Dev
Oma statistiikka: Elokuvien kommentit (48)

Jason X
Olipa kyllä älyvapaata menoa alusta loppuun.

The Gathering
Eipä tästä paljon muuta kuin hyvät naurut irronnut.

Riku kirjamaassa
Rakastin leffaa pienenä ja voi olla ettei elokuva vastaa vanhoja muistoja mutta oli silloin todella viihdyttävä.

Super 8
Positiivisesti odotukset ylittävä.

Kannibaalien polttouhrit
Ei nyt niin järkyttävä kun aluksi luulin mutta joo ne eläimet olis voinut jättää rauhaan.

Babysitter Wanted
Jos ei muuta niin suhteellisen viihdyttävä.

Ghosts of the Abyss
Kiinnostava ja viihdyttävä dokkari vaikkakin Bill Paxton on tahattoman koominen paatoksellisine puheineen. Ja myöskin lopun teksinet ongelmat sukellus laitteiden kanssa on puuduttavaa katsottavaa.

Sucker Punch
Mielestäni oikein hyvä ja toimiva elokuva. Toiminta kohtaukset toimivat hyvin ja musiikista vain plussaa. Ja no, näyttelijöiden ulkonäöissä ei ollut mitään valittamista.

Kätkijät
Pidin elokuvasta todella paljon joskin loppu oli suloisen katkera.

Sovinto
Todella hyvä elokuva. Vaikkakin ahdistava mutta niinhän sen kuuluu ollakin.

The Way Back
Alussa tuli epätoivoinen olo että miten tätä jaksaa katsoa yli tunnin mutta kyllä se ihan hereillä piti. Mutta erityisen kiinnostavaksi tai koskettavaksi elokuvaa ei voi sanoa.

Extreme Movie
Ehkä muutama vuosi sitte olisin voinut antaa tälle aivan uskomattoman turhalle ja surkeelle leffalle melkeimpä kaksi tähteä mutta en todellakaan enää. Ja suurin osa vitseistä oli huonoja. Ja mä yleensä katon ton tyylistä komediaa, jos tätä nyt voi enää edes komediaksi kutsua.

Tyttö kellarissa
Jotain aivan järkyttävää. Vaikka olen huonoja elokuvia nähnyt niin kyllä tämä top 20 pääsee ihan leikiten.

Prinsessa Mononoke
Aivan loistava elokuva. Oikeastaan se oli ensimmäisiä anime elokuvia jonka näin ja vaikka senkin jälkeen olen monia nähnyt niin ei ole tämän voittanutta.

Rakastunut bestman
Onhan tämmöiset jo nähty monen monta kertaa mutta kyllä ihan hyväntuulinen elokuva oli.

Daybreakers
Toimivin vampyyri elokuva pitkään aikaan. Loppu jätti vähän kylmäksi mutta kuitenkin keskivertoa parempi elokuva.

Ehdottomasti, ehkä
Yllättävän hyvä elokuva. Ei niin siirappinen kuin luulla voisi.

Sivulliset uhrit
Ihan perus toiminta leffa. Ei niin hyvä mutta ei nyt ihan surkeakaan.
2/5

Helmiä ja sikoja
Yksi parhaita suomalaisia elokuvia.

Paranoia
Aika keskinkertainen mutta yllätti lopussa iloisesti koska murhaaja ei noussut tuhatta kertaa ylös vaan kuoli yllättävän helposti.

Papillon
Todella hyvä!

Rottweiler
Jotain aivan uskomattoman kamalaa. En pitkään aikaan ole nähnyt noin huonoa leffaa.

Romeon on kuoltava
Upea!

Näin koulutat lohikäärmeesi
Aivan ihana elokuva. Juoni oli sujuva eikä elokuva tylsistyttänyt missään vaiheessa.

Ponyo rantakalliolla
Ihan kiva mutta aikamoinen pettymys muihin leffoihin verrattaessa.

Prinsessa ja sammakko
Yllättävän hyvä.

Black Water
Alku oli oikeastaan aika hyvä mutta huononi tasaisesti loppua kohden. Muuten ihan hyvä pätkä.
3/5

Erämaan kutsu
En nyt ihan kunnolla muista leffaa mutta sen muistan että hyvä se oli.

Noan Arkki
Eipä tätä voi hirveästi kenellekkään suositella.

Deep Fear
Järkyttävän huone leffa.

Peukalo-Liisa
Inhosin jostain syystä pienenä enkä vieläkään erikoisemmin tykkää
2/5

Kaikenkarvainen Charlie
Todella hyvä

Eragon
Aivan kamala. Jos en olisi ennen leffan näkemistä lukenu kirjaa niin leffa olisi voinut olla siedettävämpi.

Cleopatra Jones - karatekuningatar
Ihan viihdyttävä mutta en uudestaan katsoisi.

10 000 B.C.
Todella huono!

8 päivää ensi-iltaan
No ihan kiva mutta jotain kuitenki puuttu.

Addams Family II
Yks lapsuuden suosikeista. Hauska leffa.

Aikamatka
Aika mälsä oli.

Mutsimarkkinat
Yks mun lempi leffoista polvenkorkusena.

Tappajahain kosto
Aivan kamala mutta mulla oli aivan sairaan hauskaa kaverin kanssa kun sitä katottiin.

See No Evil
Aivan naurettava ja tyhmä leffa. Mutta se naurettavuus tekee siitä just katottavan.

Predator 2 - Saalistaja
Todella huono ja väsyttävä elokuva. Ei ole lähelläkään ekan tasoa.
1/5

2012
Alussa mä odotin paljon mutta loppuu kohden alko jo kyllästyttää. Mutta kaikki tuho kohdat oli upeita.

Bambi ja Godzilla
mikäs siinä

Laputa - linna taivaalla
Aivan mahtava leffa

Aaveen jäljillä
Ihan kiva
n=2

A.I. Tekoäly
Ihan kiva mutta ei mistään parhaimmasta päästä.
Edellinen sivu | 1 | Seuraava sivu
Naurettavuuden huippu! Joskin ajoittain viihdyttävä.