Leffakliseet | lakanat

Kaikissa sängyissä on L-kirjaimen muotoinen lakana, joka ylettää naisen kainaloihin saakka, mutta vieressä makaavaa miestä vain vyötärölle.

Seksi on aina täydellistä, kummallekin osapuolelle.

Kiihkeän rakastelun päätteeksi mies kierähtää naisen päältä ja kumpikin makoilee selällään vedellen varvisavuja murehtimatta siemennesteen yms. valumisesta puhtoisille satiinilakanoille.

Kun mies ja nainen suutelevat intohimoisesti, suutelu johtaa aina seksiin.

Vaikka ilta olisi päättynyt kiihkeään seksiin, pariskunnalla on kuitenkin vähintään alusvaatteet päällä noustessaan seuraavan kerran vuoteesta.

Ehkäisyä ei juuri harrasteta.

Jenkkileffoissa musta mies ei ole koskaan sängyssä valkoisen naisen kanssa, mutta valkoisen miehen ollessa mustan naisen kanssa sängyssä, seksi on hekumallista sekä kiihkeän hikistä ja tietysti spontaanisti tapahtuvaa.

Rakkauden huumassa vaatteet levitetään illalla ympäri huoneistoa, mutta aamulla ne kiskotaan kiireesti päälle sängyn vierestä.

Naisella on aina huulipunat hyvin kiihkeän rakastelukohtauksen jälkeen eikä miehen huulissa ole huulipunatahroja. Ja leffoissa osataan vain kaksi rakasteluasentoa, joko mies tai nainen päällä.

Ihmiset käyvät aina suihkussa ennen rakastelua, mutta jälkeenpäin hyppäävät suoraan vaatteisiinsa.

Vanhoissa suomalaisissa elosalamat rätisevät, ukkonen paukkuu ja tiedämme piian tulevan raskaaksi.

Seksiä harrastettaessa ei käytetä kondomia, mutta mitään eritteitä ei silti ole missään ja aktin jälkeen kukaan ei mene vessaan eikä peseytymään.