Joku

Joku

Käyttäjä, 27 fania

Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (877)

11.01.2018 klo 22:19

Ihastus

The Crush on todella perinteisellä kaavalla etenevä trilleri. Ihan kelvollinen tapaus kuitenkin. Helppoa viihdettä etsivälle toimii kyllä.

rating 50,000

11.01.2018 klo 10:41

Manson

Manson Family vaikuttaa lähinnä siltä, että ohjaaja on lähteny tekemään puolentoistatunnin shokki-musavideota. Siinä saa sitten mtv-nuoret ihmetellä ja kauhistella. Aiheesta olis saanu ehdottomasti paremmankin elokuvan tehtyä. Itseasiassa aiheesta kiinnostuneen lienee viisainta katsoa kyseisistä kilipäistä oikea dokumentti, tälläsen halvan ja mukashokeeravan elokuvan sijaan.

rating 40,000

10.01.2018 klo 11:56

Doppelganger - kaksoisolento

Trilleri tai kauhufilmi aiheenaan doppelganger, ajatus on sinänsä hieno. Harmi vaan, että toteutus ontuu pahemman kerran. Iso osa näyttelystä on lähinnä myötähäpeää aiheuttavaa, eikä jännitystäkään oikein saada rakennettua. Elokuvan lopetus pyyhkäisee kyllä maton jalkojen alta. Toisaalta överi lopetus oli ehkä ihan paikallaan muuten niin vaisulle elokuvalle. Tästä aiheesta soisi jonkun tekevän oikein kunnon kauhuelokuvan. Ellei oo jo tehny, pitänee tutkia asiaa.

Harmi kyllä, loistavasta ideastaan huolimatta, Doppelganger on melko tökerö elokuva.

rating 40,000

09.01.2018 klo 12:07

Frostbite

Pitkästä aikaa tuli vastaan elokuva, jota en pystyny katsomaan edes loppuun. Toivotonta räpellystä.

Välttäkää kuin ruttoa.

rating 10,000

08.01.2018 klo 00:36

Evil Aliens

Helvetin käppäsiä cgi-efektejä, sitten taas puolestaan helvetin hyviä praktikaali-efektejä. Bad Tasten sun muiden splatter-klassikoiden hengessä mennään, läheskään samalle levelille kuitenkin yltämättä. Huumori toimii paikoittain, paikoittain ei. Aika ristiriitainen tapaus. Jake West ohjasi myöhemmin huomattavasti tätä paremmankin splatter-pläjäyksen, Doghousen. Suosittelenkin ennemmin katselemaan sen kuin tämän. Joskin kyllä tämänkin parissa sen puolitoista tuntia viihtyy, ainakin kerran elämässään.

rating 50,000

07.01.2018 klo 16:49

German Angst

German Angst edustaa 2010-luvulla tehtyjä shokkifilmejä. Tällä kertaa valmistusmaana nimensä mukaisesti Saksa. German Angst sisältää kolmen eri ohjaajan lyhytelokuvat. Näistä kolmantena oleva "Ulraune" on selkeästi joukon paras. Ensimmäinen ja toinen filmi on melko yhdentekeviä. Sääli sinänsä, kolmas osa olis kaivannu rinnalleen kaksi yhtä vahvaa teosta, ja tässä olis melkoinen kattaus. Tällä setillä kuitenkin kokonaisuus jää melko kuivaksi. Onneks tää paras filmi oli kuitenkin joukon viimeinen, näinollen ei tullu niin pahaa pettymyksen tunnetta.

Gorepitoista, pienillä fantasia ja bodyhorror -elementeillä höystettyä kauhua. Ikävä kyllä kertakäyttöistä kamaa.

rating 50,000

03.01.2018 klo 10:17

Haihurrikaani 3 - Ei helvetissä!

