Haluatko mainostaa Leffatykissä

Leffatykki on osa Pop Digital verkkoyhteisöä, verkon mediakorttiin pääset
tästä: http://www.popmedia.fi/verkkomediat

Varaa verkkokampanjasi Pop Median mediamyynnistä puh. 045 110 5522,
ilmoitusmyynti (at) popmedia.fi

Asiaa Leffatykistä

Leffatykki.com on Suomen laajin leffa-arviotietokanta, joka sisältää useita tuhansia leffoja arvioituna erilaisten käyttäjänäkökulmien kanssa. Leffatykki.com perustettiin vuonna 2001 ja on vakiinnuttanut vahvan paikkansa suomalaisessa verkkomediamaailmassa.

Leffatykki.com:ssa vierailee kuukaudessa reilut 150 000 uniikkia kävijää (n. 1 500 000 sivunäyttöä). Uudistimme Leffatykin 1.2.2008 ja otimme käyttöön rekisteröitymisen sekä käyttäjien omat profiilit ja paljon muita toimintoja. Sivujen selailu ei vaadi edelleenkään rekisteröitymistä, mutta jos käyttäjä haluaa osallistua aktiivisemmin hän voi luoda itselleen omat tunnukset. Rekisteröityneiden määrä on kasvanut tasaisesti uuden version julkistamisen jälkeen, myös kävijämäärät ovat nousussa edelleen, yhä useampi suomalainen on hoksannut Leffatykin letkeän, aktivoivan ja hyödyllisen sisällön.

Tavoitat mediamme kautta nuorta ja aktiivista jengiä, joka on kiinnostunut mm. elokuvista, kotiteatterista, elektroniikasta, viihteestä noin yleisesti sekä erinäisestä oheissälästä kuten vaikkapa pienestä naposteltavasta.

pst 15.03.2012

Leffatykki Media Oy