Vikaa vikaa vikaa - teknisten ongelmien ilmoitusketju

Foorumin päävalikkoonYlläpito ja tekniikka › Vikaa vikaa vikaa - teknisten ongelmien ilmoitusketju

cronenberger
Tykittäjä
538 viestiä

06.02.13 klo 20:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ajattelin avata tällaisen yleisen teknisten ongelmien ilmoitusketjun, kun erityyppisiä vikailmoituksia näyttäisi olevan nyt vähän siellä sun täällä, eivätkä aina välttämättä ihan siinä kaikkein sopivimmassa ketjussa.

Jos ylläpito katsoo, että tällaista uutta ketjua ei tarvita, niin yhdistäköön tämän sitten johonkin sopivaksi katsomansa vitjan jatkeeksi.

Mutta asiaan. Minulla on tämän päivän aikana ilmaantunut parikin bugia. En pääse muokkaamaan jo lähettämääni viestiä (heittää muokkaa-namikasta vain ketjun alkuun) ja nyt näyttäisi menneen myös pisteytysten tarkastelu jumiin, eli en pääse katsomaan leffojen pistejakaumaa. Selaimena Firefox.

Kauhuhullu
Käyttäjä
309 viestiä

06.02.13 klo 20:38 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itsellänikin on sama ongelma pistejakauman avaamisen ja viestien muokkaamisen kohdalla. Sen lisäksi myös kommenttien muokkaaminen takkuilee, eikä uutta Top-listaa voi luoda. Onko parhaillaan menossa jotain uudistuksia tai muuta, kun nyt tällaista ilmenee?

cronenberger
Tykittäjä
538 viestiä

07.02.13 klo 05:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Ja koska viestien muokkaus ei edelleenkään toimi, lisättäköön tänne hännille vielä sekin havainto, että myöskään kommenttien muokkaus ei toimi, ja kommenttien kirjoitustila näyttää aika erilaiselta kuin normaalisti.

Transporter
Käyttäjä
2 viestiä

07.02.13 klo 19:29 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pistejakauma-nappi ei toimi täälläkään. Selain IE 9.

Grinch
Käyttäjä
448 viestiä

08.02.13 klo 01:03 - linkitä tähän kommenttiin: #

Samat ongelmat on myös Safarilla.

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

08.02.13 klo 03:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Arvostelujen kirjoittaminen ei ihan onnistu. Tai se arvosteluikkuna kyllä avautuu, mutta se on ihan erilainen, sellainen valkoinen sivu joka on vain äärimmäisen pelkistetty versio siitä oikeasta. En koittanut lähettää vielä arvostelua kun sen muokkaaminen ja tarkastelu on tuossa tilassa niin hankalaa.

Söpö
Ylläpitäjä
2878 viestiä

08.02.13 klo 07:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

^Sama näkymä tulee vastaan ainakin yhteyden ollessa hidas. Muokkaukset kannattaa yleensäkin tietysti tehdä tekstinkäsittelyohjelmassa, josta tuohon näkymään voi tekstit kopioida huoletta. Sitä kuitenkin seuraa vielä aina erillinen esikatselunäkymä, joka näyttää selkeämmältä.

Ryakar
Käyttäjä
230 viestiä

08.02.13 klo 12:39 - linkitä tähän kommenttiin: #

Pistejakauma ja omien viestien muokkas ei onnistu täälläkään, selain Chrome.

Villetys
Käyttäjä
302 viestiä

08.02.13 klo 15:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

Näyttäs olevan useammalla käyttäjällä samaa ongelmaa. Opera ja Firefox itsellä käytössä ja ei kummallakaan selaimella pelitä.

J.Lipponen
Käyttäjä
142 viestiä

08.02.13 klo 17:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

En näköjään pysty lisäämään elokuvia TOP listoilleni.

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

09.02.13 klo 03:10 - linkitä tähän kommenttiin: #

Söpö kirjoitti:

^Sama näkymä tulee vastaan ainakin yhteyden ollessa hidas. Muokkaukset kannattaa yleensäkin tietysti tehdä tekstinkäsittelyohjelmassa, josta tuohon näkymään voi tekstit kopioida huoletta. Sitä kuitenkin seuraa vielä aina erillinen esikatselunäkymä, joka näyttää selkeämmältä.