Tähän on vähän vaikea suhtautua mitenkään. Tietenkin haihurrikaani on liian typerä vakavaksi leffaksi, mutta myöskään komediaksi se ei naurata tarpeeksi. Toki muutama läskiks vedetty kohta sai hymyn naamalle, mutta mistään naurunremakasta ei tän leffan kanssa ollu toivoakaan. Iteasiassa hauskin asia oli lukuisien cameo-roolien spottaileminen. Tässähän on vaikka millä mitalla porukkaa, joita et olettaisi tälläisessä filmissä näkevän. Muutamina esimerkkeinä Lorenzo Lamas, Michael Winslow, Chris Jericho, Penn Jillette ja tietysti toverinsa Teller. David Hasselhoffinkin kohtaloks on ilmeisesti tänäpäivänä koitunu näytteleminen paskoissa eläinkauhufilmeissä. (Esim. Haihurrikaanit, Piranha 3DD ja Anaconda 3.)

rating 30,000

25.12.2017 klo 16:59

BloodRayne

Ladies and gentlemen... Uwe vitun Boll.

Luin muuten netistä, että Boll sanoi Madsenin olleen lähes koko kuvauksien ajan umpijurrissa. Enkä ihmettele yhtään. Bloodrayne on jotain ihan järkyttävää jöötiä. Eikä edes ohjaajan paskin elokuva!

rating 20,000

25.12.2017 klo 13:13

Shottas

Ihan kelvollinen jamaikalainen gangsteri-elokuva. Alan kliseet on mukana, ja väkivaltaa piisaa.

Leffan kannessa tätä verrataan mm. City Of Godiin ja Scarfaceen. Näiden kahden mestariteoksen kanssa tällä ei ole mitään tekemistä. Jos kuitenkin gangsta-meininki ja reggae uppoo, tän parissa viihtyy sen puoltoistatuntisen kyllä.

rating 50,000

23.12.2017 klo 12:01

The Visitation

Ei nää uskonnollis-sävytteiset trillerit ja kauhuleffat oo oikein meikäläisen juttu. Tottakai genressä on omat helmensä kuten Ennustus, Manaaja ja Rosemaryn painajainen, mutta The Visitation on pelkkä varjo edellämainittujen kaltaisista filmeistä.

rating 40,000

07.12.2017 klo 18:26

Snow Sharks

Samat tekijät kuin Sand Sharksissa, ja samoilla linjoilla mennään. Eihän tätä oo missään nimessä tarkotettu vakavasti otettavaks leffaks, mutta kun ei tässä kuitenkaan mitään hauskaakaan ole. Luulis nyt perkele, että jos aiheena on laskettelukeskuksessa ihmisiä vaanivat hait,
jotta siitä sais jonkinasteista komediaa luotua. Itse sain ne parit naurut jälleen todella tökeröistä tehosteista ja näyttelijöistä jotka on luultavasti jostain kadulta pyydetty mukaan tähän. Sellasta tasoo. Eniten tälläsissä turhakkeissa harmittaa se, että tälläsiin on oikeesti haaskattu rahaa.

rating 20,000

04.12.2017 klo 16:55

Ulkopuolinen

No eipä oo tällästä ajanhukkaa tullukkaan taas hetkeen vastaan. Pariah on täysin umpisurkea tekele. Ainoa asia mitä tästä saa irti on myötähäpeän aiheuttamat jatkuvat naurut ylisurkeiden näyttelijöiden takia. Dvd:n kannessa lukee tyyliin "90-luvun Kellopeliappelsiini". Mun mielestä näitä kahta elokuvaa ei pitäis voida edes mainita samassa lauseessa.

Skinheadeista ja rasismista on tehty paaaaaaljon parempia elokuvia kuin tämä. Suosittelenkin vahvasti katsomaan esimerkiksi American History X:n, Romper Stomperin tai Soturin. Jos aihe siis kiinnostaa. Tämä sontaläjä kannattaa sen sijaan kiertää kaukaa.

rating 20,000

28.11.2017 klo 19:35

Open Water

Yritystähän tässä oli. Homma läsähti silti perseelleen. Open Water on pahalla tavalla halvan oloinen räpiköinti. Joojoo tiedetään, elokuvassa oli pieni budjetti. Oon silti b-leffojen ystävänä nähny tuhottomasti halpisfilmejä, jotka näyttää rutosti paremmalta kuin tämä. Mielenkiintoisesta lähtöasetelmastaan huolimatta Open Water on ankea, mitäänsanomaton ja jopa lyhyestä kestostaan huolimatta ylipitkän tuntuinen. Äh...

