Leffatykki 3.0 kehitystopicci
Foorumin päävalikkoon › Ylläpito ja tekniikka › Leffatykki 3.0 kehitystopicci

3148 viestiä
Leffatykki on kokenut uudistuksen. Uudistuksella on pyritty parantamaan käytettävyyttä kaikinpuolin. Mukana on myös jonkin verran uusia toiminnallisuuksia. Tästä jatketaan myös kehitystyötä eteenpäin.

NitroPupu
1054 viestiä
Onnittelut uudesta hienosta sivustosta! Itse en vielä negatiivista sanottavaa ole löytänyt, mutta yksi asia kaivelee vielä mieltäni ja niin varmasti monen muunkin tykkiläisen... Eli miksei tämän uudistuksen mukana ole tullut niitä kaivattuja yksityisviestejä?

Ville
3972 viestiä
Aika hyvännäköinen on. On tämä vähän hienompi ulkoasultaan kuin edellinenkin, vaikka tämän uuden kanssa olinkin aluksi hieman ihmeissäni. Kaikkea ei meinannut löytää ihan heti. Mutta eipä ole foorumia näköjään uudestetu juuri mitenkään, vaikka onkin toivottu. Toivottavasti kaikki tai ainakin useimmat luvatut ja toivotut uudistukset tulevat pian. Ja tuo tykitysten pisteytyssysteemi on hyvä lisä. Toivottavasti jossain vaiheessa niitä vielä pystyy järjestämään pistemäärien mukaan.

3148 viestiä
Käyttäjien "seinäviestit" on jo koodattu ja ne tuodaan kyllä jatkossa mukaan. Ne oli tulossa tähän kuten podcastissa kerroimme. Meillä oli tuon ominaisuuden kanssa kuitenkin hiukan haasteita ja päätimme ettemme sillä odotuta tätä julkaisua enempiä. Jatkossa tulee kehitystä taas.

alive
37 viestiä
NitroPupu, yksityisviestit on myös jo putkessa. Ts. ominaisuus on olemassa, mutta tuodaan mukaan toivottavasti seuraavassa sprintissä.

1678 viestiä
Erittäin tyylikäs ulkoasu. Kaikki on tietty vielä näin tuoreeltaan hakusessa, joten kätevyydestä en vielä sano sanaa suuntaan enkä toiseen.
Eräs onglema kuitenkin näyttää paljastuvan välittömästi kättelyssä, ja harvinaisen perustavaa laatua. Arvostelujen arvosanat vaikuttavat olevan päin seiniä. Esimerkkinä uusin Terminaattori: näyttäisi olevan arvosanoina tähtimäärät 0.5, 3.5, 1.5 ja 0,5 vaikka todellisuudessa taisin pelkästään minä olla valittajan roolissa.
[edit]Ongelma näyttää rajautuvan vain uusimpiin teksteihin, joihin vuoron perään ilmeisesti on kaikkiin posahtanut arvosanaksi puolikas pohjapinna. Melkoisen kiusaalinen.

AP
1158 viestiä
Noista elokuvista, missä ei ole vielä arvostelua, ei voi kirjoittaa arvostelua koska siellä ei ole sitä "kirjoita arvostelu" -kohtaa.

773 viestiä
Tälle sivulle ei löydy linkkiä mistään (ainakaan oma silmäni ei moisia huomannut). Lisäksi elokuvien sivuilla nuo lisähärpäkkeet (kommentit, videot usw...) ei oikein istu, kun menevät pahimissa tapauksissa kovastikin tuonne sivun alalaitaan arvostelujen alle vaikka Hyvät, pahat ja rumat.
Näemmä esikatselu-toiminto postaa viestin suoraan foorumille, koska sekä se että vastaa -nappi linkittää samaan paikkaan. Tuonne olisi myös hyvä saada kuva-, tekstin värin vaihtamis-, url-linkki-, bold-, italics- ja alleviivaustagit näkyviin nappulana, kuten muillakin foorumeilla.
Mutta ulkoasu on kyllä perin nätti, propsit siitä!
Edit: Pelästyin jo, että tunnetaan myös nimellä -nimet on kokonaan kadonneet, mutta onneksi ovat vain piilotettu.

Epitaph
17 viestiä
Minäkin huomasin tuon. Kyllä äimistyin kun Fringelle antamani 4,5 olikin nyt 0,5. Missä vika?

1678 viestiä
Elokuvissa Kooma, Terminator - Pelastus, My Bloody Valentine, Ensimmäinen yhteys, Star Trek ja Lainsuojaton on arvosteluissa tämä edellä mainittu pistyetysonglema. Tv-sarjoissa vastaavat tapaukset ovat Fringe - rajamailla ja Californication: 2. tuotantokausi. Voi tietty olla vielä muuallakin.
Nuo kommentit, kuvat ja muut sen sijaan ovat jotenkin ihan jees paikassa ja mallillaan. Tosin, jos katselee esim. kuvia tai lukee kommentteja, on erittäin tuskallista etsiä tietä takaisin arvostelujen pariin. Arvosteluilta puuttuu siis samanlainen painike ja "erityisivu" kuin kommenteilta, kuvilta ja videoilta. Arvostelujen pariin pääsee toki painamalla leffan nimeä tai 'takaisin'-nuolen avulla, mutta näitä oivalluksia odotellessa voi tuntea olonsa hieman nurkkaanajetuksi.

