Beer Master

Beer Master

Käyttäjä, 22 fania

Parhaat länkkärit

1

Vain muutaman dollarin tähden (1965)

Parempi kuin Kourallinen dollareita, toiminta selvästi parempaa ja juoni astetta viihdyttävämpi ja rytmitykseltään tasapainosempi joten tylsiä hetkiä ei tule.

Vain muutaman dollarin tähden rating 4,41

2

Tanssii susien kanssa (1990)

Eeppinen länkkäri jossa kauneutta tarjoavat niin maisemat, musiikit kuin näyttelijätkin. Pituutta on niin paljon että jopa Herran Sormukset alkaisi hikoilla tämän edessä mutta silti kertaakaan ei tarvinnut haukotella. Paikoitellen hieman huvitti kun Costnerin takatukka tuntui olevan paremmin hoidettu kuin sen "valkoisen intiaanin" takkuinen letti, ja he vielä rakastuivat kaiken kukkuraksi.

Tanssii susien kanssa rating 4,05

3

Trinity ratsastaa jälleen (1971)

Rauhallisesti etenevä ja ehkä jopa hieman minimalistinenkin mutta erittäin viihdyttävä. Pokerikohtaus oli kultaa ja Kirsti Somersalo sai silmät sulamaan kauneudellaan.

Trinity ratsastaa jälleen rating 3,91

4

Brokeback Mountain (2005)

Ang Leen paras leffa. Koskettava ja realistinen juoni, ja vaikka leffa hyppäsi välillä pitkiä aikajaksoja eteenpäin niin silti pysyin hyvin mukana. Onneksi loppu oli surullinen, hollywoodmainen "loppu hyvin kaikki hyvin" olisi pilannut koko elokuvan.

Brokeback Mountain rating 4,00

5

Klo 15:10 lähtö Yumaan (2007)

Tosi hyvä western. Näitä lisää kiitos...

Klo 15:10 lähtö Yumaan rating 3,68

6

El Topo (1970)

Parempi länkkäri kuin leffatykin ikuisesti paras leffa Hyvät Pahat ja Rumat. Mielikuvitus laukkaa alusta loppuun positiivisen vinksahtaneella tavalla ja verikekkerit suolenpätkineen kruunaa viihdyttävyyden.

El Topo rating 3,68

7

Seraphim Falls (2006)

Pierce Brosnan oli kyllä komea ilmestys. Ainut miinus tulee siitä, että jo vartin jälkeen tietää mistä on kysymys ja loppu onkin vain toistoa.

Seraphim Falls rating 3,41

8

Appaloosa (2008)

Kaupassa houkutus ostaa tämä elokuva on ollut suuri, mutta vihdoin se tuli myös telkkarista. Ed Harris oli löytänyt kyllä loistavan castin, pääosassa realistisuus joka veti lostavan roolin.

Appaloosa rating 3,19

9

Missouri (1976)

Hyvä länkkäri vaikka hidastempoinen olikin. Kathleen Lloyd oli aivan Sarah Silvermanin näköinen ja veti leffan ainoan naisroolin hienosti.

Missouri rating 2,86

10

Kova kuin kivi (2010)

Hyvä länkkäri. Genre kuin genre, Coenin veljeksiltä tulee aina laatukamaa.

Kova kuin kivi rating 3,77

11

Django Unchained (2012)

Mullakin odotukset korkealla...

Django Unchained rating 4,07

12

Miljoona tapaa kuolla lännessä (2014)

Huumori oli yhtä hauskaa kuin mitä Family Guyssa olen tottunut näkemään. Myös julkkisten jatkuvaa cameotulvaa oli hulvatonta seurata. Jamie Foxx Djangon roolissa oli paras.

Miljoona tapaa kuolla lännessä rating 2,84

13

The Hateful Eight (2015)

Odotin toimintamättöä Djangon tyyliin, mutta tästähän muodostuikin jännittävä murhamysteeri. Pitkät dialogijaksot ja veriset tapot oli jälleen mukana Tarantinon tyyliin, ja ne sopivat juoneen eivätkä tuntuneet päälleliimatuilta. Aivan viittä tähteä en voi antaa sillä osa hahmoista oli pikkaisen epäomaperäisiä, vaikka näyttelijät hyvät roolit vetivätkin.

The Hateful Eight rating 3,79

14

The Magnificent Seven (2016)

Hieman ihmetytti miten hitaasti leffa lähti käyntiin sillä juoni on todella yksinkertainen ja mitään sen syvempiä pohdintoja ei nähdä. Odotus kuitenkin kannatti sillä viimeinen puolituntinen on armotonta non-stop toimintaa jossa luoteja ei säästellä. Chris Pratt, Byung-hun Lee ja se intiaani olivat suosikkejani. Vaikka olisin alkuperäisen leffan nähnyt niin tuskin silti olisin neljää tähteä vähempää antanut, sen verran viihdyttävän paketin on Fuqua kasannut.

The Magnificent Seven rating 3,20

15

Hell or High Water (2016)

Hyvä moderni western. Chris Pine ja Ben Foster vetivät tunteikkaat pääroolit ja Jeff Bridgesin piikittelyä katselisi mielellään vaikka maailman tappiin asti. Ajankohtainen juoni oli kuin amerikka pienoiskoossa ja kaikki toimi elokuvallisesti moittettomasti.

Hell or High Water rating 3,70