rating 30,000

20.11.2017 klo 16:19

Skeleton Crew

Olisin kovasti halunnu pitää tästä, mutta elokuva tekee sen mahdottomaks. Skeleton Crew pitäis ilmeisesti katsella jonkinlaisena satiirina, muttei se onnistu siinäkään. Harmillisen kehno ja mitäänsanomaton filmi. Muutamista hyvistä efekteistä puolikas lisää.

rating 30,000

04.11.2017 klo 16:14

Wanted

Ihan komeita toimintakohtauksia ja paikoin kovallekin tasolle yltävää väkivaltaa sisältävä leffa. Juoni on kuitenkin senverran aivokuollutta kamaa, että Wanted jää ainoastaan sille "ihan kiva" -tasolle. Viihdytti kuitenkin nyt jo toista kertaa helposti kestonsa ajan.

rating 50,000

30.10.2017 klo 14:45

Aeon Flux

No ei oikein lähteny. Charlize Theron on toki hyvä kuten yleensä, mutta muuta erityistä ei tässä elokuvassa oikein ollutkaan. Komean ulkokuorensa alta, mitäänsanomaton, ontto elokuva. Sekin varmaan vaikuttaa, etten ole nähnyt alkuperäistä animaatiosarjaa. Kertaviihteenä menee.

rating 40,000

23.10.2017 klo 07:25

Pedon verta

Enpä keksi tälle elokuvalle oikeestaan mitään järkevää syytä sen olemassaoloon. Kaikki on jo nähty. Ei tarjoa mitään uutta. Toki gorekohtaukset on ihan hienosti toteutettu ja elokuvan kesto on todella katsojaystävällinen (tällästä leffaa ajatellen), mutta silti meinasin kyllästyä moneen otteeseen. Ei varsinaisesti ö-osastoa, mutta äärimmäisen mitäänsanomaton filmi.

rating 40,000

19.10.2017 klo 15:49

Ponterosa

Noniin, nyt ollaan suomalaisen elokuvan hämärillä vesillä! Ponterosa voi olla sekä samaan aikaan aivan älyttömän paska elokuva, ja ihan turkasen hauska tapaus. Tony Halme kekkuloi siellä täällä, ja ruudulla heiluu kauniita naisia ja läjä pieniä rooleja erinäisiltä tunnetummiltakin näyttelijöiltä. Huumori on tönkköä ja paikoin ihan luokattoman typerää. Osu ja uppos! Tälläsiä kotimaisia roskakomedioita ei todellakaan tuu jokanurkalla vastaan, ja sen takia Ponterosa olikin todella positiivinen katselukokemus. Suurin osa näyttelijäsuorituksista tosiaan aiheuttaa myötähäpeää, ja vitsit naurattaa lähinnä paskuudellaan. Sanottakoon silti, että Ponterosa nauratti paljon enemmän kun mikä tahansa Hirviniemi ja kumppanit -akselin tusinaelokuva.

Joko tai

rating 20,000

16.10.2017 klo 07:34

Hard Ground

Hard Ground on kyllä viihdyttävä, mutta todella kliseinen lännenelokuva. Bruce Dern ja Burt Reynolds on rooleissaan vakuuttavia, mutta David Figliolin pahisrooli menee koomisen puolelle. Nähdäänpä tässä myös Karate Kidistä tuttu Martin Kove, vähintään yhtä lierona äijänä kuin edellämainitussakin. Toimintakohtaukset on vedetty ihan tyylikkäästi, enkä tätä kyllä tylsäksikään syyttäisi, vaikka suurin osa elokuvasta keskittyykin bandiittien jäljittämiseen. Ei se tempo niissä vanhoissa klassikoissakaan mikään päätä huimaava ole.

Kertaviihdettä.

rating 50,000

16.10.2017 klo 07:21

Tapeheads

Ihan kertaalleen katsottava komedia. Tim Robbins ja John Cusack parivaljakko pelittää ihan hyvin. Tässä oli muuten muutama tosi hauska cameo, kuten Weird Al, Ted Nugent ja Jello Biafra!

rating 50,000

10.10.2017 klo 21:40

Tekken

Ylitti odotukset, odotin nimittäin ihan puhdasta yhden tähden sontakikkaretta. Vaan mitä sain? Köpösiä näyttelijöitä, huonoa dialogia, kliseisen juonen ja äärimmäistä myötähäpeää aiheuttavia flashbackeja. Sain kuitenkin myös ihan komeaa martial-arts toimintaa, kohtuullisen hyvin mukaillut hahmot pelistä (todella monia olennaisia hahmoja ikävä kyllä puuttui) ja ihan viihdyttävää äksöniä. Todella ristiriitainen tapaus. Videopelifilmatisointina ihan jees, elokuvana noin niinkun yleensä taas ei.