773 viestiä
Musta ne on nyt huonosti löydettävissä varsinkin, jos arvosteluita on useita. Todennäköisesti tuo on suunniteltu niin, että nuo menisivät arvosteluiden viereen, mutta arvostelut ovat vähän liian keskellä nyt ja syrjäyttävät siten mokomat tuonne alalaitaan (eli arvosteluita pitää siirtää x-määrä pikseleitä vasemmalle). Tietty voi olla, että ongelma on vain tässä selaimessa?
Edit: On ilmeisesti selaimesta kiinni, sillä Opera minillä näyttää juuri siltä kuin kuvittelinkin niiden kuuluvan näyttää. Eli ongelma on ainakin IE7:n kanssa.
Noiden foormunappien (muokkaa, anna plussaa/miinusta) on tällä minillä sitten puolestaan työn ja tuskan takana, kun menevät osin päällekäin.

rillijulle
3848 viestiä
Varsin hienolta vaikuttaa, vaikkakin kaipaa hieman totuttelua. Suurin huomaamani uudistus mahtaa olla arvosteluiden "arvosteleminen". Jos tulee liikaa miinusta niin lähteekö revikka näkyvistä? Tulevatko parhaat jotenkin esille? Entäpä onko tuolle viestien plus-miinus-systeemille tehty mitään (ei sillä, että tarvitsisi, kunhan vain kysyin)?
Edittiä vähän:
Lawl wat, Ihmisen pojat -arvostelussani olen antantut leffalle 0.5, vaikka pitäisi 5 olla. Muillakin näemmä samaa ongelmaa. Hervoton pisteytys kun lukee ensin tuon arvostelun.

Agneror
138 viestiä
alive mainitsi tuolla toisessa ketjussa tästä.
Arvostelut näytetään jatkossa siten, että eniten pisteitä saanut näkyy ensimmäisenä. Voin sen verran paljastaa putkessa olevista ominaisuuksista, että (puoli)julkinen arvostelujono on tulossa piakkoin. Se meinaa sitä, että arvioinnissa olevaa arvostelua voi pisteyttää ja kommentoida. Arvostelun kirjoittaja voi sitten palautteen perusteella korjata arvosteluaan ja saada sen sitten prosessin päätteeksi julkiselle puolelle.

Hoplaa
27 viestiä
Samaa ihmettelin minäkin. Myös kommentointi on tällä hetkellä mahdotonta.

sulo
3302 viestiä
Samaa ihmettelin minäkin. Myös kommentointi on tällä hetkellä mahdotonta.
Kyllä minä ainakin pystyisin kommentteja kirjoittamaan. Siinä se nappula on Saman genren leffoja-laatikon alapuolella.

Hoplaa
27 viestiä
Kiitos. Kun on pökkelösilmä niin ei aina huomaa kaikkea. Nuo saman genren elokuvat vähän ihmetyttävät. Olisi kiinnostava tietää miten ne valikoidaan. Jotenkin tuntuu, että ne eivät oikein natsaa kohdilleen.

AP
1158 viestiä
Kokonaisuudessaan tämä leiska + uudet ominaisuudet oli niin iso pompsi, että päätettiin ihan jo testaussyistä jakaa useampaan erään. Saadaan paremmin toimivaa kamaa ulos. :)
Eikö sitä arvostelujen kirjoittamista uusista nimikkeistä olisi voinut jo ihan ensimmäisessä erässä laittaa? Se nyt ei ole kuitenkaan ihan pieni puute.

1678 viestiä
Käsittäkseni arpomalla, kuten myös "Leffatykki 1.0:ssa". Eli kun genre-kasan joukkoon on määritelty 'kauhu', hakee järjestelmä toisen elokuvan, jonka genreksi on määritelty 'kauhu'. Ympäripyöreästi lätkityt genremerkinnät hankaloittavat tilannetta. Itse yleensä pyrin genre-sopan kanssa siihen, että yksinkertaisuus on hyve, mutta toisaalta toiset kopioivat IMDb:stä mahdollisimman pitkän litanian.

773 viestiä
Tuo muuten saataisiin hoidettua sillä, että masiina arpoisi moiset myös tagien perusteella (tietty homma vaatisi sen, että ihmiset laittelisivat noita tageja paljon useammin...). Saataisiin siten tageillekin jotain käyttöä, kun nykyisellään ovat aika turhia. Onko niille muuten tulossa mitään suurempaa funktiota?
Samoin, onko tulossa maa- ja kielikohtaista hakua?

3148 viestiä
Tottakai se piti olla mukana. Korjataan ensitilassa. Kuten myös tuo pisteenlaskun ongelma arvosteluissa. Oikeat pisteet löytyy käyttäjien profiilista, josta ne tuodaan arvosteluilla. Hyviä kommentteja kaikki.