Yhteydessäni ei varmasti ole mitään ongelmaa, joten siitä tuo ei voi johtua. Olen aina muokannutkin tekstit tekstinkäsittelyohjelmalla, mutta kun tekstin kopioi jollekin tällaiselle nettisivulle, niin teksti usein muuttaa muotoaan ja silloin on tehtävä uudestaan muokkauksia (mikä ei sinänsä ole mikään iso ongelma). Tuo tekstikenttä tuossa mainitussa tilassa on niin kapea, että siihen tulee helposti jotain tuhat riviä tekstiä, joten sitä on tuossa tilassa aika turhauttavaa selata. Yritän kuitenkin arvostella vähän myöhemmin uudestaan, josko olisi tämä ongelma sitten hävinnyt.

Grinch
Käyttäjä
448 viestiä

10.02.13 klo 04:26 - linkitä tähän kommenttiin: #

En tiedä pelittääkö muilla nyt, mutta itsellä ainakin toimii kaikki taas normaalisti.

cronenberger
Tykittäjä
538 viestiä

10.02.13 klo 16:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Grinch kirjoitti:

En tiedä pelittääkö muilla nyt, mutta itsellä ainakin toimii kaikki taas normaalisti.

Kyllä toimii taas täälläkin. Varmaan joku käväissyt korjaamassa, mutta ei vaatimattomana miehenä tai naisena ole katsonut tarpeelliseksi sen kummemmin asiasta täällä ilmoitella?

J.Lipponen
Käyttäjä
142 viestiä

10.02.13 klo 17:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

jees! kaikki toimii taas.Kiitokset sille, joka on viat korjannut.

arska
Ylläpitäjä
3148 viestiä

10.02.13 klo 18:11 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vikaa tosiaan oli erään päivityksen johdosta. Vika paikallistettu ja korjattu.

Söpö
Ylläpitäjä
2878 viestiä

12.02.13 klo 19:56 - linkitä tähän kommenttiin: #

AP, oletko kokeillut joltakin toiselta koneelta (toista yhteyttä pitkin), josko tilanne on sama yhä edelleen siinäkin tapauksessa? Itselläni on 8-megainen yhteys, mutta joskus saattaa kotiverkossa olla useampi käyttäjä linjalla yhtä aikaa tai itsellä joku gigatavuhirmu siirtymässä johonkin suuntaan samalla kun postaan arvostelua tai teen muuta. En ole tiedonsiirtojen prioriteetteja jaksanut muutella, joten seurauksena on ollut väistämättä karumman sivun näkymä aika monessa osoitteessa, kun verkko ei vedä.

Tekstin muotoilu ainakin kappalejaon osalta säilyy takuuvarmasti, jos siirrät sen oikolukevasta tekstinkäsittelyohjelmasta ensin esim. Windowsin Notepadiin (HUOM: Älä tällöin käytä automaattista rivitystä Notepadissa) ja kopioit sieltä Leffatykin arvosteluikkunan kenttään. Ellei tuosta ole liikaa vaivaa... :)

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

15.02.13 klo 05:48 - linkitä tähän kommenttiin: #

Äsken kaikki näytti toimivan normaalisti, mutta nyt on taas oikeastaan aivan kaikki ihan sekaisin. Tuo arviointi -ongelma on tullut uudestaan eikä listojakaan voi tehdä. Mutta odotellaan taas vähän aikaa.

Key
Käyttäjä
1240 viestiä

24.02.13 klo 12:09 - linkitä tähän kommenttiin: #

Top-listoissani on jotain häikkää. Joidenkin kommenttien ä ja ö kirjaimet näkyvät sekalaisena ä -sotkuna. Tämä ongelma ilmenee etenkin niissä kommenteissa, joita olen muokannut. Myös top-listojen elokuvien järjestyksen vaihtaminen ei onnistu, eikä tv-sarjojen listat näy.

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

03.03.13 klo 15:27 - linkitä tähän kommenttiin: #

Itsekin huomasin muutaman päivä sitten tuon ongelman, että listojen muokkaaminen ei onnistu. Toivottavasti tästä päästäisiin mahdollisimman pian.

AP
Tähtääjä
1158 viestiä

18.03.13 klo 15:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Listojen muokkaaminen ei edelleenkään onnistu. Kai ylläpitäjät ovat kuitenkin tietoisia tästä ongelmasta?

Keskustelut