Tekkenistä olis saanu paremmankin elokuvan, mutta aivottomana viihteenä tää menee alas vähintään kerran helposti.

rating 50,000

30.09.2017 klo 12:23

Driven

Driven on täynnä tiukkoja ajokohtauksia, hyviä näyttelijöitä jne. Siitä huolimatta se on täysin mitäänsanomaton elokuva. Pahempaa kuin paska elokuva, on nimenomaan elokuva josta ei jää mitään käteen. Mielenkiinto Drivenin kohdalla tipahti varmaan jossain 30min kohdilla jo aivan täysin. Totaalisen hajuton ja mauton elokuva. Ehdottomasti tähän päivään mennessä näkemistäni Rennyn leffoista heikoin esitys.

rating 30,000

27.09.2017 klo 14:38

Lin! Forest of Hatred

Erittäin vaikuttava kotimainen kauhuelokuva animaation muodossa. Piirrosjälki on todella nättiä ja ääninäyttelijät suoriutuvat rooleistaan hienosti. Lin! yhdistelee hienosti perinteisempään draamaan psykologisen kauhun ja bodyhorrorin elementtejä. Suosittelen tsekkaamaan!

rating 80,000

28.08.2017 klo 14:21

End of the Line

No enpä oo vähään aikaan näin sontasta kikkaretta tökännytkään soittimeeni. End of the Linesta ei löydy tarkemmankaan kaivelun jälkeen mitään hyvää sanottavaa. Näyttelijät on ihan luokattoman huonoja, koko lahkohommeli on ihan naurettava, juonessa on enemmän kliseitä kun Miedon Juhalla mämmiropposia pääsiäisenä ja loppukohtaus vielä pyyhkii katsojalla persettä. Tokihan esimerkiks huonoista näyttelijöistä vois periaatteessa antaa vähän anteeksi, niinkun kauhuelokuvissa yleensä. Siinä vaan on sellanen hieno ero, toisissa elokuvissa ne huonot näyttelijät on hauskalla tavalla kankeita, toisissa taas yritetään liikaa sitä vakavaa tunnelmaa ja homma kääntyy suorastaan ärsyttäväks. Just kuten tässä leffassa oli. Toki mielipiteet on jokaisella omansa, mutta jos tää on nykystandardilla "hyvä" kauhuelokuva niin kyllä on onnettomaks menny.

Multa End of the line saa ja pitkän keskisormen.

rating 10,000

18.08.2017 klo 07:10

30 Days of Night: Dark Days

Täysin turha jatko-osa. Siinä missä ensimmäinen osa säväyttää paikoitellen erilaisuudellaan, on Dark Days totaalinen paluu perinteisen klisee-keiton ääreen.

rating 30,000

18.08.2017 klo 07:10

rating 30,000

17.08.2017 klo 08:24

Sand Sharks

Sand Sharksilla oli potentiaalia olla aivan loistava elokuva omassa "niin surkea, että se on hyvä" -genressään, mutta vituiks meni. Äärimmäisen tylsä elokuva, todella vähän tälläsille elokuville tyypillisiä verisiä tappoja ja cgi-tehosteet jotka saa silmät vuotamaan verta. Ei näin!

rating 20,000

27.06.2017 klo 08:32

Dirty Story

Ihan kelvollinen draama Donnerilta. Etenkin Erland Josephson ja Charlotta Larsson onnistu rooleissaan todella hienosti.

rating 60,000

20.06.2017 klo 23:02

Vampyyrien imussa

Eipä tarjonnu parodioiden saralla mitään uutta ja ihmeellistä. Muutama hauska juttu. Kertakäyttökamaa.

rating 40,000

08.05.2017 klo 00:05

Tuomiopäivän kostaja

Noniin, tässä on yks rehellisesti sanottuna huonoimmista koskaan katsomistani leffoista. Totaalinen pohjanoteeraus, jossa ei oo mitään muuta hyvää kun Ice-T:n uhoa uhkuva intro, joka sekin on paskaa, sillä mitään siinä luvattua asiaa ei tässä sontapaskakikkareessa tapahdu. Liekö räppärit itekkään tienneet mihin ripuliin ittensä menivät sotkeen, kun tähän leffaan lähtivät mukaan. Elokuvan valaistus ja kuvaustyylikin aiheuttaa pahemman asteen migreenin heti ensiminuuteilla. Tän leffan näyttely, tai siis "näyttely" saa Salatut elämät näyttään mestarilliselta. Tehosteista puhumattakaan. Todennäkösesti joku viisvuotias mukula tekis 95-paintilla paremmat. Ihan oikeesti.

Tässä sulle Albert Pyun:

....................../´¯/)
....................,/¯../
.................../..../
............./´¯/'...'/´¯¯`·¸
........../'/.../..../......./¨¯\
........('(...´...´.... ¯~/'...')
.........\.................'...../
..........''...\.......... _.·´
............\..............(
..............\.............\...

rating 10,000

16.03.2017 klo 08:46

House of the Dead

Elin pitkään siinä uskossa ettei mun tarvi lätkästä millekkään elokuvalle vain puolikasta tähteä. No nyt se leffa tuli vastaan. Tekeekö tää Boll oikeesti ihan tosissaan näitä leffoja? House of the Dead on limaisin ja pahanhajuisin kasa paskaa elokuvaks naamioituna, mitä on pitkiin aikoihin tullu vastaan. Eikä tuo Bollin naamiointiyritys edes onnistu mitenkään päin. Meininki on heti alkukohtauksesta asti niin tönkköä, että paskankiisu nousee nenän kautta sisään ja tekee katsojasta aivokuolleen jo ennen filmin puoliväliä.

SEEGAAAA!

rating 10,000

12.03.2017 klo 11:03

Kauhun yö

Roppakaupalla kasarifiilistä, loistavia tehosteita, taidokkaasti sekoitettua kauhua ja huumoria, tribuutteja vanhoja vampyyrielokuvia kohtaan ja Ihmissusi Lontoossa elokuvan lisäksi parhaita kauhukomedioita mitä on koskaan tehty. Sitä on Fright Night. Omassa genressään kiistaton klassikko.

Tätä ei pitäis kenenkään kauhudiggarin sivuuttaa.

rating 100,000

22.02.2017 klo 14:54

Kaupungin nopeimmat kytät

Kertalaakina ihan viihdyttävä buddycop-leffa Tappavan aseen hengessä, joskaan ei yhtä hienosti toteutettuna. Hauskoja sivuosanäyttelijöitä tässä mm Joe Pantoliano ja Jimmy Smits. Vilahtihan tässä myös 80-luvulla monien kätyrien roolissa nähty kiintiöpahis Al Leong. Missäpä muussakaan kuin kätyrin roolissa!

rating 50,000

03.02.2017 klo 07:34

Kova sade

Jos pystyy jälleen kerran sivuuttamaan kliseet ja muut hömpötykset, on Hard Rain varsin mukiinmenevä toimintatrilleri. Tulvaveden valtaama pikkukaupunki on miljöönä hieno ja tän tyypin leffalle poikkeuksellinen.

Viihdyttävä elokuva, joskin juonikuviot sun muut on moneen kertaan nähty.

rating 60,000

25.01.2017 klo 17:20

Notorious

Kelpo raina legendaarisesta räppäristä ja ihmisistä hänen ympärillään. Varmaan olis kolahtanu vielä lujemmin jos diggais enemmän kyseistä musagenree. Jokatapauksessa itse tapahtumat siitä miten näillä kahdella ylipäätään meni sukset ristiin on tietysti se leffan mielenkiintoisin homma. Lopputuloksenhan tietää kaikki vähänkin hip-hopin historiasta perilläolevat. Merkittäviä tekijöitä, ja sääli että näin kävi.

Faneille must-see leffa, mutta kyllä tästä pystyy muutenkin nauttimaan.

rating 70,000

07.01.2017 klo 19:19

Lonkerot

Melkosen puuduttavaa katsottavaa paikoittain. Ikävä kyllä. Roskaviihteenä toki toimii kertakatseluna. Sitähän tää on. Tunnusbiisi "Too risky a day for a regatta" oli ihan pirullisen tiukka. Kyllä noi italialaiset säveltäjät vaan osas hommansa näissä leffoissa.

Tässähän oli muuten pikkuroolissa yks suomalaissyntyinenkin näyttelijä, Helena Mäkelä.

Tappajahai on edelleen se vesien kunkku.

rating 40,000

31.12.2016 klo 12:18

Omen IV - Riivaajan paluu

Pitkällä aikavälillä sarjan edelliseen elokuvaan nähden tehdyt jatko-osat harvoin onnistuu (toki tähänkin on poikkeuksia). Tälläkin kertaa meni niinsanotusti v*tuiksi. Loistavan The Omenin kolmas jatko-osa vetää nimittäin riman niin alas, että kaksi aiempaa heikohkoa teostakin näyttää sen rinnalla mestarillisilta. Elokuvan aiempien osien toistaminen alkaa ottaa päähän jo elokuvan alkupuolella, eikä se siitä loppua kohden helpota. Riivaajan paluu on täysin turha elokuva. Melkein yhtä turha kun ensimmäisestä leffasta 2006 vuonna väsätty remake.

rating 20,000

25.12.2016 klo 08:27

Peto

H.R Gigerin visioima alieni on kyllä komeen näkönen, mutta olis ollu huomattavasti parempi käytännön efekteillä luotuna. Speciesin cgi kun on jopa aikalaisekseen paikoittain aika kökön näköistä. No, aikalailla metsään tän leffan kanssa on menty muutenkin. Juoni ei vedä mitenkäänpäin mukaansa, eikä loistava näyttelijäkaartikaan oikein tunnu olevan siinä vedossa missä vois olettaa. Siihen päälle vielä peruskliseet mihin elokuva tuntuu sortuvan joka kohtauksessa. Ei hyvä.

rating 40,000

24.12.2016 klo 08:31

Altered

Alkaa erittäin mielenkiintoisesti ja mukaansatempaavalla tavalla, mutta loppua kohden kun leffan pitäis viedä homma maaliin, se vähän lässähtää. Huumori toki oli toimivaa, eikä tehosteitakaan voi hirveemmin haukkua mutta jotain tästä jäi puuttumaan. Kaikenkaikkiaan Altered on kuitenkin ihan viihdyttävä pläjäys kauhuleffojen ystäville.

rating 50,000

27.11.2016 klo 18:49

Wrong Turn 2: Dead End

Melkosta köntsää mutta kyllä tän parissa hetkittäin ihan viihtyykin. Gore-efektit on pääosin ihan hyvää settiä ja tottakai dynamiittinuolia ampuva Henry Rollins on ihan helvetin kova.

rating 40,000

25.11.2016 klo 07:30

Phone

Parani kokoajan loppua kohden, ja itse lopetus olikin varsin toimiva. Tunnelma oli muutenkin pääosin kohdillaan. Kyllä tätä voi aasialaisista kauhuleffoista pitäville suositella, joskaan ei Phone ihan sieltä kärkipäästä ookkaan.

rating 60,000

16.11.2016 klo 17:27

Speed - kuoleman kyydissä

Kyllähän tää on todella viihdyttävä elokuva. Siitäkin huolimatta, että Keanu Reeves on melkosen pökkelö äijä ja kliseitä ei paljon kaihdeta kuoleman kyydissä. Legendaarinen Dennis Hopper vetäsee leffan parhaan roolin pommimiehenä. Viime katselukerrasta tais ollakin vähintään kymmenen vuotta aikaa, mutta ihan yhtälailla tää toimi kun sillonkin. Seuraavan kerran sitten taas joskus.

Ysäriäksönien parempaa puolta edustaa tämä filmi.

rating 70,000

08.11.2016 klo 07:11

The Innkeepers

Odotukset oli aika matalalla tän suhteen, ja hyvä niin. The Innkeepers yllätti kuitenkin olemalla paikoittain ihan jännittävä ja onnistunut kummitustarina. Tokihan elokuva on melkosilla kliseilläkin topattu ja loppuosio on suorastaan mahalasku, mutta alkupuolella tarjoiltiin ihan oikeesti hienoa tunnelmaa. Minkäänlaisesta mestariteoksesta ei voida puhua, mutta kelvollista viihdettä tää on. Ainakin kertaalleen katsottuna. Uudelleenkatseluarvoa kuitenkaan tuskin riittänee.

rating 60,000

04.11.2016 klo 12:12

Devil

Aikamoinen kliseesoppahan tää on, mutta lyhyen kestonsa ansiosta viihdyttää kyllä ihan kohtuu hyvin. Tuntuu että M. Night Shyamalanilla on paukut hyviin leffoihin loppunu jo ajat sitten. Oikeestaan mies ei oo tainnu tehdä mitään erityisen hyvää sitten vuoden 2000 jälkeen.

Kertaviihteenähän tää meni, mutta mitään tästä ei käteen jäänyt. Devil uppoaa auttamatta muiden keskinkertaisten kauhuleffojen suohon.

rating 50,000

14.10.2016 klo 07:36

Matkustaja 57

Vaikka omaperäisyys loistaa poissaolollaan niin ei voi kiistää etteikö tän parissa olis viihtyny ihan helposti sen vajaan puoltoistatuntisen. Wesley Snipes potkii kaikkia päähän ja heittelee väliin vähän one-linereita. Turpasaunalta ei säästy edes poliisit tällä kertaa.

Matkustaja 57 on perinteinen kaappaus-kliseesoppa, mutta vauhti ja adrenaliini riittää kun riittääkin loppuun asti.

rating 50,000

06.10.2016 klo 12:33

Kärpästen herra

Ihan hyvä pätkä, ehkä uppos just siks etten pystyny kirjaan tätä vertaamaan kun en oo sitä lukenu. Paikoitellen tunnelma oli ihan aidosti jännittävä, etenkin kun leffa eteni loppuaan kohden. Muutama kohtaus jäänee kummitteleen mieleen pidemmäks aikaa. Pitänee se alkuperäinen adaptaatiokin tsekata, ja kirja kyllä rupes ny kiinnostamaan.

rating 70,000

15.09.2016 klo 11:08

The Human Centipede II

Sama homma kun ekan kanssa. Ideakin oli jo käytetty, niin eipä tää tuo mitään uutta. Kolmosenkin Tom Six on näemmä pykännyt kasaan, mutta tuskin sitä tarvii edes vaivautua katsomaan. Laurence R. Harvey kyllä vakuutti roolissaan. Mitään muuta hyvää tässä ei ollukkaan.

rating 30,000

14.09.2016 klo 11:22

The Human Centipede

Paljon kesympi elokuva kun mitä maineensa antaa olettaa. Eipä tästä jääny oikein mitään edes mieleen. Jos jotain positiivista täytyy keksiä niin Dieter Laserin rooli sekopäisenä tohtorina oli ihan jees. Hyvä esimerkki elokuvista joita hehkutetaan niin pirusti, ja todellisuus on jotain ihan muuta.

rating 30,000

12.09.2016 klo 00:36

Ilsa, the Tigress of Siberia

Kunnon exploitaatio roskaa niinkun sarjan aiemmatkin osat. Moottorisaha-kädenvääntö olympialajiksi!!

rating 40,000

29.08.2016 klo 11:35

Merlin

Aika ristiriitaset fiilikset jäi. Näyttely oli joko hyvää tai sitten törkeesti ylivedettyä. Tehosteet ei ollu vanhentunu kauheen kunniallisesti. Tarina puolestaan rullaa ihan kivasti, mukava myös nähdä Merlinin tarinaa elokuvassa enemmän. Yleensähän nää keskittyy enemmän Arthuriin ja muuhun porukkaan. Kyseessähän on muuten minisarja eikä suinkaan elokuva, joten mun mielestä pituus ei niinkään ollu ongelma.

Vähintään kertakatselun kestävää fantasiahuttua. Ei sen enempää, eikä vähempää.

rating 60,000

Edellinen sivu | 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 18 | Seuraava sivu

Profiilin tiedot

TOP-listat