000

30.10.2017 klo 14:45

Aeon Flux

No ei oikein lähteny. Charlize Theron on toki hyvä kuten yleensä, mutta muuta erityistä ei tässä elokuvassa oikein ollutkaan. Komean ulkokuorensa alta, mitäänsanomaton, ontto elokuva. Sekin varmaan vaikuttaa, etten ole nähnyt alkuperäistä animaatiosarjaa. Kertaviihteenä menee.

rating 40,000

23.10.2017 klo 07:25

Pedon verta

Enpä keksi tälle elokuvalle oikeestaan mitään järkevää syytä sen olemassaoloon. Kaikki on jo nähty. Ei tarjoa mitään uutta. Toki gorekohtaukset on ihan hienosti toteutettu ja elokuvan kesto on todella katsojaystävällinen (tällästä leffaa ajatellen), mutta silti meinasin kyllästyä moneen otteeseen. Ei varsinaisesti ö-osastoa, mutta äärimmäisen mitäänsanomaton filmi.

rating 40,000

Edellinen sivu | 1 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 18 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat