Leffan haku

Foorumin päävalikkoonYlläpito ja tekniikka › Leffan haku

Vilperi
Käyttäjä
43 viestiä

13.07.20 klo 15:06 - linkitä tähän kommenttiin: #

Jos hakee elokuvaa jonka lopussa on erikoismerkki, esim. Kuka estää sateen? Haku ei käynnisty, mutta jos ottaa merkin lopusta pois niin toimii. Ei iso epäkohta, mutta kuitenkin.

Vilperi
Käyttäjä
43 viestiä

09.07.22 klo 09:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Olisiko mahdollista tehdä lisäys ”tykin”, jo niin tuttuun etusivuun. Ehdottaisin palstaa Leffatykkiin lisätyistä nimikkeistä, elokuvista ja sarjoista. Se voisi olla ihan luettelomainen ”lisätyt elokuvat/sarjat”. En osaa sanoa miten moni sitä seuraisi, mutta jos huomaisi jonkun mielenkiintoisen nimen, voisi siitä käydä suoraan kurkkaamassa ja vaikka lukea tarinan tiivistelmän (jos sellainen on), ja sitä kautta löytää uutta katsottavaa. Tai, jos huomaa lisäyksissä elokuvan, jonka on jo katsonut, niin voi käydä vaikka pisteyttämässä. PS en aloittanut uutta ketjua, koska tämä sopii mielestäni hyvin otsikon alle.

Brutus
Käyttäjä
1209 viestiä

12.07.22 klo 21:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tuohan on oikeasti ihan hyvä idea. Kaikki sellaiset vanhat perusleffat on jo valmiina helposti kenen tahansa löydettävissä, mutta tuossa tulisi kätsysti uudemmat isot ja ehkä vähän kultimmat vanhemmat helposti ihmisten saataville. Siinä taitaa vaan olla se tietty säätäminen sen ulkoasun kanssa ellei sitten halua mennä jonkun yksinkertaisen listan muodossa. Tuollaista ainakin joutuisi päivittämään aika usein.

Miihkali
Moderaattori
2750 viestiä

14.07.22 klo 22:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Varmaan se kannattaisi toteuttaa samaan tyyliin kuin etusivun laatikot Leffa-arvostelut, Foorumeilla, Videot ja Kuvat, eli automaattisesti päivittyvänä listana. Mielestäni arvostelujen lisäksi voisi hyvin nostaa myös uusimpia kommentteja etusivulle, toki siinä on sitten riskinä että kun kommentteja tehdään kerralla monta, niin siinä kommenttilaatikossa näkyisi kerrallaan aina viisi lyhyttä kommenttia samalta henkilöltä (”ihan kiva”).

Mutta niin tai näin, en jaksa uskoa, että mitään päivityksiä on luvassa kun tuota Finnkino-karuselliakaan ei ole saatu pois, vaikka se on ollut tuossa etusivua rumentamassa viimeiset 6 vuotta.

JuicyFruity
Käyttäjä
144 viestiä

03.09.22 klo 00:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Keskustelut